Menu
EUR

Dakpanplaten

5 Producten
Toon:
Dakpanplaten - antracietgrijs | RAL 7016
Dakpanplaten - antracietgrijs | RAL 7016
€22,69 €18,75
€11,00 per m²
 
Dakpanplaten - zwart | RAL 9005
Dakpanplaten - zwart | RAL 9005
€22,69 €18,75
€11,00 per m²
 
Dakpanplaten - terracotta | RAL 8004
Dakpanplaten - terracotta | RAL 8004
€23,73 €19,61
€11,50 per m²
 
Dakpanplaten - rood | KLEUR 785
Dakpanplaten - rood | KLEUR 785
€38,16 €31,54
€18,50 per m²
 
Dakpanplaten op maat
Dakpanplaten op maat
€8,05 €6,65
€12,10 per m²
 
Toon 1 - 5 van 5
Dakpanplaten

Voor heel wat mensen die op zoek zijn naar een manier om voordelig en bovendien ook snel hun dak te bekleden geldt dat ze ervoor kiezen om gebruik te maken van dakpanplaten. Voor deze vorm van dakbedekking geldt dat het eruitziet als dakpannen waardoor je dak over een uiterst aantrekkelijke uitstraling komt te beschikken. Ben jij ook van plan om voor jouw dak gebruik te gaan maken van deze vorm van dakbedekking? Dan zal je al snel tot de conclusie komen dat je deze hier bij van Viegen Handelsonderneming kan bestellen tegen de meest interessante voorwaarden!

Wat zijn dakpanplaten precies?

Voor dakpanplaten geldt dat het prefab dakpanplaten zijn welke over de uitstraling beschikken van klassieke dakpannen. Voor elke plaat geldt dat ze bestaat uit verschillende dakpannen. Ze kunnen in de praktijk worden ingezet voor het bedekken van de daken van verschillende soorten gebouwen. Het kan hierbij concreet gaan om:

  • De daken van woningen;
  • Het dak van een schuur;
  • Daken van garages;
  • Een dak van een boerderij.

Bovendien is het zo dat het gebruik van dakpanplaten zowel mogelijk is bij de realisatie van een nieuwbouwwoning als bij een renovatie. Voor deze platen geldt dat ze zijn gemaakt van gegalvaniseerd staal, aluminium of kunststof. Daarbij is het tevens mogelijk om te kiezen voor exemplaren die wel of die niet zijn geïsoleerd.

Daarnaast geldt voor de platen dat ze ook zijn voorzien van een bepaalde coating. Dit zorgt ervoor dat ze in de praktijk eigenlijk weinig tot geen onderhoud vereisen. Het hoeft wellicht niet benadrukt te worden dat ook dit in de praktijk een niet onbelangrijk voordeel kan zijn waar je op kan rekenen.

Op welke voordelen kan je rekenen bij dakpanprofielplaten?

Door de jaren heen is het gebruik van dakpanplaten stelselmatig populairder geworden. Verschillende voordelen liggen daarvan aan de basis. In eerste instantie is het zo dat deze dakpanplaten erom bekend staan over een licht gewicht te beschikken. In bepaalde gevallen kan dat wenselijk zijn. Het beperkte gewicht waarover ze beschikken zorgt er in ieder geval voor dat ze ook te gebruiken zijn bij een minder sterke dakconstructie.

Naast bovenstaande is het zo dat je zowel kan kiezen voor geïsoleerde als voor niet geïsoleerde dakpanplaten. Kies je voor de geïsoleerde exemplaren? Dan gaat het om enkele- of dubbelwandige metalen dakpanelen die aan de binnenkant zijn voorzien van een thermische isolatie. Het gaat hierbij dan doorgaans om een kunststof hardschuim. Enkele voorbeelden hiervan zijn PIR en PUR.

