Menu
EUR

Anti condens folie

7 Producten
Toon:
Toon 1 - 7 van 7
Anti condens folie

Het gebruik van een anti condens folie is door de jaren heen eigenlijk steeds belangrijker geworden. Er kan in de praktijk uiteraard worden vastgesteld dat we er tegenwoordig voor kiezen om onze woning heel wat beter te isoleren. Dat heeft als gevolg dat we niet alleen kunnen rekenen op een beter wooncomfort, daarnaast is het ook nog eens zo dat er op deze manier een aantrekkelijke besparing op de energiefactuur kan worden gerealiseerd. Hoe interessant het zo optimaal mogelijk isoleren van je huis ook mag zijn, er moet ook aandacht worden besteed aan een goede ventilatie. Ook het voorzien van een kwalitatieve anti condens folie is een zeer belangrijk aandachtspunt.

Wat is een anti condens folie precies?

De belangrijkste taak van een anti condens folie is in de praktijk om ervoor te zorgen dat de condens optimaal kan worden afgevoerd. Zowel voor dakpanplaten als voor dakplaten geldt dat ze als gevolg van temperatuurverschillen of een slechte ventilatie immers condens kunnen aantrekken. Deze blijft vervolgens aan de onderkant van de beplating hangen. Door gebruik te maken van een anti condens folie op het dakbeschot kan ervoor worden gezorgd dat vochtproblemen als gevolg van condens welke op de folie valt kan worden voorkomen. Dit zorgt ervoor dat het water zowel het dakbeschot als de aanwezige dakisolatie niet aan zal tasten. Bovendien is het op deze manier ook mogelijk om lekkage door afdruppelend condenswater tegen te gaan. Al deze voordelen zorgen ervoor dat dit met zekerheid één van de dakmaterialen is welke je zeker moet overwegen om aan te schaffen.

Belangrijk aandachtspunt om rekening mee te houden

Opgelet! Ben je van plan om een anti condens folie te gaan plaatsen? Dan dien je er daarbij rekening mee te houden dat er altijd sprake dient te zijn van een ruimte van ten minste 4 centimeter tussen de anti condens folie enerzijds en de dakpanplaten of dakplaten die worden geplaatst. Enkel en alleen op deze manier is het mogelijk om een zo optimaal mogelijke isolatie toe te passen. Dit is absoluut een zeer belangrijk aandachtspunt waar je altijd rekening mee zal willen houden.

Te kopen in verschillende uitvoeringen

Wanneer je van plan bent om anti condens folie aan te schaffen zal je tot de conclusie komen dat er daarbij een keuze kan worden gemaakt tussen tal van verschillende mogelijkheden. In ons aanbod hier bij Handelsonderneming van Viegen B.V. zijn in ieder geval verschillende opties terug te vinden. Wat deze opties betreft kan je concreet een keuze maken tussen onder meer:

  • Een anti-condensfolie Miofol;
  • Een dampopen folie Miotex;
  • Een dampremmende folie Miofol.

Voor welke van deze verschillende soorten folies jij uiteindelijk gebruik gaat maken is altijd afhankelijk van de opdracht of de verbouwing in kwestie. Wanneer het niet helemaal duidelijk is welke van de verschillende folies uit ons assortiment voor jou de interessantste keuze is, is het zonder meer een aanrader om even contact op te nemen met onze deskundige klantenservice.

Voor welke andere dakmaterialen ben je bij ons aan het juiste adres?

Hoe belangrijk het gebruik van een anti condens folie in de praktijk ook mag zijn, het spreekt voor zich dat er ook nog andere soorten dakmaterialen bestaan waar je graag gebruik van zal willen maken. Voor deze materialen geldt dat ze niet alleen goed van pas kunnen komen bij het bouwen van een compleet nieuw dak, maar ook bij het renoveren van bestaande daken. Enkele voorbeelden van andere interessante dakmaterialen waarvoor je bij ons aan het juiste adres bent zijn de volgende:

Ben je niet meteen op zoek naar de hierboven aangehaalde dakmaterialen om aan te schaffen, maar wil je graag dakdoorvoer ventilatie realiseren? Of wil je graag kunnen rekenen op alle voordelen die verbonden zijn aan het gebruik van bitumen dakbedekking? Zou je bovendien graag in het dak van je woning een mooie lichtkoepel willen voorzien? In al deze verschillende gevallen zal je tot de conclusie komen dat wij hier bij Handelsonderneming van Viegen B.V. over al datgene beschikken waar je behoefte aan hebt. Bovendien koop je al deze materialen bij ons uiteraard tegen de scherpste prijs.

Koop je anti condens folie hier bij Handelsonderneming van Viegen B.V.

Bij het realiseren van de meest uiteenlopende daken, zoals bijvoorbeeld bij een sedumdak, is het tegenwoordig een uitstekende keuze om gebruik te maken van een anti condens folie. Zoveel mag ondertussen wel duidelijk zijn. Hier bij Handelsonderneming van Viegen B.V. beschikken we over een groot aanbod aan verschillende soorten folies die je kan overwegen om aan te schaffen.

Ongeacht het type folie waar je uiteindelijk voor gaat kiezen zal je altijd kunnen rekenen op de meest optimale prijs-kwaliteitverhouding. Plaats je een bestelling bij ons ter waarde van minstens € 2.000,-? Dan zal je tot de conclusie komen dat je daarbij ook nog eens kan rekenen op gratis verzending. In ieder geval mag het duidelijk zijn, het is zeker de moeite waard om ervoor te kiezen om jou anti condens folie hier bij ons te kopen.

Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€0,00
Bestel nog voor €2.000,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!