Menu
EUR

Hardhout schuttingpalen

7 Producten
Toon:
Hardhouten paal 6,8x6,8 cm
-30%
Hardhouten paal 6,8x6,8 cm
€40,93 €33,83 €28,74 €23,75
€8,70 per meter
 
Hardhouten paal 4x4 cm met punt
Hardhouten paal 4x4 cm met punt
€2,00 €1,65
€1,65 per
 
Hardhouten paal van 8,5x8,5 cm
Hardhouten paal van 8,5x8,5 cm
€22,95 €18,97
€18,97 per
 
Turbobeton 25 kg
Turbobeton 25 kg
€10,89 €9,00
 
Hardhouten paal 6,5x6,5 cm
Hardhouten paal 6,5x6,5 cm
€11,95 €9,88
€9,88 per
 
Hardhouten paal 6x6 cm met punt
Hardhouten paal 6x6 cm met punt
€12,95 €10,70
€10,70 per
 
Hardhouten paal met punt 7 x 7 cm
Hardhouten paal met punt 7 x 7 cm
€25,95 €21,45
€21,45 per
 
Toon 1 - 7 van 7
Hardhout schuttingpalen

Hardhout schuttingpalen vormen een uitstekend onderdeel voor een tuinschutting. Van hardhout is bekend dat ze uitermate geschikt is voor constructieve toepassingen. Niet alleen staat deze houtsoort erom bekend sterk, maar bovendien ook zeer veerkrachtig te zijn. Ben jij ook van plan om een schutting te realiseren met behulp van dergelijke schuttingpalen? Dan zal je meteen tot de conclusie komen dat deze palen bij ons aangekocht kunnen worden tegen de interessantste voorwaarden. Aarzel dus niet langer en ontdek snel ons aanbod met hardhout schuttingpalen.

Wat zijn de voordelen van hardhout schuttingpalen?

De keuze voor hardhout schuttingpalen is er één welke verschillende voordelen met zich meebrengt. De belangrijkste voordelen waar je aanspraak op kan maken bij dergelijke schuttingpalen zijn:

 • Hardhout schuttingpalen zijn sterk en veerkrachtig;
 • Hardhout staat erom bekend een uiterst duurzame houtsoort te zijn;
 • Er is niet veel onderhoud vereist voor dit type schuttingpalen;
 • Je creëert ook een visueel aantrekkelijke en gezellige omheining.

De bovenstaande voordelen hebben er door de jaren heen voor gezorgd dat heel wat mensen de keuze hebben gemaakt om over te gaan tot het aanschaffen van Schuttingpalen van hardhout. Ben jij hetzelfde van plan? Dan kan ook jij binnenkort aanspraak maken op deze interessante voordelen.

Verschillende mogelijkheden om een keuze tussen te maken

Wanneer je op het punt staat om schuttingpalen van hardhout aan te schaffen zal je meteen tot de conclusie komen dat er in ons assortiment hier bij ons menig aantal verschillende exemplaren zijn terug te vinden. De verschillende palen waar je een keuze tussen kan maken hebben we hieronder alvast even voor jou op een rijtje gezet:

 • Hardhouten paal 6,5x6,5 centimeter;
 • Hardhouten paal met punt 4x4 centimeter;
 • Hardhouten paal met punt 6x6 centimeter;
 • Hardhouten paal met punt 7x7 centimeter;
 • Hardhouten paal met punt 8,5x8,5 centimeter.

Voordat je over gaat tot het plaatsen van je bestelling spreekt het voor zich dat je even goed na zal willen gaan welke van deze verschillende opties nu voor jou precies de beste keuze is. Is het voor jou niet geheel duidelijk welk exemplaar nu precies voor jouw situatie het meest geschikt is? Dan kan je er altijd voor kiezen om contact op te nemen met de medewerkers van onze klantenservice.

Op zoek naar snelbeton? Ook deze koop je bij ons!

Wanneer je een schutting gaat realiseren is het aldus mogelijk om daarvoor gebruik te maken van hardhout schuttingpalen. Dit gezegd hebbende is het zo dat je ook behoefte hebt aan bijvoorbeeld snelbeton. In ons aanbod is het zogenaamde turbobeton terug te vinden. Het gaat hierbij om één van de snelst drogende mortels welke op de markt zijn terug te vinden. Voor dit type beton geldt dat ze gebruikt kan worden voor het plaatsen van hardhout schuttingpalen, maar daarnaast kan ze ook gebruikt worden voor deze karweien:

 • De plaatsing van schuttingdelen;
 • De realisatie van hekwerken;
 • Het realiseren van een veranda.

Voor deze mortel geldt dat ze amper 15 minuten tijd nodig heeft om te drogen. Vervolgens staat je object goed verankerd in de grond. In ieder geval, wanneer je jouw schuttingpalen van hardhout bij ons gaat kopen is het dus zeker de moeite waard om te overwegen om ook snelbeton aan te schaffen. Op deze manier heb je meteen alles in huis voor het realiseren van je schutting.

Bestel ook jouw hardhout schuttingpalen vandaag nog

Als je op zoek bent naar geschikte schuttingpalen om aan te schaffen zal je tot de conclusie komen dat er binnen ons assortiment een keuze kan worden gemaakt tussen meerdere mogelijkheden. De opties waartussen je kan kiezen zijn (onder meer) de onderstaande:

Ook wanneer je dus met andere woorden niet op zoek bent naar hardhout schuttingpalen zal je tot de conclusie komen dat wij je naar alle waarschijnlijkheid nog steeds perfect van dienst kunnen zijn.

Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€0,00
Bestel nog voor €2.000,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!