Dakplaten hebben een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Op het ogenblik dat je een bepaald type van dakbedekking gaat kopen spreekt het voor zich dat er verschillende factoren zijn waar je beslist rekening mee zal willen houden. Het gaat hierbij in eerste instantie om de kostprijs die je moet betalen. Voor dakpanplaten geldt dat ze aanzienlijk voordeliger zijn in vergelijking met andere soorten dakbedekking. Dat is echter niet alles. Ondanks deze voordelige aankoopprijs is het namelijk ook zo dat je ook met zekerheid kan rekenen op een zeer interessante levensduur. Denk aan een levensduur van zo’n 20 tot 50 jaar. Wel moet gezegd worden dat de levensduur kan worden beïnvloed door de kwaliteit van de plaatsing. Een zo optimaal mogelijke plaatsing is dan ook altijd vereist, maar dat spreekt voor zich.

Een snelle en eenvoudige plaatsing is gegarandeerd

Er is nog een ander voordeel waar je van bent verzekerd bij het gebruik van dakpanplaten. Dit extra voordeel heeft te maken met het plaatsen van deze platen. Het grote formaat waarover ze beschikken zorgt er namelijk in de praktijk voor dat ze bijzonder eenvoudig gemonteerd kunnen worden. Op deze manier wordt ervoor gezorgd dat de installatiekosten zeer beperkt blijven. Daarnaast is het ook nog eens zo dat ze bij een renovatie geplaatst kunnen worden boven op de bestaande dakbedekking. Hoe dan ook, wanneer je ook graag verzekerd wil zijn van een vorm van dakbedekking die eenvoudig en efficiënt kan worden geplaatst zal je al snel kunnen vaststellen dat de keuze voor dakpanplaten snel zal zijn gemaakt.

Verkrijgbaar in verschillende kleuren

Voor dakpanplaten geldt dat ze kunnen worden aangekocht in tal van verschillende uitvoeringen. Daarvoor maken we een onderscheid tussen niet alleen verschillende kleuren, maar ook diverse afmetingen. Op vlak van kleuren kan je bijvoorbeeld kiezen voor platen in zwart, rood en grijs. Dit zorgt ervoor dat er aan de persoonlijke voorkeur van iedereen kan worden voldaan. Dat is overigens nog niet alles. Daarnaast spreekt het immers voor zich dat er ook een keuze kan worden gemaakt uit tal van verschillende afmetingen. Enkele opties op dit vlak zijn onder meer 120x190 centimeter, 120x225 centimeter en 120x260 centimeter. Hoe dan ook, ongeacht de voorkeur waarover je ook mag beschikken, het mag duidelijk zijn dat er in ons assortiment dakpanplaten zijn terug te vinden die aan ieders vooropgestelde verwachtingen zullen weten te voldoen.

Koop jouw dakplaten vandaag nog hier bij van Viegen Handelsonderneming!

De informatie die je hierboven hebt kunnen lezen heeft ongetwijfeld duidelijk gemaakt dat er heel wat zeer interessante voordelen zijn verbonden aan het gebruik van dakpanplaten. Het hoeft dan ook zeker niet te verbazen dat heel wat mensen er door de jaren heen reeds voor hebben gekozen om hun dak hiermee af te werken. Is dat ook een idee waar jij mee speelt? Dan is het zeker de moeite waard om zelf even de voorwaarden aan de lijven te ondervinden. Het beste van dit alles? Je hoeft niet meer verder te zoeken! Je kan deze platen immers gewoon binnen onze webwinkel bestellen.

Wanneer je jouw dakpanprofielplaten hier bij van Viegen Handelsonderneming bestelt kan je altijd rekenen op de beste service. Niet alleen beschikken wij over een ruim aanbod bestaande uit deze platen in verschillende kleuren, daarnaast ben je bij ons ook altijd verzekerd van een ronduit uitstekende prijs. Tel daar ook nog eens bij op dat wij altijd alles in het werk stellen om een zo snel mogelijke levering te kunnen garanderen en het mag duidelijk zijn dat je ook jouw dakpanplaten tegen interessante voorwaarden kan bestellen hier bij van Viegen Handelsonderneming!

Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€0,00
Bestel nog voor €2.000,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!