Menu
EUR

Plexiglas 4mm

1 Producten
Toon:
Plexiglas 4 mm helder
Plexiglas 4 mm helder
€36,36 per m²
 
Toon 1 - 1 van 1
Plexiglas 4mm

Er wordt tegenwoordig ongelofelijk vaak gebruik gemaakt van plexiglas 4mm. Sinds het ontstaan van dit materiaal in het jaar 1928 is het zo dat het aanzienlijk aan populariteit heeft gewonnen. Steeds vaker wordt dit materiaal dan ook ingezet als vervanger voor glas. Dat heeft te maken met het feit dat er aan plexiglas een behoorlijk aantal niet te onderschatten voordelen zijn verbonden. Zou je graag willen ontdekken wat deze voordelen zijn? Of wil je graag meteen overgaan tot het kopen van plexiglas dat beschikt over een dikte van 4mm? In beide gevallen ben je hier zonder twijfel aan het juiste adres!

Waar kan plexiglas 4mm allemaal voor worden gebruikt?

Er zijn bijzonder veel verschillende toepassingen aan te halen waarvoor plexiglas 4mm kan worden gebruikt. Steeds vaker wordt het materiaal bijvoorbeeld ingezet voor raamwerken. Daarnaast kunnen we in de praktijk ook vaststellen dat plexi kan worden gebruikt voor het realiseren van een beschermlaag. Ook voor het opzetten van tijdelijke oplossingen wordt er steeds vaker gekeken in de richting van dit materiaal. Het mag dan ook duidelijk zijn, er kan in ongelofelijk veel verschillende soorten situaties voor worden gekozen om de voordelen van dit bijzonder solide materiaal te kunnen benutten. Meer daarover verder op deze pagina.

Welke voordelen zijn er verbonden aan plexiglas van 4mm dik?

In ongelofelijk veel verschillende situaties wordt er tegenwoordig voor gekozen om gebruik te maken van plexiglas in plaats van glas. Dit geldt zeker ook voor plexiglas 4mm. De voordelen die zijn verbonden aan dit materiaal hebben er dan ook voor gezorgd dat het zich in de praktijk aanzienlijk beter leent in verschillende omstandigheden in vergelijking met glas. Enkele voordelen waar je bijvoorbeeld altijd op kan rekenen zijn de volgende:

  1. Plexiglas is merkelijk sterker in vergelijking met glas;
  2. Het materiaal beschikt over een beperkter gewicht;
  3. Plexi staat er om bekend beter bewerkbaar te zijn;
  4. Het is een ongelofelijk duurzaam materiaal.

Het spreekt voor zich dat we vandaag de dag misschien wel meer dan ooit in het verleden het geval was aandacht besteden aan het milieu. Duurzaamheid is overigens niet alleen interessant voor ons milieu, maar tegelijkertijd ook voor onze portefeuille. Voor plexiglas 4mm geldt dat dit een uitstekend voorbeeld is van een echt duurzaam materiaal. Het beschikt dan ook over een zeer lange levensduur. Wanneer het materiaal op een correcte manier wordt onderhouden kan het vele jaren meegaan zonder dat het haar authentieke uitstraling gaat verliezen.

Tevens geldt voor plexiglas dat het niet alleen maar ingezet kan worden als materiaal voor binnen in de woning. Ook buitenshuis kan je het dan ook zonder probleem gebruiken. Bovendien geldt voor plexiglas 4mm ook nog eens dat er een niet onbelangrijk voordeel aan verbonden is op vlak van veiligheid. In tegenstelling tot bij glas is het namelijk zo dat dit materiaal bij een breuk niet uit elkaar zal spatten. Ook dit kan in menig aantal situaties een niet onbelangrijk voordeel blijken te zijn.

Het beperkte(re) gewicht van plexiglas in vergelijking met glas

Plexiglas 4mm staat er om bekend over een gewicht te beschikken welke 50 procent lichter is in vergelijking met gewoon glas. Dit zorgt ervoor dat het uitstekend kan worden ingezet bij toepassingen waarbij er behoefte is aan een aanzienlijke gewichtsbesparing. Het kan hierbij dan bijvoorbeeld gaan om de realisatie van een aquarium of om bijvoorbeeld een voorzetraam. Het beperkte gewicht waar je van verzekerd bent bij het gebruik van plexiglas zorgt er bovendien eveneens voor dat het monteren een stuk eenvoudiger kan verlopen. Daarnaast is er ook veel minder stevig bevestigingsmateriaal vereist voor wanneer het plexiglas bijvoorbeeld aan de muur zou moeten worden gemonteerd. Het spreekt voor zich dat het beperkte gewicht van plexiglas 4mm ook zeker een niet onbelangrijk voordeel is in situaties zoals bijvoorbeeld een verhuizing.

Plexiglas laten maken op maat van jouw wensen

Wanneer je behoefte hebt aan plexiglas 4mm spreekt het voor zich dat je daarbij ook over bepaalde wensen zal beschikken op vlak van lengte evenals breedte. Deze wensen kunnen in de praktijk behoorlijk uiteenlopend zijn. Om tegemoet te kunnen komen aan de verwachtingen van al onze klanten hebben we ervoor gekozen om de mogelijkheid aan te bieden om zelf de lengte en de breedte te kunnen bepalen. Dit kan zeer eenvoudig gebeuren op deze pagina zelf. Bovendien is het ook nog eens zo dat je meteen precies kan aangeven welke aantallen je wenst te bestellen.

Voor heel wat mensen geldt dat ze zich de vraag stellen of ze dan niet lang moeten wachten tot ze hun bestelde plexiglas 4mm ook daadwerkelijk kunnen ontvangen. Dat is gelukkig helemaal niet het geval. Wij zorgen er dan ook in de praktijk voor dat het plexiglas tussen de één en drie werkdagen kan worden geleverd. Op deze manier krijg je snel de beschikking over het plexiglas, waardoor bijvoorbeeld geplande werkzaamheden geen vertraging hoeven op te lopen. Een uitstekende klantenservice staat bij ons sowieso altijd op de eerste plaats!

Ook plexiglas bestellen? Zoek dan vooral niet verder!

Ben jij ook geïnteresseerd in het kopen van plexiglas 4mm? Dan spreekt het voor zich dat je op zoek zal willen gaan naar een webwinkel waar je dit tegen de meest interessante voorwaarden bij kan bestellen. Dat is hier bij van Viegen Handelsonderneming beslist het geval. Zoals aangegeven maken wij het dan ook voor onze klanten perfect mogelijk om zelf de gewenste lengte evenals breedte voor hun plexiglas te bepalen. Bovendien is het ook nog eens zo dat wij een uitstekende prijs voor ons plexiglas hanteren en een snelle leveringstermijn garanderen. Zou jij ook graag willen kunnen rekenen op al deze interessante voordelen? Dan is het zonder meer de moeite waard om ook jouw plexiglas 4mm aan te schaffen hier bij van Viegen Handelsonderneming!

Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€0,00
Bestel nog voor €2.000,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!