Menu
EUR

Hardhouten schuttingen

4 Producten
Toon:
Toon 1 - 4 van 4
Hardhouten schuttingen

Een hardhouten schutting is een schutting welke zoals de naam al aangeeft is vervaardigd uit hardhout. Dit is een prima keuze voor mensen die op zoek zijn naar een duurzame net als onderhoudsvriendelijke tuinafscheiding. Ben jij ook van plan om dergelijke schuttingen aan te schaffen en ben je nog op zoek naar een geschikte partij om dat bij te kunnen doen? Dan hoef je niet verder meer te zoeken! Wij van Handelsonderneming van Viegen B.V. helpen je zeer graag verder.

Wat is een hardhouten schutting?

Voor een hardhouten schutting geldt dat ze is vervaardigd van een houtsoort welke afkomstig is van zogenaamde loofbomen. Voor deze houtsoort geldt dat ze bekend staat vanwege verschillende voordelen die eraan verbonden zijn. Niet alleen staat ze bekend vanwege haar duurzaamheid, daarnaast beschikt ze ook over een uitstekende weerstand tegen de invloeden vanuit het weerbeeld. Dit zorgt ervoor dat ze uitstekend geschikt is voor gebruik buiten de woning. Voor hardhouten tuinschermen geldt bovendien dat ze ook vaak worden verkozen vanwege hun esthetische aantrekkingskracht. Tel daar ook nog eens een uitmuntende levensduur bij op en het mag duidelijk zijn waarom zoveel mensen een uitgesproken voorkeur hebben voor een hardhouten schutting.

Op welke voordelen kan je rekenen?

De keuze voor het gebruik van een hardhouten schutting kan worden gemaakt vanwege tal van interessante voordelen die eraan verbonden zijn. Ben je benieuwd naar de voordelen waar hierbij nu precies sprake van is? We hebben ze hieronder alvast even voor jou in een overzichtje geplaatst.

1.) Een hardhouten schutting is ontzettend duurzaam

Hardhouten schuttingen staan er in de praktijk om bekend zeer duurzaam te zijn en bijgevolg over een lange levensduur te beschikken. Dit geldt ook voor de situatie waarin er sprake is van (zeer) veeleisende weersomstandigheden. Voor deze schuttingen geldt dat ze bestand zijn tegen:

  • Vocht;
  • Rotting;
  • Insectenplagen.

Bovenstaande zorgt ervoor dat je met de keuze voor één van de hardhouten schuttingen op de markt altijd kiest voor een exemplaar welke een betrouwbare keuze vormt, ook voor de lange(re) termijn.

2.) Je kan rekenen op een uitstekende weerbestendigheid

Bij een hardhouten schutting is het zo dat je kan rekenen op een prima weerbestendigheid. Hardhout staat er als houtsoort van nature om bekend over een hoge weerstand te beschikken tegen zon, regen net als andere weersomstandigheden. Dit zorgt ervoor dat ze diens kwaliteit net als uitstraling langdurig kan behouden zonder dat er daarvoor behoefte is aan veel onderhoud. Ook dit laatste is belangrijk om te weten. Voor heel wat mensen geldt immers in de praktijk dat ze graag zo weinig mogelijk tijd aan het onderhouden van hun tuin willen besteden.

3.) Een prima esthetische waarde

Door te kiezen voor een hardhouten schutting ben je in de praktijk ook verzekerd van een uitstekende, esthetische waarde. Een dergelijk tuinscherm zorgt er immers voor dat je kan rekenen op een natuurlijke schoonheid net als warmte die bij zal dragen aan de uitstraling van je tuin. Bovendien zorgen ze voor de realisatie van een vleugje elegantie net als stijl in elke buitenruimte.

4.) Een dergelijk tuinscherm zorgt voor privacy en geluidsisolatie

Nog een andere uitstekende reden om te kiezen voor de plaatsing van een hardhouten schutting heeft te maken met het feit dat ze de privacy in je tuin gevoelig kunnen verhogen. Dat is echter nog niet alles. Daarnaast is het immers ook zo dat ze het van buitenaf komende geluid aanzienlijk kunnen reduceren. Al deze verschillende voordelen zorgen er in ieder geval voor dat jij nog intenser zal kunnen genieten van jouw tuin… en daar is waar het uiteindelijk allemaal om draait uiteraard.

