Menu
EUR

Hardhouten regels

3 Producten
Toon:
Hardhouten regel 4,5x7 cm
Hardhouten regel 4,5x7 cm
€19,80 €16,36
€8,18 per meter
 
Toon 1 - 3 van 3
Hardhouten regels

Hardhouten regels vormen een uitstekende basis voor niet alleen vlonders, maar ook voor veranda's net als schuren. In het aanbod hier bij Handelsonderneming van Viegen B.V. kan je een mooi aanbod terugvinden bestaande uit regels die zich kenmerken door een uitstekende kwaliteit. Dat is uiteraard één van de belangrijkste redenen waarom er in de praktijk door veel mensen wordt gekozen voor regels van hardhout. De uitstekende kwaliteit waar je hierbij op kan rekenen zorgt er namelijk voor dat je bent verzekerd van een levensduur die zomaar tot 25 jaar of langer kan bedragen. Heb jij ook voor het uitvoeren van één of meerdere projecten of karweien behoefte aan een hardhout regel? Wil je deze bovendien graag kunnen bestellen tegen de meest interessante voorwaarden? Dan kunnen we je alleen maar aanraden om je zeker even te verdiepen in ons ruime aanbod met hardhouten regels!

Waar kunnen hardhouten regels voor worden gebruikt?

Het eerste wat je uiteraard graag zal willen weten is waar hardhouten regels nu precies voor kunnen worden gebruikt. Wat dit betreft dien je er rekening mee te houden dat ze gebruikt kunnen worden voor de realisatie van tal van uiteenlopende projecten. Hierbij kan worden gedacht aan bijvoorbeeld:

 • Regelwerk;
 • De constructie van wanden;
 • De constructie van plafonds.

In de praktijk kan er worden vastgesteld dat hardhouten regels vaak worden gebruikt voor constructiewerk voor met name vlonders, maar ook voor overkappingen net als voor buitenverblijven. Regels die zijn vervaardigd uit hardhout zijn erg kwalitatief en beschikken over een uitstekende levensduur. In de praktijk is het dan ook zo dat je er gemiddeld 25 jaar of langer zonder probleem gebruik van kan maken. Wanneer je dus met andere woorden op zoek bent naar regels waarbij je kan rekenen op de meest optimale kwaliteit kan de keuze voor hardhout regels in de praktijk al behoorlijk snel zijn gemaakt. Uiteraard zijn deze terug te vinden in ons aanbod.

Wat maakt de keuze voor hardhout zo voor de hand liggend?

Bij het kopen van regels gaat de voorkeur van heel wat mensen overduidelijk uit naar exemplaren van hardhout kopen. Dat is het gevolg van een aantal zeer interessante voordelen die eraan verbonden zijn. Om te beginnen zal je bijvoorbeeld tot de conclusie komen dat hardhout in vergelijking met menig aantal andere houtsoorten over een (nog) betere kwaliteit beschikt. Dit betekent concreet dat je kan genieten van een gemiddelde levensduur van (minstens) 25 jaar. Ongeacht de constructie waarin gebruik wordt gemaakt van hardhout regels kan je er dus altijd van op aan dat je daar gedurende een zeer lange periode genot van zal ondervinden.

Waar rekening mee houden op vlak van onderhoud?

Ga je bepaald hout bestellen? Dan spreekt het voor zich dat je daarbij altijd de nodige aandacht zal moeten besteden aan het vereiste onderhoud. Indien je kiest voor het kopen van hardhouten regels zal je tot de conclusie komen dat deze eigenlijk zo goed als geen onderhoud vereisen. Wel is het van belang om er bij stil te blijven staan dat een hardhout regel kan vergrijzen na verloop van tijd. Dat is het gevolg van de invloeden uit de natuur en uiteraard ook de UV-straling waarvan sprake is.

Bij het kopen van hardhouten regels moet je jezelf de vraag stellen of je wil dat deze na verloop van tijd vergrijzen of niet. Wil je dat liever niet? In dat geval kan je ervoor kiezen om ze te (laten) behandelen met zogenaamde houtolie. Op deze manier kan je de vergrijzing niet alleen aanzienlijk vertragen, daarnaast zijn er nog heel wat andere voordelen ook aan verbonden. Hardhouten regels behandelen met houtolie zorgt er namelijk ook voor dat zaken zoals algen en schimmels er geen invloed op uit kunnen oefenen. Bovendien is het zo dat ze op deze manier ook over (extra) waterafstotende eigenschappen komen te beschikken. Dit alles is uiteraard zeer interessant.

Welke merken zijn er in ons aanbod allemaal beschikbaar?

