Menu
EUR

Glazen schuifwand op maat

5 Producten
Toon:
Glazen schuifwand VG15 | 400 cm
Glazen schuifwand VG15 | 400 cm
€2.843,50 €2.350,00
 
Glazen schuifwand VG15 | 500 cm
Glazen schuifwand VG15 | 500 cm
€3.466,23 €2.864,65
 
Glazen schuifwand VG15 | 300 cm
Glazen schuifwand VG15 | 300 cm
€2.238,50 €1.850,00
 
Glazen schuifwand VG15 | 450 cm
Glazen schuifwand VG15 | 450 cm
€3.219,93 €2.661,10
 
Glazen schuifwand VG15 | 350 cm
Glazen schuifwand VG15 | 350 cm
€2.610,45 €2.157,40
 
Toon 1 - 5 van 5
Glazen schuifwand op maat

Het kopen van een glazen schuifwand kan ervoor zorgen dat je nog vaker gebruik kan gaan maken van verschillende (bij)gebouwen bij je woning. Door ervoor te kiezen om glazen schuifwanden te voorzien zorg je er namelijk voor dat je niet langer blootgesteld zal worden aan de invloed van de weerselementen. Vanwege deze reden wordt er zeer vaak gebruik van gemaakt in constructies zoals bijvoorbeeld een poolhouse of een veranda. Heb je ervoor gekozen om een aanbouw te realiseren bij je woning en wil je ook daar graag op alle momenten van het jaar gebruik van kunnen maken? Ook in dat geval kan een glazen schuifwand bestellen de moeite waard zijn. Uiteraard spreekt het voor zich dat je hiervoor hier bij Handelsonderneming van Viegen aan het goede adres bent.

Waarom kiezen voor een glazen schuifwand?

Er kan in de praktijk tot de conclusie worden gekomen dat de keuze voor een glazen schuifwand vanwege meerdere redenen de moeite meer dan waard kan zijn. Dat zoveel mensen er door de jaren heen voor hebben gekozen om een dergelijke schuifwand te voorzien heeft dan ook voor een groot deel te maken met de talrijke voordelen die eraan verbonden zijn. Wat deze voordelen betreft zal je tot de conclusie komen dat je meer concreet kan rekenen op de onderstaande:

 • Ze laten veel licht door waardoor de ruimte licht en luchtig wordt gemaakt;
 • Ze zorgen voor een aantrekkelijk, panoramisch uitzicht op de omgeving;
 • Je kan ze eenvoudig en snel openen en sluiten wanneer het weer omslaat;
 • Ze zijn ontzettend eenvoudig te onderhouden.

Het spreekt voor zich dat het kopen van een glazen schuifwand er in de praktijk voor zorgt dat je rekening zal moeten houden met bepaalde extra kosten voor het realiseren van de gewenste constructie. Dit gezegd hebbende zijn deze wanden deze extra investering meer dan waard. Je zal dan ook met absolute zekerheid kunnen vaststellen dat je hierdoor veel vaker gebruik gaat maken van bijvoorbeeld je poolhouse of andere constructie. Daarnaast spreekt het voor zich dat de aanwezigheid van deze wanden ook bij verkoop een belangrijke meerwaarde met zich mee kan brengen. Op deze manier sla je dus eigenlijk twee vliegen in één klap.

Altijd een uitstekende kwaliteit gegarandeerd

Bij het kopen van een glazen schuifwand op maat of bij het aanschaffen van een standaard exemplaar zal je altijd tot de conclusie komen dat ze is vervaardigd uit veiligheidsglas met een dikte van 10 mm. Rondom rond is een aluminiumframe terug te vinden die in een kleur naar wens kan worden aangekocht. Voor het schuifsysteem geldt dat ze bestaat uit verschillende panelen welke naar één zijde toegeschoven kunnen worden. Voor de schuifsystemen geldt dat ze voorzien zijn van een schuifgreep aan de binnen- en buitenkant.

Glazen schuifwanden verkrijgbaar in verschillende formaten

Eén van de eerste zaken waar je bij het kopen van een glazen schuifwand rekening mee zal willen en moeten houden heeft betrekking tot het formaat waarover ze dient te beschikken. Wat dit betreft kan je een onderscheid maken tussen twee verschillende opties, meer bepaald:

 1. Een standaard glazen schuifwand;
 2. Een glazen schuifwand op maat.

Wanneer je over zeer specifieke vereiste afmetingen beschikt spreekt het voor zich dat de keuze voor een maatwerk exemplaar wellicht de meest interessante keuze zal zijn. Dit gezegd hebbende is het zo dat er in menig aantal constructies ook gewoon standaard schuifwanden geplaatst kunnen worden. Wat deze wanden betreft kan je een keuze maken uit de hieronder terug te vinden mogelijkheden.