Uit welke houtsoorten worden ze doorgaans vervaardigd?

Een hardhouten schutting kan in de praktijk vervaardigd worden uit verschillende soorten hout. Hierbij maken we een onderscheid tussen onder meer:

  • Teak;
  • Meranti;
  • Mahonie;
  • Bankirai.

Voor deze verschillende houtsoorten geldt stuk voor stuk dat ze zich kenmerken door natuurlijke eigenschappen die ze bijzonder geschikt maken voor gebruik buitenshuis. Bovendien helpen deze natuurlijke eigenschappen ook om het hout te beschermen tegen niet alleen weersinvloeden, maar ook tegen insecten. In ieder geval geldt voor hardhouten tuinschermen dat ze in de basis al beschikken over een hoge duurzaamheid. Daarnaast zijn ze ook bestand tegen slijtage. Ze zijn bijzonder sterk en kunnen heel wat jaren mee blijven gaan zonder dat ze vervangen dienen te worden. Dit zorgt ervoor dat ze in de praktijk ook een zeer aantrekkelijke investering kunnen zijn.

Waar rekening mee houden op vlak van onderhoud?

Zoals eerder op deze pagina al werd aangehaald geldt voor een hardhouten schutting dat je geen rekening dient te houden met een doorgedreven onderhoud, in tegendeel. Om een hardhouten tuinscherm in een goede staat te houden volstaat het om ze gewoon even regelmatig te reinigen met behulp van water en een mild reinigingsmiddel. Het verwijderen van zowel vuil als vlekken zorgt ervoor dat de natuurlijke schoonheid van het hout behouden kan blijven.

Naast de bovenstaande, periodieke behandeling welke is vereist is het zo dat er ook aandacht dient te worden besteed aan een jaarlijkse behandeling. In de basis geldt voor hardhout uiteraard dat ze al van nature behoorlijk goed bestand is tegen weersinvloeden. Dit gezegd hebbende kan gebruikmaken van een speciale hardhoutolie of een zogenaamde 'sealer' de levensduur aanzienlijk verlengen net als de kleur en afwerking beschermen.

Maak aanspraak op een interessante volumekortingM

Standaard is het zo dat je bij het kopen van een hardhouten schutting bij ons altijd bent verzekerd van een zeer interessant prijskaartje. Dit gezegd hebbende kan het natuurlijk altijd nog beter. Vanwege deze reden hebben we ervoor gekozen om onze klanten de mogelijkheid aan te bieden om aanspraak te kunnen maken op een zogenaamde volumekorting. Het gaat hierbij om een korting die je kan ontvangen van zodra je bijvoorbeeld minstens 25 stuks van een bepaalde vorm van hardhouten schutting aankoopt. Op deze manier kan je dus altijd rekenen op een extra financieel voordeel.

Bestel ook jouw hardhouten schutting vandaag nog

Er zijn aan de keuze voor een hardhouten schutting duidelijk best wel wat interessante voordelen verbonden. Dit gezegd hebbende spreekt het voor zich dat er in ons aanbod ook nog andere exemplaren terug te vinden zijn. Het gaat hierbij dan bijvoorbeeld om de volgende:

Ook aan de bovenstaande exemplaren zijn uiteraard de nodige interessante voordelen verbonden. Is het voor jou niet meteen duidelijk of je nu beter kan kiezen voor een hardhouten schutting of voor één van de andere exemplaren uit ons aanbod? In dat geval kan je altijd contact opnemen met onze deskundige klantenservice. Onze ervaren medewerkers vertellen je er graag alles over.

Gratis verzending vanaf een bestelwaarde van 1.500 euro

Als je jouw hardhouten schutting gaat kopen hier bij Handelsonderneming van Viegen B.V. zal je tot de conclusie komen dat je ook nog heel wat andere zaken in één keer aan je winkelmandje toe kan voegen. Op deze manier haal je in één klap bijvoorbeeld alles in huis waar je behoefte aan hebt voor het realiseren van niet zomaar één, maar wellicht meerdere karweien of projecten. Plaats je een bestelling bij ons voor een totale bestelwaarde van minstens 1.500 euro? Dan ben je in ieder geval verzekerd van gratis verzending. Zo wordt het kopen van jouw hardhouten schutting net als andere materialen of artikelen bij ons alleen maar financieel nog interessanter.

Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€0,00
Bestel nog voor €2.000,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!