Menu
EUR

Kippenhok

0 Producten
Toon:

Geen producten gevonden

Ga verder met winkelen
Toon 1 - 0 van 0
Kippenhok

Wanneer je graag kippen wenst te houden op jouw erf spreekt het voor zich dat je daarvoor graag een kippenhok aan zal willen kopen. Op het eerste zicht lijkt het kopen van een dergelijk hok in de praktijk niet zoveel voeten in de aarde te hebben. Vergis je echter niet, er zijn wel degelijk een aantal belangrijke zaken waar je aandachtig voor zal willen zijn. Wanneer je graag één van de beste kippenhokken op de markt wenst te kopen zal je in ieder geval tot de conclusie komen dat deze hier bij Handelsonderneming van Viegen B.V. perfect aangekocht kunnen worden.

Wat maakt een kippenhok zo belangrijk?

Er zijn verschillende redenen aan te halen waarom het een leuk idee kan zijn om ervoor te kiezen om kippen te houden. Uiteraard zijn er de dagelijkse verse eieren waar je van kan genieten, maar wat bovendien ook te denken van de gezellige scharrelaars welke ook het restafval kunnen opeten. Wanneer je graag kippen wenst te houden kan je er eigenlijk niet van onderuit om een kippenhok aan te schaffen. Bij het kopen van een dergelijk hok zijn er verschillende zaken waar je op vlak van inrichting aandacht aan dient te besteden. Het gaat hierbij om de onderstaande:

  • Legnesten;
  • Een zitstok;
  • Een buitenren;
  • Een kippendeur.

Het plaatsen van een kippenhok op je erf zorgt er in de praktijk altijd voor dat je er op kan rekenen dat je kippen over een veilig en comfortabel onderkomen beschikken. Bovendien zal je ook tot de conclusie komen dat een dergelijk hok er in de praktijk zeker niet onaantrekkelijk uit hoeft te zien, in tegendeel. Indien je kiest voor het kopen van één van onze kippenhokken ben je dan ook altijd verzekerd van een kwalitatief en bovendien ook visueel zeer aantrekkelijk exemplaar.

Verschillende pakketten om een keuze tussen te maken

Eén van de mogelijkheden waarover je beschikt voor wat het kopen van een kippenhok betreft heeft betrekking tot het aanschaffen van een zogenaamde steltenberg. Wanneer je kiest voor het kopen van een dergelijk kippenhok zal je tot de conclusie komen dat er daarbij kan worden gekozen voor tal van verschillende pakketten. Tussen welke pakketten je nu precies een keuze kan maken zal meteen duidelijk worden gemaakt door het onderstaande overzichtje.

1.) Een materiaal pakket

De eerste optie waarover je beschikt bij een kippenhok kopen is een zogenaamd materiaal pakket. In dit geval krijg je zoals de naam reeds aangeeft de beschikking over alle materialen om het kippenhok van je keuze te kunnen realiseren. Dit betekent dat dit pakket eigenlijk vooral geschikt is voor de echt handige doe-het-zelver. Uiteraard spreekt het voor zich dat je altijd kan rekenen op een bouwtekening waar gebruik van kan worden gemaakt. Zo kan je het hok vrij eenvoudig zelf maken.

2.) Een prefab bouwpakket

De tweede optie waar je over beschikt voor wat de realisatie van je kippenhok betreft heeft betrekking tot de keuze voor een prefab bouwpakket. Dit pakket is geschikt voor de snelle bouwer. Het gaat hierbij om een pakket welke door onze vakmensen werd voorbereid. Vervolgens is het voor jou als koper mogelijk om dit bouwwerkje binnen de twee uur te realiseren. Het is mogelijk om dit pakket thuis te laten bezorgen, maar daarnaast kan ze ook afgehaald worden in Lienden.

3.) Ook plaatsing op locatie is een mogelijkheid

De derde optie waar je voor kan kiezen bij het kopen van een hok voor je kippen heeft betrekking tot de optie waarbij ze op locatie wordt geplaatst. Op deze manier hoef je, je over de plaatsing helemaal geen zorgen meer te maken. Je kan zo meteen beginnen met het inrichten van het hok!

Ook andere dierenverblijven verkrijgbaar

Het spreekt voor zich dat wij onze klanten niet alleen maar de mogelijkheid bieden om een kippenhok aan te schaffen. Ook tal van andere dierenverblijven behoren tot de mogelijkheden. Zo kan je bij ons ook terecht voor onder meer:

Buiten de bovenstaande en de vele andere verschillende dierenverblijven waar je bij ons voor aan het juiste adres bent kan je ook kiezen voor het aanschaffen van bijvoorbeeld dierenverblijvaen op maat. Door middel van maatwerk kan je elk dierenverblijf precies zo vormgeven zoals jij dat wenst!

Bestel ook jouw kippenhok vandaag nog

Het kopen van één van de kippenhokken welke zijn terug te vinden in het assortiment hier bij Handelsonderneming van Viegen B.V. zorgt er duidelijk voor dat je kan rekenen op heel wat interessante voordelen. Niet alleen kan je rekenen op een uitstekende kwaliteit, daarnaast zal ook de uitstraling je ongetwijfeld weten te verrassen. Dit is echter nog niet alles.

Het kopen van een hok voor je kippen kan hier bij ons ook extra voordelig gebeuren. Dat overigens ook voor de andere artikelen die je in ons aanbod aantreft zoals bijvoorbeeld de andere dierenverblijven of een voerruif. Ga je meerdere zaken in één keer kopen? Dan kan je mogelijks ook nog eens rekenen op gratis verzending! Vanaf een bestelbedrag ter waarde van minstens 1.500 euro rekenen we immers geen bezorgkosten meer aan. Nog een goede reden dus om je gloednieuwe kippenhok hier bij ons te bestellen.

Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€0,00
Bestel nog voor €2.000,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!