Menu
EUR

Windveren

7 Producten
Toon:
Windveer op maat
Windveer op maat
Vanaf €7,26 €6,00
 
Windveer 15x15x300 cm
Windveer 15x15x300 cm
€36,30 €30,00
€10,00 per meter
 
HPL daklijst 25 x 305 cm
HPL daklijst 25 x 305 cm
€28,74 €23,75
€7,78 per meter
 
Windveer 7x7x300 cm
Windveer 7x7x300 cm
€21,78 €18,00
€6,00 per meter
 
Windveer 15x20x300 cm
Windveer 15x20x300 cm
€41,14 €34,00
€11,33 per meter
 
HPL daklijst 40x305 cm
HPL daklijst 40x305 cm
€47,92 €39,60
€12,98 per meter
 
Toon 1 - 7 van 7
Windveren

Als je van plan bent om een schuin dak op je woning te realiseren zal je daarbij tot de conclusie komen dat je gebruik zal willen maken van een zogenaamde windveer. Dit is één van de dakbenodigdheden welke in de praktijk vaak over het hoofd wordt gezien terwijl het toch een ontzettend belangrijk materiaal is. Wil jij hier graag wat meer over te weten komen en ben je op zoek naar een geschikte webwinkel om windveren bij aan te schaffen? In dat geval zal je in beide gevallen tot de conclusie komen dat je hier bij Handelsonderneming van Viegen B.V. aan het goede adres bent.

Wat is een windveer precies?

Laat ons in eerste instantie even concreet aangeven wat een windveer nu precies is. Het gaat hierbij eigenlijk simpelweg om een soort van rand die vervaardigd kan worden uit verschillende materialen. Denk hierbij niet alleen aan hout, maar ook aan bijvoorbeeld kunststof of metaal. Voor deze windveer geldt dat ze wordt geplaatst op de kop van een schuin dak. Op deze manier kan voorkomen worden dat niet alleen wind, maar ook bijvoorbeeld regen van opzij onder het dak terecht kan komen. We zouden dit eigenlijk een beetje kunnen vergelijken met een boeiboord, zij het dan wel dat een windveer wordt geplaatst op een schuin dak. Dat is belangrijk omdat voor deze daken geldt dat er bekend van is dat ze aan de zogenaamde kopse kant kwetsbaar zijn.

Waarvoor wordt ze dan eigenlijk precies gebruikt?

De belangrijkste functie van een windveer is om inregenen net zoals inwaaien op de kop van een schuin dak te voorkomen. Bovendien is het zo dat men windveren (in het bijzonder in vroegere tijden dan) ook gebruikt als decoratie van gebouwen. Het moet dan ook gezegd dat een veer behoorlijk snel in het oog springt.

Keuze uit verschillende afmetingen

Wanneer je van plan bent om één of meerdere windveren aan te schaffen en je daarbij even ons aanbod onder de loep neemt zal je tot de conclusie komen dat er een keuze kan worden gemaakt tussen verschillende mogelijkheden. In het bijzonder zal je kunnen vaststellen dat er verschillende formaten bestaan waarin windveren aangeschaft kunnen worden. We maken op dit vlak dan ook concreet een onderscheid tussen de volgende opties:

  • Windveren van 7x7x300 centimeter;
  • Windveren van 15x15x300 centimeter;
  • Windveren van 15x20x300 centimeter.

In het merendeel van de gevallen is het zo dat er in de lijst met bovenstaande mogelijkheden wel altijd een windveer is terug te vinden die zal weten te voldoen aan jouw eisen of verwachtingen. Is dat niet het geval? Dan kan je nog altijd kiezen voor een maatwerk exemplaar!

Windveren op maat bestellen? Ook dat is mogelijk!

Heb je geen standaard windveer terug kunnen vinden in ons assortiment die perfect aan jouw wensen of noden weet te voldoen? Dat hoeft niet meteen een probleem te zijn, in tegendeel. Wij maken het voor onze klanten namelijk ook mogelijk om een exemplaar op maat te bestellen. Wanneer je dit wenst te doen zal je daarbij wel bepaalde zaken dienen aan te geven. Het gaat hierbij dan onder meer om de zaken die we hieronder voor jou op een rijtje hebben gezet:

  • De gewenste kleur;
  • Het type waar je behoefte aan hebt;
  • De gewenste lengte in millimeters.

Vergeet bovendien ook niet aan te geven hoeveel exemplaren je precies nodig hebt. Is er iets bij het plaatsen van je bestelling niet helemaal duidelijk of heb je gewoon nog een vraag? Dan is het steeds een aanrader om even contact op te nemen met onze deskundige klantenservice!

Bestel de voor jou meest geschikte windveer vandaag nog!

Zou je graag een windveer willen bestellen? Dan mag het duidelijk zijn dat je daarvoor hier bij Handelsonderneming van Viegen B.V. aan het goede adres bent. Niet alleen kan je bij ons namelijk terecht voor het kopen van standaard exemplaren, daarnaast is het ook mogelijk om exemplaren op maat te laten maken. In beide gevallen ben je altijd verzekerd van niet alleen de beste prijs, maar ook van de interessantste leveringsvoorwaarden. Wil je met andere woorden jouw windveren graag zo snel mogelijk geleverd hebben? Dan is dat altijd zonder probleem mogelijk!

Je bent hier bij Handelsonderneming van Viegen tot slot helemaal niet alleen maar aan het best mogelijke adres voor het aanschaffen van een windveer, in tegendeel. Als je, je verder gaat verdiepen in ons assortiment zal dan ook meteen duidelijk worden dat wij je ook graag verder helpen met andere zaken. Zo kan je bij ons ook terecht voor onder meer:

Moet je nog een dakdoorvoer plaatsen of ben je nog op zoek naar damwandplaten? In al deze verschillende gevallen ben je hier bij ons zeker aan het goede adres. Koop dus niet alleen je windveer bij ons, maar ook al je andere dakbenodigdheden tegen de interessantste voorwaarden!

Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€0,00
Bestel nog voor €2.000,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!