Menu
EUR

Geïmpregneerd vuren planken

15 Producten
Toon:
Geïmpregneerd rabat 1,9x13,5 cm
Geïmpregneerd rabat 1,9x13,5 cm
€5,94 €4,91
€2,73 per meter
 
Vuren hoeklat geïmpregneerd 4x4x450 cm
Vuren hoeklat geïmpregneerd 4x4x450 cm
€10,29 €8,50
€1,88 per meter
 
Geïmpregneerd vuren Zweeds rabat zwart planken van 1/2.3x18 cm
-29%
Geïmpregneerd vuren Zweeds rabat zwart planken van 1/2.3x18 cm
€14,99 €12,39 €10,71 €8,85
€2,95 per meter
 
Vuren plank geïmpregneerd 1,9x9,5 cm
Vuren plank geïmpregneerd 1,9x9,5 cm
€4,03 €3,33
€1,85 per meter
 
Geïmpregneerd vuren zilvergrijs Zweeds Rabat plank 1/2,3x18 cm
-26%
Geïmpregneerd vuren zilvergrijs Zweeds Rabat plank 1/2,3x18 cm
€15,78 €13,04 €11,62 €9,60
€3,20 per meter
 
Vuren plank geïmpregneerd 1,9x14,5 cm
Vuren plank geïmpregneerd 1,9x14,5 cm
€6,58 €5,44
€2,59 per meter
 
Geïmpregneerd vuren lat 1,9x2,8 cm
Geïmpregneerd vuren lat 1,9x2,8 cm
€4,11 €3,40
€0,81 per meter
 
Vuren plank geïmpregneerd 2,8x14,5 cm
Vuren plank geïmpregneerd 2,8x14,5 cm
€16,84 €13,92
€4,64 per meter
 
Vuren plank geïmpregneerd 1,9x4,5 cm
Vuren plank geïmpregneerd 1,9x4,5 cm
€3,92 €3,24
€1,08 per meter
 
Toon 1 - 12 van 15
Geïmpregneerd vuren planken

Voor heel wat verschillende projecten geldt dat ze gerealiseerd kunnen worden met behulp van geïmpregneerd vuren planken. In de praktijk kunnen we in ieder geval vaststellen dat dergelijke planken veelvuldig worden gebruikt als wandbekleding voor niet alleen veranda's, maar ook voor dierenverblijven. Voor geïmpregneerd vuren planken geldt dat ze zo ontzettend populair zijn omdat ze al het beste van gewoon vurenhout combineren met de meerwaarde die wordt gecreëerd door het impregneren. Wil jij hier meer over te weten komen en zou je graag meteen over willen gaan tot het kopen van vuren planken welke zijn geïmpregneerd? In beide gevallen helpen wij je graag verder.

Waarom kiezen voor geïmpregneerd vuren planken?

Wanneer er van geïmpregneerd vuren planken gebruik wordt gemaakt als wandbekleding voor bijvoorbeeld veranda’s of dierenverblijven zal je tot de conclusie komen dat het materiaal uiteraard aan heel wat potentiële dreigingen zal worden blootgesteld. Het gaat hierbij dan bijvoorbeeld om:

  • De invloeden vanuit het weerbeeld;
  • Insecten;
  • Schimmels.

Door te kiezen voor vuren planken welke zijn geïmpregneerd zal je in de praktijk tot de conclusie komen dat er een uitstekende beschermlaag wordt gecreëerd. Deze beschermlaag zorgt er niet alleen voor dat het materiaal opgewassen wordt tegen de bovenstaande dreigingen, daarnaast zal ook de levensduur stevig worden verlengd. Wil je dus met andere woorden echt optimaal en vooral langdurig kunnen blijven genieten van jouw vurenhout palen? Dan is impregneren de boodschap!

Welke ander geïmpregneerd vurenhout kan je bij ons bestellen?

Voor geïmpregneerd vuren planken geldt dat ze in tal van verschillende situaties een prima keuze blijken te zijn. Dit gezegd hebbende is het zo dat er natuurlijk ook nog gebruik kan worden gemaakt van andere vormen van vurenhout. Enkele andere mogelijkheden waar je aan kan denken zijn:

In veel gevallen zal je tot de conclusie komen dat er een combinatie van verschillende van deze materialen zijn vereist voor het realiseren van bepaalde projecten. Als dat het geval is spreekt het voor zich dat je er goed aan doet om deze verschillende materialen in één keer te kopen. Dat is niet alleen praktisch interessant, bovendien kan je zo ook nog eens besparen op de verzendkosten.

Extra volumevoordeel op grotere kopen

De kans is zeer groot dat je voor het project dat je wenst te realiseren behoefte zal hebben aan meer dan één geïmpregneerde houten plank. Bij het kopen van meerdere geïmpregneerde houten planken zal je tot de conclusie komen dat je aanspraak kan maken op een interessante volumekorting. Hoeveel deze korting exact zal bedragen is volledig afhankelijk van de precieze hoeveelheid die je gaat bestellen. Hoe meer exemplaren je aankoopt, des te hoger de volumekorting zal komen te liggen.

Bestel nu ook jouw geïmpregneerd vuren planken

Ben je op zoek naar goedkoop tuinhout om aan te schaffen? Dan hoef je daarvoor met zekerheid niet meer verder te zoeken. Wij van Handelsonderneming van Viegen B.V. staan er immers om bekend onze klanten altijd te voorzien van de meest interessante prijzen. Of het daarbij nu gaat om geïmpregneerd vuren planken of om andere vormen van geïmpregneerd vurenhout maakt absoluut geen verschil. Welke materialen of benodigdheden je ook gaat kopen bij ons, je bent altijd verzekerd van een optimale kwaliteit gecombineerd met een scherp prijskaartje.

Geïmpregneerd vuren planken kopen zorgt er zoals de informatie hierboven je al heeft aangegeven dus in ieder geval voor dat je kan rekenen op een aantal zeer interessante voordelen. Spreken deze voordelen jou ook wel aan en wil je dan ook graag je bestelling plaatsen? Bestel dan vandaag nog jouw geïmpregneerd vuren planken hier bij Handelsonderneming van Viegen B.V. en geniet van de meest interessante voorwaarden!

Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€0,00
Bestel nog voor €2.000,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!