Menu
EUR

Wilgenmatten

1 Producten
Toon:
Wilgenteenmat
Wilgenteenmat
€20,95 €17,31
 
Toon 1 - 1 van 1
Wilgenmatten

De kans is bijzonder groot dat je al eens over zogenaamde wilgenmatten hebt gehoord. Het gaat hierbij om verticale wilgentenen welke aan elkaar zijn geregen door middel van ijzerdraad. Voor de wilgentenen geldt dat ze een flink stuk maller zijn wat ervoor zorgt dat ze op rol aangekocht kunnen worden. Voor deze matten geldt dat het belangrijk is om te weten dat ze niet op zichzelf kunnen staan. Dit betekent dat ze moeten worden bevestigd tegen een bestaande schutting. Je ziet ze dan ook in de praktijk bijzonder vaak toegepast worden bij met name:

  • Het creëren van een afsluiting op balkons;
  • Wanneer er sprake is van nog onvoldoende gegroeide klimop;
  • Tegen een bouwhekken.

Eventueel zou er ook nog gekozen kunnen worden voor het gebruik van bijvoorbeeld wilgenschermen of wilgenschuttingen. Voor wilgenmatten geldt dat ze echter aanzienlijk voordeliger zijn in aankoop. Dat is te wijten aan het feit dat het natuurlijk een compleet ander product is in vergelijking met de genoemde alternatieven. Hoe dan ook moet het gezegd dat door de jaren heen ontzettend veel mensen voor deze vorm van afwerking voor hun schutting hebben gekozen.

Een op en top natuurlijk

Voor wilgenmatten geldt dat ze zijn gemaakt van snelgroeiende, inheemse wilgentakken. Voor deze matten geldt dat er geen chemicaliën of andere stoffen aan worden toegevoegd. Vanwege deze reden kunnen we met recht en rede stellen dat het een echt duurzaam natuurproduct is. Het is ook mede vanwege deze reden dat de wilgentenen in één mat behoorlijk van elkaar kunnen verschillen op vlak van diameter, formaat en uiteraard ook tint. Dit is het gevolg van het feit dat er bijvoorbeeld ook jonge wilgentakken tussen kunnen zitten. Hiervoor geldt dat ze kunnen beschikken over een rode of zelfs groene kleur. Deze zullen uiteindelijk vanzelf gaan verkleuren. In ieder geval, wanneer je op zoek bent naar een echte, puur natuur afscheiding kan de keuze voor een wilgenmat dus duidelijk al vrij snel worden gemaakt. Zoveel is wel duidelijk.

Op welke levensduur kan je rekenen bij deze matten?

Het spreekt voor zich dat je, je bij het kopen en gebruikmaken van wilgenmatten ook zal afvragen wat de levensduur is waar je precies op kan rekenen. Wat dit betreft zal je tot de conclusie komen dat deze levensduur zeker en vast als aantrekkelijk te bestempelen valt. De levensduur waar je op kan rekenen bij wilgenmatten op rol bedraagt dan ook zo'n zes à acht jaar. Dit gezegd hebbende komt het in de praktijk zeer vaak voor dat dergelijke matten gewoon probleemloos tot wel 15 jaar kunnen blijven staan. Veel is dan ook afhankelijk van de omstandigheden waarvan sprake is.

Wil je verzekerd zijn van de meest optimale levensduur voor wat jouw wilgenmatten betreft? In dat geval is het van cruciaal belang om er rekening mee te houden dat deze niet rechtstreeks op de grond geplaatst mogen worden. Op deze manier kan vroegtijdige veroudering op een efficiënte manier worden voorkomen. Een interessante optie waar je voor kan kiezen is bijvoorbeeld een wilgenmat laten rusten op een horizontale lat. Op deze manier wordt de tuinafscheiding ook meteen mooi recht. Hou er tot slot ook rekening mee dat de mat op voldoende plaatsen bevestigd dient te worden. Alleen op deze manier kan je er immers voor zorgen dat windschade kan worden voorkomen.

Hoe kan je wilgenmatten precies plaatsen?

De plaatsing van wilgenmatten kan op verschillende manieren gebeuren. In de praktijk wordt er zeer vaak voor gekozen om deze snel en effectief te plaatsen tegen zogenaamd betongaas. Om dit type gaas te kunnen plaatsen heb je hardhouten palen nodig net als gaaspaneelklemmen en eventueel ook een grondboor. Het vastmaken van de wilgenmat gebeurt in dit geval door middel van zogenaamde tie-wraps. Alternatieve mogelijkheden waar je voor kan kiezen zijn de onderstaande:</p.

