Menu
EUR

Zweeds rabat

8 Producten
Toon:
Douglas planken Zweeds Rabat zwart 1/2,5x18 cm
Douglas planken Zweeds Rabat zwart 1/2,5x18 cm
€12,71 €10,50
€3,50 per meter
 
Geïmpregneerd vuren zilvergrijs Zweeds Rabat plank 1/2,3x18 cm
-26%
Geïmpregneerd vuren zilvergrijs Zweeds Rabat plank 1/2,3x18 cm
€15,78 €13,04 €11,62 €9,60
€3,20 per meter
 
Douglas plank Zweeds rabat 1/2,0x12,7 cm
Douglas plank Zweeds rabat 1/2,0x12,7 cm
€7,99 €6,60
€2,20 per meter
 
Geïmpregneerd vuren Zweeds rabat zwart planken van 1/2.3x18 cm
-29%
Geïmpregneerd vuren Zweeds rabat zwart planken van 1/2.3x18 cm
€14,99 €12,39 €10,71 €8,85
€2,95 per meter
 
Douglas planken Zweeds Rabat 1/2,3x18 cm
Douglas planken Zweeds Rabat 1/2,3x18 cm
€9,62 €7,95
€2,65 per meter
 
Premium vuren Zweeds rabat planken 1,4/2,8x19,5 cm
Premium vuren Zweeds rabat planken 1,4/2,8x19,5 cm
€11,95 €9,88
€4,35 per meter
 
Toon 1 - 8 van 8
Zweeds rabat

Zweeds rabat planken worden bij ons in Nederland ook vaak potdekselplanken genoemd. Voor deze planken geldt dat ze zoals hun naam al aangeeft hun oorsprong kennen in Zweden. Als vervanging voor het potdekselen van standaard houten planken kan worden gekeken in de richting van een minstens even interessant alternatief. Dat alternatief is Zweeds rabat. Voor deze planken geldt dat ze zich altijd kenmerken door niet alleen schuine afloop, maar bovendien ook door een uitsparing of sponning waardoor er een eenvoudige montage kan worden gerealiseerd. Zou jij meer over deze planken te weten willen komen of wil je ze graag meteen bestellen? In beide gevallen helpen wij jou ontzettend graag verder!

Waar kan je ze allemaal voor gebruiken?

Voor Zweeds rabat geldt dat er verschillende gebruikersmogelijkheden aan toegeschreven kunnen worden rondom je woning. Het betreft hier immers een tapse plank welke beschikt over een bezaagde zichtzijde net zoals een sponning welke aan de onderzijde is terug te vinden. Op deze manier wordt ervoor gezorgd dat de zogenaamde rabatdelen met overlap over elkaar kunnen worden geplaatst. Op deze manier kan je bijvoorbeeld altijd rekenen op een prima afwatering.

In de praktijk wordt Zweeds rabat hoofdzakelijk gebruikt als bekleding voor gevels en daken. Dit gezegd hebbende wordt het ook (steeds vaker zelfs) gebruikt voor het aankleden van tuinhuisjes. Ben je van plan om een nieuwe schutting te realiseren? Zelfs in dat geval kan dit hout zeker het overwegen waard zijn. Niet alleen geldt voor een Zweeds rabat schutting dat ze stevig is, bovendien kan ze ook nog eens erg eenvoudig worden geplaatst.

Uit welke mogelijkheden kan je een keuze maken?

Wanneer je Zweeds rabat bij ons gaat bestellen zal het al snel duidelijk worden dat er in ons aanbod tal van verschillende mogelijkheden zijn terug te vinden. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor vuren planken van 1/2,5 x 18 centimeter, maar is het ook mogelijk om te kiezen voor Douglas exemplaren. Ben je eerder op zoek naar geïmpregneerd vurenhout exemplaren? Dan zal je tot de conclusie komen dat ook deze zonder probleem in ons assortiment zijn terug te vinden.

Wat is voor jou de beste keuze?

De keuze die je uiteindelijk zal maken op het gebied van Zweeds rabat zal vooral worden bepaald door jouw specifieke situatie. Het spreekt voor zich dat de meeste mensen een zeer specifieke uitstraling in gedachten hebben. Wanneer dat ook geldt voor jou kan je de keuze van je Zweeds rabat daarop afstemmen. Voor Scandinavisch grenenhout geldt dat ze nog steeds bekend staat als een zeer populaire keuze. Dat is niet alleen het gevolg van de uitstraling waarover ze beschikt, maar ook van de duurzaamheid die ze aan de dag weet te leggen. Dit gezegd hebbende kan je ook een keuze maken tussen verschillende andere houtsoorten om gebruik van te maken.

