Menu
EUR

Betonpoeren

12 Producten
Toon:
Toon 1 - 12 van 12
Betonpoeren

De kans is vrij groot dat je al eens hebt gehoord over een zogenaamde betonpoer. Het gaat hierbij eigenlijk om niets meer of minder dan een stuk beton waar een paal op kan worden geplaatst. Voor deze paal geldt dat ze gemaakt kan zijn uit verschillende materialen zoals hout, staal en beton. Voor betonpoeren geldt dat ze hoofdzakelijk worden gebruikt in constructies waarbij palen over een dragende functie beschikken voor de constructie. Betonpoeren worden bijgevolg bij de realisatie van heel wat verschillende bouwwerken gebruikt. Ben jij benieuwd om hier meer over te weten te komen of wil je graag direct tot aankoop over gaan? Dat kan hier bij Handelsonderneming van Viegen B.V.

Wanneer gebruikmaken van een betonpoer?

Voor de betonpoer geldt dat ze in de praktijk nog steeds wordt gebruikt om kolommen op te plaatsen die als functie hebben om een constructie te dragen. Om een constructie beter te kunnen dragen wordt er gebruik gemaakt van betonpoeren waar vervolgens de palen op geplaatst kunnen worden. Er bestaan in de praktijk verschillende manieren om de poer te kunnen plaatsen. Zo is het in de praktijk bijvoorbeeld mogelijk om de betonpoeren als volgt te gaan gebruiken:

  1. De poer kan direct op de ondergrond worden aangelegd;
  2. De poer kan verbonden worden met de bovenkant van de funderingspalen.

Bij het kopen van betonpoeren zal je tot de conclusie komen dat er daarvoor een keuze kan worden gemaakt tussen meerdere opties. In het bijzonder de dikte van de poeren kan behoorlijk verschillen. Hoe groter het gewicht dat door de betonpoer gedragen dient te kunnen worden, des te breder deze moet zijn. Het is in de praktijk erg belangrijk om hier rekening mee te houden.

Bij welke verschillende constructies worden ze gebruikt?

De bovenstaande informatie heeft je in grote lijnen duidelijk gemaakt wanneer het gebruik van een betonpoer overwogen dient te worden. Dit gezegd hebbende is het voor veel mensen mogelijks nog niet helemaal duidelijk bij welke constructies dit nu precies het geval is. Wat dit betreft kan je in de praktijk onder meer denken aan de constructies die hieronder staan opgesomd:

  • Schuren;
  • Carports;
  • Garages;
  • Terrasoverkappingen.

Naast bovenstaande zal je tot de conclusie komen dat een betonpoer ook zeer vaak wordt gebruikt bij de realisatie van niet alleen bruggen, maar ook van viaducten. Daarbij zijn ze overigens ook zeer goed zichtbaar. In ieder geval mag het duidelijk zijn dat poeren zeker en vast tot hun recht kunnen komen bij de realisatie van menig aantal verschillende soorten constructies.

Keuze uit een ruim aanbod met betonpoeren

Voordat je over gaat tot het kopen van één of meerdere betonpoeren is het vanzelfsprekend dat je een goed beeld zal willen hebben van de diverse opties die er allemaal op de markt zijn terug te vinden. In het omvangrijke aanbod hier bij Handelsonderneming van Viegen B.V. zijn alvast tal van verschillende mogelijkheden terug te vinden. Enkele opties waar je voor kan kiezen zijn bijvoorbeeld de volgende:

  • Een cementgrijs exemplaar van 10x10 centimeter;
  • Een antraciet exemplaar met facet rand van 12x12 centimeter;
  • Een oudhollands betonpoer van 12x12 centimeter.

Bij het van naderbij bekijken van ons assortiment zal meteen duidelijk worden dat de verschillende kleuren van betonpoeren aangekocht kunnen worden in diverse formaten. Bepaal in eerste instantie dus vooral welke kracht er opgevangen dient te worden door de poeren voordat je tot aankoop over gaat. Is het voor jou niet helemaal duidelijk welke betonpoer je nu precies het best kan kopen? Dan spreekt het voor zich dat onze ervaren klantenservice je daarmee verder kan helpen.

Bestel jouw betonpoer bij Handelsonderneming van Viegen B.V.

Voor het kopen van de meest uiteenlopende poeren ben je hier bij Handelsonderneming van Viegen B.V. duidelijk beslist aan het juiste adres. Dit gezegd hebbende zal je meer dan waarschijnlijk bij het uitvoeren van je karweien tot de conclusie komen dat je ook nog behoefte zal hebben aan één of meerdere andere zaken. Ook dat is geen enkel probleem. In ons ruime assortiment zijn immers nog heel wat andere bouwmaterialen terug te vinden. Denk hierbij onder meer aan:

Uiteraard zijn de bovenstaande zaken nog maar het puntje van de ijsberg en kan je in ons omvangrijke aanbod nog heel wat meer andere bouwmaterialen ook terugvinden. Door alle vereiste materialen samen te kopen bij één enkele partij kan je in ieder geval altijd rekenen op tal van interessante (financiële) voordelen. Bestel je betonpoer dus bij voorkeur altijd samen met de andere materialen waar je voor het uitvoeren van jouw werkzaamheden behoefte aan hebt.

Gratis verzending vanaf 1500 euro

Online een betonpoer bestellen heeft vaak de reputatie een beetje vervelend te zijn omdat je soms rekening moet houden met dure verzendkosten. Die angst is hier bij Handelsonderneming van Viegen B.V. geheel onterecht. Standaard voorzien wij onze klanten in de praktijk dan ook altijd van de laagst mogelijke verzendkosten. Plaats je bovendien een totale bestelling bij ons ter waarde van minstens 1500 euro? Dan zal je order zelfs volledig gratis verzonden worden! Op deze manier kan je de gewenste betonpoer en mogelijke andere bouwmaterialen zomaar even nog goedkoper bestellen.

Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€0,00
Bestel nog voor €2.000,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!