Menu
EUR

Tuinpoort | Tuindeur

14 Producten
Toon:
Toon 1 - 12 van 14
Tuinpoort | Tuindeur

Wanneer je een mooie tuin hebt gerealiseerd bij je woning spreekt het voor zich dat deze afsluiten met een mooie tuinpoort eigenlijk een absolute must is. Niet alleen vormt een dergelijke poort een zeer mooie afwerking voor je tuin, daarnaast zal je ook tot de conclusie komen dat ze je privacy en veiligheid uiteraard alleen maar ten goede komt. In het aanbod hier bij Handelsonderneming van Viegen B.V. zijn tal van verschillende soorten tuinpoorten terug te vinden die zeker en vast het overwegen waard zijn. Ben jij dus met andere woorden ook op zoek naar een mooie, kwalitatieve tuindeur om aan te schaffen? Dan kunnen wij je daar zeker en vast mee verder helpen.

Waar rekening mee houden bij een tuinpoort kopen?

Indien je op het punt staat om een tuinpoort aan te schaffen zal je tot de conclusie komen dat er daar tal van verschillende niet onbelangrijke aandachtspunten mee gepaard gaan. Het komt in de praktijk dan ook niet zelden voor dat mensen ervoor kiezen om een bepaalde poort aan te schaffen terwijl deze eigenlijk helemaal niet aan de vooropgestelde verwachtingen weet te voldoen. Dat is natuurlijk niet echt interessant. Bij het kopen van een tuindeur dien je dan ook absoluut zeker de nodige aandacht te besteden aan de aandachtspunten die je hieronder aantreft.

  1. Zorg ervoor dat ze over passende afmetingen beschikt;
  2. De tuindeur moet vervaardigd zijn uit een kwalitatief materiaal;
  3. Maak voor jezelf de afweging tussen een enkele of een dubbele deur.

De ene tuindeur is in ieder geval absoluut de andere niet. Dit blijkt ook wanneer je, je gaat verdiepen in de verschillende mogelijkheden die deel uitmaken van het assortiment hier bij Handelsonderneming van Viegen B.V. Het kan dan ook absoluut interessant zijn om even voor jezelf op voorhand op een rijtje te zetten aan welke eisen jouw exemplaar precies dient te voldoen.

Keuze tussen een enkele en dubbele tuindeur

Wanneer je op het punt staat om een tuindeur aan te schaffen zal één van de keuzes die je moet maken deze zijn tussen een enkel en een dubbel exemplaar. Voor welke van beide mogelijkheden jij uiteindelijk gaat kiezen zal uiteraard volledig worden bepaald door de situatie in kwestie. Vaak is het dan ook zo dat er in de omheining van een bepaalde tuin meer of net veel minder beschikbare ruimte voor handen is. Bij een kleine opening kies je voor een enkele deur. Is er sprake van meer ruimte of vind je gewoon het imposantere karakter van een dubbele tuinpoort aantrekkelijker? Dan spreekt het voor zich dat je voorkeur eerder daar naar uit dient te gaan.

Van twee kanten af te sluiten

Bij het kopen van een tuinpoort is het altijd van belang om goed te kijken naar de manier waarop ze afgesloten kan worden. Voor heel wat mensen geldt dat ze dit niet doen, maar nochtans is dat ontzettend belangrijk. Voor tuinpoorten geldt in de praktijk dan ook altijd dat ze zowel aan de binnen- als aan de buitenkant afgesloten moeten kunnen worden. Je wil ze namelijk kunnen sluiten wanneer je thuis bent en in je tuin vertoeft, maar je wil ze evengoed kunnen afsluiten wanneer je bijvoorbeeld de tuin gaat verlaten. In ieder geval, bij het kopen van een bepaalde tuindeur is het altijd zeer belangrijk om goed te kijken naar het slot dat voor handen is. Enkel en alleen zo kan je immers vaststellen of ze langs twee kanten af te sluiten valt of niet.

Waarom kiezen voor tuinpoorten van Douglas hout?