Bij het kopen van Zweeds rabat is het altijd belangrijk om te kiezen voor exemplaren van hoge kwaliteit. Bovendien spreekt het voor zich dat je er ook op toe zal moeten zien dat het hout goed wordt onderhouden. Enkel en alleen op die manier zal je er namelijk op kunnen rekenen dat ze over een optimale levensduur beschikt. Hou er rekening mee dat Zweeds rabat op regelmatige basis moet worden behandeld. Dit doe je het best met behulp van een houtolie of een beits. Enkel en alleen op deze manier zal je namelijk met zekerheid kunnen rekenen op een echt optimale levensduur.

Waar verder nog rekening mee houden bij bestellen?

Op het ogenblik dat je een bestelling gaat plaatsen voor dit type hout zal je tot de conclusie komen dat er nog een aantal keuzes zullen moeten worden gemaakt. Meer concreet betekent dit bijvoorbeeld dat je nog de vereiste lengte zal moeten uitkiezen. Bovendien spreekt het voor zich dat je ook een bepaalde bewerking zal moeten aanduiden. Op dit vlak kan je kiezen voor fijnbezaagd of voor fijnbezaagd met bijvoorbeeld een zwarte kleur. Voor welke van deze opties je uiteindelijk gaat kiezen is natuurlijk helemaal aan jou om te gaan bepalen.

Hoe wordt Zweeds rabat gemonteerd?

Voor Zweeds rabat geldt in de praktijk dat deze planken eenvoudig gemonteerd kunnen worden. Daarvoor zijn de speciale sponning net zoals de schuine afloop verantwoordelijk. Het belangrijkste punt waar je aandacht aan moet besteden heeft te maken met het feit dat de onderste plank altijd waterpas dient te liggen op het ogenblik dat je een wand gaat bekleden. Is dat het geval? Dan is het vervolgens eigenlijk gewoon een kwestie van stapelen en schroeven.

Voor het effectief bevestigen van Zweeds rabat maak je bij voorkeur altijd gebruik van een goed stevige ondergrond. Het gebruik van houten regels van Douglas kan al als voldoende worden bestempeld om het Zweeds rabat te kunnen monteren. Je moet er wel aandacht aan besteden dat de dikte aangepast dient te zijn aan de planken die je gaat gebruiken. In veel gevallen zal je tot de conclusie komen dat 2,2 bij 4,5 centimeter al voldoende zal zijn. Houd bij voorkeur ook een afstand aan van 60 centimeter tussen de verschillende houten regels.

Ontvang een interessante volumekorting

Voor heel wat verschillende artikelen uit ons assortiment geldt dat we onze klanten graag voorzien van een extra interessante korting wanneer er grotere aantallen van worden besteld. Bij Handelsonderneming van Viegen B.V. is iedereen welkom. Dit betekent dat wij niet alleen maar particulieren verwelkomen, maar ook heel wat professionelen. Voor deze laatste groep geldt doorgaans dat ze graag een grotere hoeveelheid van een bepaald materiaal willen kopen. Wanneer dat het geval is bieden wij graag een extra korting aan.

Op welke volumekorting je exact kan rekenen is uiteraard afhankelijk van de hoeveelheid die je aankoopt. Vanaf 25 stuks kan je bijvoorbeeld vaak al rekenen op een mooie korting van 3 procent. Bestel je ten minste 50 stuks? Dan zal je tot de conclusie komen dat er al snel een korting van 7 procent kan worden toegekend. Het hoeft niet gezegd dat jouw bestelling op deze manier heel wat voordeliger kan uitvallen. Dit bovendien ook zonder dat je daarvoor aan kwaliteit hoeft in te leveren.

Waarom je Zweeds rabat bestellen bij Handelsonderneming van Viegen B.V.?

De hierboven aangehaalde volumekorting zal voor heel wat mensen wellicht al een prima reden zijn om ervoor te kiezen om hun Zweeds rabat te kopen hier bij Handelsonderneming van Viegen B.V. Het spreekt echter voor zich dat dit zeker niet het enige voordeel is waar je bij ons op kan rekenen. Daarnaast zal je immers tot de conclusie komen dat wij over een riant assortiment beschikken. Dit assortiment maakt het bijvoorbeeld mogelijk om goedkoop tuinhout te bestellen. Uiteraard is dit nog lang niet alles. Welke bouwmaterialen je nodig hebt, je kan ze naar alle waarschijnlijkheid gewoon zonder probleem terugvinden in ons aanbod.

Het aanschaffen van jouw Zweeds rabat bij ons zorgt er in de praktijk bovendien voor dat je altijd kan rekenen op een aantal extra interessante, financiële voordelen. Zo zal je er bijvoorbeeld op kunnen rekenen dat er altijd zeer scherpe prijzen worden gehanteerd. Door het benutten van een volumekorting is het financiële voordeel bovendien nog eens extra groot. Dit is echter nog niet alles. Daarnaast staan wij er ook om bekend de verzendkosten op alle bestellingen zo beperkt mogelijk te houden. Plaats je een order bij ons ter waarde van minstens 1.500 euro? Dan zal je Zweeds rabat net als je andere materialen of spullen door ons gratis worden verzonden!

Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€0,00
Bestel nog voor €2.000,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!