  • Plaatsing tegen hekwerken;
  • Plaatsing tegen schuttingen.

Het mag duidelijk zijn dat je voor de plaatsing van deze matten een keuze kan maken uit een groot aantal verschillende mogelijkheden. Welk type afwerking je ook precies wenst te realiseren, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Hou er wel rekening mee dat de eenvoud waarmee wilgenmatten geplaatst kunnen worden niet onaanzienlijk kan verschillen. Dit is namelijk zeer sterk afhankelijk van de situatie waarvan sprake is. Hier moet je dus wel even rekening mee houden.

Wat zijn mogelijke alternatieven?

Hoe interessant wilgenmatten ook mogen zijn, in de praktijk zal je tot de conclusie komen dat er ook diverse alternatieven op de markt zijn terug te vinden. Verschillende van deze alternatieven zijn terug te vinden in het assortiment dat je aantreft hier bij Handelsonderneming van Viegen B.V. Wat deze alternatieven betreft kan er meer concreet worden gedacht aan de onderstaande:

Voor ontzettend veel mensen geldt dat ze voor de omheining van hun tuin zweren bij een natuurlijke afwerking. Als dat ook geldt voor jou zijn de hierboven terug te vinden mogelijkheden samen met wilgenmatten wellicht de meest interessante om te overwegen. Niet alleen kan je op deze manier immers een mooie, natuurlijk ogende schutting realiseren, bovendien zal je ook nog eens kunnen vaststellen dat dit kan gebeuren tegen de meest interessante voorwaarden.

Waarom jouw wilgenmatten bij ons bestellen?

De populariteit waar wilgenmatten over beschikken heeft er door de jaren heen voor gezorgd dat ze uiteraard zijn terug te vinden in het aanbod van een groot aantal webwinkels. Het is dan ook niet zo vreemd dat je, je mogelijks afvraagt waarom je deze matten nu precies hier bij ons zou moeten kopen. Dat is het gevolg van de verschillende interessante voordelen die hieraan verbonden zijn. Benieuwd om welke voordelen het hierbij dan precies gaat? We stellen ze hieronder aan je voor.

1.) Altijd verzekerd van een scherpe aankoopprijs

De eerste reden om over te gaan tot het kopen van één van de verschillende wilgenmatten uit het aanbod hier bij Handelsonderneming van Viegen B.V. heeft te maken met het feit dat wij zeer scherpe prijzen hanteren. Dit geldt overigens niet alleen voor de artikelen die we aanbieden, maar ook voor de extra kosten die daarmee gepaard gaan zoals de verzendkosten die worden gehanteerd. Op deze manier ben je altijd over de hele lijn verzekerd van de scherpst mogelijke aankoopprijs.

2.) Mogelijk voor zowel particulieren als professionelen

Het kopen van wilgenmatten voor het realiseren van de meest prachtige schuttingen in de tuin behoort bij ons tot de mogelijkheden voor zowel particulieren als voor professionelen. Ben jij dus met andere woorden een particulier die gewoon voor diens eigen woning een mooie schutting met wilgenmatten wenst te realiseren of ben je een professional die dergelijke projecten realiseert voor derden? In allebei deze gevallen kan je dus zonder probleem bij ons jouw bestelling plaatsen.

3.) Gratis verzending van je bestelling

Wanneer je niet alleen behoefte hebt aan wilgenmatten, maar ook nog aan verschillende andere materialen of artikelen is de kans zeer groot dat je deze allemaal samen bij ons zal willen bestellen. We vinden het bij Handelsonderneming van Viegen B.V. altijd van belang om onze klanten te voorzien van scherpe verzendkosten. Dit gezegd hebbende doen we ook graag nog net dat ietsje beter. Plaats je bij ons een bestelling van minstens 1.500 euro? Dan zal je tot de conclusie komen dat je geen verzendkosten meer hoeft te betalen. Vanaf dat moment nemen wij de verzendkosten immers voor onze rekening. Ook dit is een uitstekende reden om ervoor te kiezen om al jouw wilgenmatten net als andere materialen hier bij ons aan te schaffen.

Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€0,00
Bestel nog voor €2.000,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!