Menu
EUR

Plexiglas 5mm

1 Producten
Toon:
Plexiglas 5 mm helder
Plexiglas 5 mm helder
€45,45 per m²
 
Toon 1 - 1 van 1
Plexiglas 5mm

Tegenwoordig prefereren heel wat mensen het gebruik van plexiglas 5mm boven bijvoorbeeld glas met een gelijke dikte. Dat hoeft ook zeker niet te verbazen. Het is namelijk zo dat er aan het gebruik van plexiglas als materiaal ongelofelijk veel interessante voordelen verbonden zijn. Niet alleen staat dit materiaal er bijvoorbeeld om bekend ongelofelijk sterk te zijn, daarnaast hoef je ook niet te vrezen voor glasscherven die lichamelijke schade kunnen veroorzaken. Zou je graag meer te weten komen over de unieke voordelen waar je bij het gebruik van plexiglas op kan rekenen? Of zou je graag meteen over willen gaan tot het kopen van plexiglas 5mm? In allebei deze gevallen ben je hier bij van Viegen Handelsonderneming zeker aan het juiste adres!

Wat is plexiglas 5mm precies?

Voor heel wat mensen is het nog niet meteen duidelijk wat plexiglas precies is. Bovendien schept de naam ook mogelijk de nodige verwarring. Het is namelijk zo dat plexiglas helemaal geen echt glas is, maar een kunststof. Meer concreet gaat het hierbij om 'thermoplastische kunststof'. Dit materiaal verscheen op de markt in het jaar 1928, maar het heeft even geduurd voordat mensen kennismaakten met de enorme hoeveelheid aan voordelen die eraan verbonden zijn. Tegenwoordig is het echter zo dat deze voordelen bekender zijn dan ooit. Het is dan ook mede omwille van deze reden dat er kan worden vastgesteld dat plexiglas in veel meer verschillende situaties wordt gebruikt.

Wat zijn de voordelen van plexiglas?

De reden waarom er steeds vaker voor wordt gekozen om bijvoorbeeld glas te vervangen door plexiglas 5mm heeft te maken met de vele voordelen waar je op kan rekenen bij dit materiaal. In eerste instantie geldt voor plexiglas dat het aanzienlijk lichter is in vergelijking met glas. Dat verschil kan al snel behoorlijk oplopen. Het beperktere gewicht werkt meteen verschillende interessante voordelen in de hand. Niet in het minst zorgt dit ervoor dat plexiglas 5mm zich uitstekend leent als optie voor toepassingen waarin er een aanzienlijke gewichtsbesparing is vereist. Bovendien brengt het beperktere gewicht ook een (extra) voordeel met zich mee voor wat de montage betreft. Niet alleen vereist de montage minder fysieke inspanning, daarnaast kan er ook gebruik worden gemaakt van minder stevig bevestigingsmateriaal. Dit zijn toch alvast twee interessante voordelen.

Het spreekt voor zich dat bovenstaande voordelen nog zeker niet alles zijn. Bovendien kunnen we namelijk ook vaststellen dat plexiglas 5mm erom bekend staat over een significant grotere sterkte te beschikken in vergelijking met glas dat over dezelfde dikte beschikt. Hiervoor geldt dan ook dat plexi ongeveer 25 keer sterker is in vergelijking met glas. Daarnaast kan je door te kiezen voor plexi ook nog eens rekenen op een niet onbelangrijk extra voordeel op vlak van veiligheid. Daar waar glas namelijk in stukken uit elkaar kan spatten wanneer het breekt geldt dat niet voor plexi. Je hoeft je bij dit materiaal dan ook helemaal nooit zorgen te maken over glasscherven.

Bepaal eenvoudig de lengte en breedte voor je plexiglas

Bovenstaande zijn nog maar enkele van de vele voordelen waar je van bent verzekerd wanneer je ervoor kiest om gebruik te maken van plexiglas 5mm. Hoe dan ook hebben de aangehaalde voordelen ongetwijfeld duidelijk gemaakt dat plexi zich in de meest uiteenlopende situaties kan presenteren als een ongelofelijk interessant en veelzijdig materiaal. Dit zorgt er in de praktijk eveneens voor dat er verschillende afmetingen vereist kunnen zijn. Dit niet alleen voor wat de lengte, maar ook voor wat de breedte betreft. Dat is geen enkel probleem.

Bij van Viegen Handelsonderneming hebben we ervoor gezorgd dat onze klanten eenvoudig over de mogelijkheid beschikken om hun gewenste plexiglas 5mm op maat te laten maken van hun wensen. Dit betekent concreet dat zeer eenvoudig de gewenste lengte en breedte kan worden doorgegeven. Bovendien spreekt het voor zich dat je ook steeds alle gewenste aantallen kan bestellen. Dit alles op een zeer eenvoudige manier en bovendien ook nog eens tegen een scherpe prijs.

Bestel jouw plexiglas nu tegen de interessantste voorwaarden!

Het mag duidelijk zijn dat er aan het gebruik van plexiglas 5mm menig aantal zeer interessante voordelen zijn verbonden. Voor heel wat mensen geldt dat zij zich vaak nog niet helemaal bewust zijn van de unieke voordelen waar ze bij het gebruik van dit materiaal op kunnen rekenen. Indien dat ook geldt voor jou is het dringend tijd geworden om daar verandering in te brengen. De werkelijkheid is namelijk dat het gebruik van plexi in heel wat gevallen als veel interessanter wordt ervaren dan glas. Dit bovendien zowel voor situaties binnen in huis als buiten de woning.

Hebben de aangehaalde voordelen van plexiglas 5mm jou eveneens weten te overtuigen? Zou je dan ook graag overgaan tot het kopen van dit materiaal? Dan ben je daarvoor hier bij van Viegen Handelsonderneming aan het juiste adres. Niet alleen kan je bij onszelf bepalen over welke lengte en breedte de plexiplaat dient te beschikken, daarnaast garanderen wij onze klanten ook steevast een zeer snelle leveringstermijn van tussen de één en vijf werkdagen. Het mag dan ook duidelijk zijn, het bestellen van plexiglas 5mm doe je nergens beter dan hier bij van Viegen Handelsonderneming!

Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€0,00
Bestel nog voor €2.000,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!