Wanneer je de keuze maakt om een tuinpoort aan te schaffen hier bij Handelsonderneming van Viegen B.V. zal je tot de conclusie komen dat deze doorgaans is vervaardigd uit het wel bekende Douglas hout. Het gaat hierbij om een houtsoort welke er bekend om staat zeer kwalitatief en duurzaam te zijn. Bovendien beschikt ze ook nog eens over een zeer aantrekkelijke uitstraling waardoor ze in elke tuin tot haar recht kan komen. Je dient er wel rekening mee te houden dat het Douglas hout waaruit je tuinpoort bestaat over een bepaalde werking beschikt. Dit betekent dat ze niet alleen uit kan zetten, maar ook kan krimpen. Het is mogelijk dat de tuinpoort na de plaatsing nog een keer dient te worden bijgesteld. Ook dit is een aandachtspunt waar je aandachtig voor zal willen zijn. Bij het kopen van een tuinpoort gemaakt van Douglas hout hier bij Handelsonderneming van Viegen B.V. zal je tot de conclusie komen dat deze is voorzien van een stalen frame aan de binnenkant. Dit stalen frame moet ervoor zorgen dat de deur niet scheef kan komen te hangen.

Ook een exemplaar met ruit behoort tot de mogelijkheden

Bij het kopen van een tuinpoort zal je dus tot de conclusie komen dat je een keuze kan maken tussen een aantal verschillende mogelijkheden. We maken hierbij een onderscheid tussen:

  • Enkele tuindeuren;
  • Dubbele tuindeuren;
  • Een tuinpoort voorzien van een venster.

Je leest het goed, ook wanneer je graag een tuinpoort of tuindeur wenst te kopen die beschikt over een glazen ruit behoort dat tot de mogelijkheden. Op deze manier kan je bijvoorbeeld een stukje inkijk realiseren in je tuin of in een bepaalde constructie wanneer je dat wenst. Je moet er wel rekening mee houden dat er bij dit type van tuinpoort sprake is van een plexiglas raam en dus niet van een echt glazen venster.

Ook een glazen schuifwand kan het kopen waard zijn

Voor heel wat mensen die bezig zijn met het vormgeven van hun tuin geldt dat ze er bijvoorbeeld ook een poolhouse in voorzien. Wanneer dat ook geldt voor jou kan ook de aanschaf van een glazen schuifwand het overwegen waard zijn. Een dergelijke wand voorzien in je poolhouse zorgt er in de praktijk voor dat je kan rekenen op een ruimte die volledig wind- en waterdicht wordt gemaakt. Op deze manier kan je uiteraard veel vaker genieten van deze geweldige ruimte in jouw tuin. Ben je naast een tuinpoort ook op zoek naar een glazen schuifwand om aan te schaffen? Dan spreekt het voor zich dat je ook deze gewoon terug kan vinden in het assortiment hier bij Handelsonderneming van Viegen B.V. Dit uiteraard zoals je van ons gewend bent ook tegen de meest interessante prijs.

Bestel jouw tuinpoort nu hier bij Handelsonderneming van Viegen B.V.

Zoals de voordelen hebben aangehaald die je hebt kunnen lezen hier op deze pagina zijn er tal van goede redenen aan te halen om ervoor te kiezen om een tuinpoort bij ons te kopen. Niet alleen kan je op deze manier je tuin volledig afwerken, daarnaast komt het ook de veiligheid en je privacy ten goede. Het kopen van een tuindeur bij ons zorgt er bovendien altijd voor dat je bent verzekerd van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Ook dit is uiteraard zeer belangrijk om te weten.

Hier bij Handelsonderneming van Viegen B.V. zorgen we er in de praktijk altijd voor dat we onze klanten kunnen voorzien van een zo optimaal mogelijke prijs-kwaliteitverhouding. Dat geldt zeker niet alleen maar voor de aanschaf van hun tuinpoort of tuindeur. Ook de verzendkosten trachten we steeds zo beperkt mogelijk te houden. Plaats jij een bestelling met een totale waarde van ten minste 1.500 euro? Dan nemen wij de verzendkosten voor onze rekening. Het spreekt voor zich dat je op deze manier kan genieten op nog een extra voordeel voor wat jouw nieuwe tuinpoort kopen betreft.

Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€0,00
Bestel nog voor €2.000,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!