Bij het kopen van hardhouten regels hier bij Handelsonderneming van Viegen B.V. zal je tot de conclusie komen dat je altijd bent verzekerd van een uitstekende kwaliteit. Dit gezegd hebbende is het wel zo dat er binnen ons assortiment gebruik wordt gemaakt van verschillende merken. Het gaat hierbij bijvoorbeeld om:

 • Azobe;
 • Angelim vermelho;
 • Piquia;
 • Massaranduba.

Ongeacht het type merk waarvan sprake is ben je dus sowieso altijd verzekerd van een uitstekende kwaliteit. Is het voor jou toch belangrijk om te ontdekken welk merk van hardhout je precies gaat ontvangen? Dan spreekt het voor zich dat je daarvoor altijd contact op kan nemen met onze klantenservice. Heb je nog een andere vraag over hardhouten regels? Ook in dat geval spreekt het voor zich dat onze deskundige medewerkers je graag van meer informatie voorzien!

Hardhout regel, verkrijgbaar in verschillende lengtes

Ben je van plan om hardhouten regels te kopen? Dan zal je ook tot de conclusie komen dat deze in het aanbod hier bij Handelsonderneming van Viegen B.V. aangekocht kunnen worden in tal van verschillende lengtes. Wat dit betreft maken we concreet een onderscheid tussen de onderstaande mogelijkheden:

 • 200 centimeter
 • 250 centimeter
 • 300 centimeter
 • 350 centimeter
 • 400 centimeter
 • 500 centimeter

Ongeacht de lengte waar je behoefte aan hebt zal je dus tot de conclusie komen dat je hier bij Handelsonderneming van Viegen B.V. altijd een hardhout regel aan kan kopen die perfect in lijn zal liggen met je verwachtingen.

Korting bij grotere afnames

Het spreekt voor zich dat je bij het realiseren van een bepaald project naar alle waarschijnlijkheid helemaal niet voldoende zal hebben aan het kopen van één hardhout regel. In het merendeel van de gevallen is het dan ook zo dat er een grotere hoeveelheid aan exemplaren aangekocht zullen worden. Als je ervoor kiest om dat te doen hier bij Handelsonderneming van Viegen B.V. zal je tot de conclusie komen dat je daarbij aanspraak kan maken op een zogenaamde kwantumkorting. Deze korting wordt groter naarmate er grotere hoeveelheden van een bepaald hardhout regel worden aangekocht. Enkele kwantumkortingen waar je bij ons op kan rekenen zijn de volgende:

 • Een korting van 3% bij aankoop van minstens 20 stuks;
 • Een korting van 7% bij aankoop van minstens 40 stuks;
 • Een korting van 10% bij aankoop van minstens 60 stuks.

Wil jij er dus met andere woorden ook zeker van kunnen zijn dat je jouw hardhouten regels kan kopen tegen de meest interessante prijs? Dan hoef je helemaal niet verder meer te zoeken!

Bestel ook jouw hardhouten regels nu hier bij Handelsonderneming van Viegen B.V.!

Doorheen deze pagina is duidelijk geworden dat het kopen van hardhouten regels een aantal zeer interessante voordelen met zich meebrengt. Die voordelen worden bovendien alleen maar groter wanneer je de keuze maakt om die hardhouten regels te bestellen hier bij Handelsonderneming van Viegen B.V. Het spreekt voor zich dat je in ons aanbod ook hardhout in andere vormen terug kan vinden. Denk hierbij aan:

Door niet alleen je hardhouten regels, maar ook de andere materialen waar je behoefte aan hebt bij ons te kopen ben je over de hele lijn niet alleen verzekerd van de best mogelijke prijs, maar ook van de meest optimale kwaliteit. Heel wat tevreden klanten gingen jou alvast voor!

Geniet van gratis levering van je bestelling!

Veel mensen worden enigszins afgeschrikt om hun hardhouten regels online te bestellen omdat ze vrezen geconfronteerd te zullen worden met aanzienlijke bezorgkosten. Die vrees is echter helemaal nergens voor nodig wanneer je jouw bestelling gaat plaatsen hier bij Handelsonderneming van Viegen B.V. Wij zorgen er namelijk voor dat onze klanten altijd kunnen rekenen op de scherpst mogelijke bezorgkosten. Plaats je bij ons een bestelling ter waarde van minstens 2.000 euro? Dan nemen wij de bezorgkosten voor onze rekening. Op deze manier wordt het kopen van jouw hardhouten regels hier bij Handelsonderneming van Viegen B.V. nog eens extra voordelig!

Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€0,00
Bestel nog voor €2.000,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!