 • Glazen schuifwanden van 300 centimeter;
 • Glazen schuifwanden van 350 centimeter;
 • Glazen schuifwanden van 400 centimeter;
 • Glazen schuifwanden van 450 centimeter;
 • Glazen schuifwanden van 500 centimeter.

Voordat je over gaat tot het kopen van een bepaalde standaard glazen schuifwand of van een glazen schuifwand op maat zal je tot de conclusie komen dat het uiteraard altijd van cruciaal belang is om goed de vereiste afmetingen op te meten. Enkel en alleen op die manier zal je namelijk uiteindelijk kunnen rekenen op de best passende glazen schuifwanden voor in jouw constructie.

Een glazen schuifwand op maat bestellen? Ook dat is mogelijk

Ondanks het feit dat er in ons aanbod hier bij Handelsonderneming van Viegen B.V. heel wat verschillende formaten glazen schuifwanden zijn terug te vinden moet het gezegd dat er ook nog een andere optie wordt aangeboden. Het gaat hierbij dan meer concreet om de mogelijkheid om een glazen schuifwand op maat te bestellen. Dit kan interessant zijn voor mensen die op zoek zijn naar zeer specifieke afmetingen die doorgaans niet standaard voor handen zijn. Bij het bestellen van maatwerk glazen schuifwanden zal je uiteraard verschillende gegevens zelf moeten aangeven. De gegevens waar het hier dan precies om gaat zijn de volgende:

 • De gewenste hoogte van de glazen wanden;
 • De gewenste breedte van de glazen wanden;
 • De gewenste schuifrichting (van buitenaf gezien);
 • De gewenste kleur voor de profielen.

Bij Handelsonderneming van Viegen B.V. stellen we in de praktijk altijd alles in het werk om ervoor te zorgen dat er zo optimaal mogelijk aan de wensen van onze klanten tegemoet kan worden gekomen. Het spreekt voor zich dat het aanbieden van maatwerk dan ook een voor de hand liggende keuze is.

Hoe wil je jouw glazen schuifwanden geleverd hebben?

Wanneer je overgaat tot het kopen van een glazen schuifwand hier bij Handelsonderneming van Viegen B.V. zal je tot de conclusie komen dat er daarbij een keuze kan worden gemaakt tussen drie verschillende pakketten. We maken wat deze pakketten betreft een onderscheid tussen:

 1. Uitsluitend de levering, exclusief enige vorm van plaatsing;
 2. De plaatsing van een schuifwand exclusief het inmeten en de fundering;
 3. De plaatsing van een schuifwand inclusief het inmeten en de fundering.

Voor heel wat mensen geldt dat ze het liefst zelf aan de slag willen gaan met het plaatsen van de aangekochte glazen schuifwanden, maar voor anderen geldt dat ze er toch eerder de voorkeur aan geven om de plaatsing uit te besteden aan onze ervaren vakmensen. Over welke voorkeur jij ook mag beschikken, het behoort hier bij ons allemaal tot de mogelijkheden.

Koop ook jouw glazen schuifwand vandaag nog

Of je nu graag een standaard of een glazen schuifwand op maat wenst te kopen, in beide gevallen zal je tot de conclusie komen dat er hiervoor in het aanbod hier bij Handelsonderneming van Viegen B.V. meer dan voldoende mogelijkheden zijn terug te vinden. Er zijn bovendien tal van (extra) interessante voordelen waar je bij ons op kan rekenen. Het gaat hierbij dan meer bepaald om:

 • Wij kunnen niet alleen de levering, maar ook de plaatsing voor jou realiseren;
 • Je bent altijd verzekerd van een kwalitatieve glazen wand tegen een interessante kostprijs;
 • We stellen altijd alles in het werk om de leveringstermijn zo kort mogelijk te houden;
 • Vanaf een bestelwaarde van minstens 1.500 euro is de levering helemaal gratis.

Steeds vaker maken mensen de keuze om een glazen schuifwand te voorzien in bijvoorbeeld hun poolhouse omdat ze daar op die manier nog veel vaker gebruik van kunnen maken. Dat is een bewuste keuze die in de praktijk altijd een niet onbelangrijke meerwaarde met zich meebrengt. Wil je met zekerheid kunnen genieten van de gratis levering? Bekijk dan ook even de rest van ons assortiment. Zo ben je bij ons ook aan het juiste adres voor de aankoop van een tuinpoort. In ieder geval, wanneer ook jij van plan bent om een glazen schuifwand te kopen mag het inmiddels wel duidelijk zijn dat je hier bij Handelsonderneming van Viegen B.V. met absolute zekerheid aan het goede adres bent.

Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€0,00
Bestel nog voor €2.000,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!