Menu
EUR

Douglas schuttingpalen

4 Producten
Toon:
Douglas paal fijnbezaagd 9x9x300 cm
Douglas paal fijnbezaagd 9x9x300 cm
€23,60 €19,50
€6,50 per meter
 
Douglas paal 10x10x300 cm
Douglas paal 10x10x300 cm
€23,95 €19,79
€19,79 per
 
Turbobeton 25 kg
Turbobeton 25 kg
€10,89 €9,00
 
Douglas paal 15x15 cm
Douglas paal 15x15 cm
€44,95 €37,15
€14,86 per meter
 
Toon 1 - 4 van 4
Douglas schuttingpalen

Wanneer je een schutting wenst te realiseren rond je tuin kan je daarvoor gebruikmaken van zogenaamde Douglas schuttingpalen. Het gaat hierbij om schuttingpalen welke zijn vervaardigd uit het zogenaamde Douglas hout. Deze houtsoort staat erom bekend niet alleen kwalitatief en visueel aantrekkelijk, maar verder ook erg duurzaam te zijn. Spreken deze eigenschappen jou ook wel aan en zou je daarom graag ook over willen gaan tot het aanschaffen van deze schuttingpalen? Dan nodigen we je alvast graag uit om even een kijkje in ons omvangrijke assortiment te gaan nemen.

Wat moet je weten over Douglas schuttingpalen?

Douglas schuttingpalen zijn aldus gemaakt van het zogenaamde Douglas hout. Het gaat hierbij om een houtsoort welke toebehoort tot de duurzaamheidsklasse 3. Wanneer je ervoor kiest om deze houtsoort onbehandeld te gaan gebruiken kan je doorgaans eenvoudig rekenen op een levensduur oplopend tot wel 15 jaar. Vanwege het feit dat Douglas schuttingpalen uiteraard steeds in contact komen met aarde en/of vocht is het sterk aan te raden om deze te laten behandelen. Op deze manier vergroot je de kwalitatieve eigenschappen net als de levensduur van de palen aanzienlijk.

Je dient er rekening mee te houden dat Douglas schuttingpalen er bekend om staan na verloop van tijd te gaan verkleuren. Dit is het gevolg van het feit dat ze zowel in het zonlicht als in de regen staan. Ben je niet meteen grote fan van de vergrijzing die kan optreden? Dat hoeft helemaal geen probleem te zijn, in tegendeel. Het is immers mogelijk om ervoor te kiezen om je palen te behandelen met behulp van een speciale beits.

Koop ook jouw snelbeton bij Handelsonderneming van Viegen B.V.

Voor de plaatsing van Douglas schuttingpalen wordt er in de praktijk zeer vaak gebruik gemaakt van zogenaamd snelbeton. Binnen ons ruime assortiment kan je hier het zogenaamde Turbobeton aantreffen. Dit is één van de snelst drogende mortels op de markt. Dit type van snelbeton wordt in de praktijk gebruikt bij onder meer:

  • De plaatsing van schuttingdelen;
  • Het voorzien van hekwerken;
  • De realisatie van een veranda.

Voor deze mortel geldt dat ze binnen amper 15 minuten zo goed als gedroogd is. Vervolgens zal je object perfect verankerd staan in de grond. In ieder geval, wanneer je een schutting wenst te realiseren bestaande uit schuttingpalen van Douglas kan je ook dit snelbeton beter aanschaffen.

Welke andere mogelijkheden bestaan er nog?

Wanneer je van plan bent om schuttingpalen te kopen voor een bepaald project zal je tot de conclusie komen dat er daarbij een onderscheid wordt gemaakt tussen tal van verschillende mogelijkheden. Ben je niet zozeer op zoek naar een exemplaar gemaakt van Douglas hout, maar wil je bijvoorbeeld graag schuttingpalen uit andere houtsoorten aanschaffen? Ook dat is mogelijk:

Het spreekt voor zich dat ons assortiment ook nog uit heel wat andere materialen en artikelen bestaat. Heb je dus met andere woorden ook nog tal van andere zaken nodig voor de realisatie van één of meerdere karweien bij je thuis? In dat geval is het altijd mogelijk om deze allemaal samen te kopen hier bij ons. Plaats je een bestelling voor een totale bestelwaarde van minstens 1.500 euro? Dan zal je tot de conclusie komen dat wij de verzendkosten voor onze rekening nemen.

Bestel ook jouw Douglas schuttingpalen vandaag nog

De keuze voor Douglas schuttingpalen is er één die voor veel mensen al snel kan worden gemaakt. Dit vanwege de verschillende redenen die we op deze pagina al voor je hebben opgelijst. Ongeacht het type schuttingpaal van Douglas hout waar je behoefte aan hebt, je kan ze probleemloos terugvinden in ons uitgebreide assortiment. Dit bovendien ook nog eens tegen de meest interessante prijs. Plaats je een bestelling met een totale orderwaarde van minstens 1.500 euro? Dan zal je kunnen concluderen dat je order ook nog eens volledig gratis verzonden zal worden. Stuk voor stuk goede redenen dus om ervoor te kiezen om ook jouw Douglas schuttingpalen bij ons aan te schaffen.

Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€0,00
Bestel nog voor €2.000,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!