Menu
EUR

Mutliplex plaat

9 Producten
Toon:
Toon 1 - 9 van 9
Mutliplex plaat

Een multiplex plaat beschikt over een natuurlijke uitstraling, vergelijkbaar met deze van massief hout. Ondanks het feit dat de uitstraling van beiden dus niet onaanzienlijke gelijkenissen vertoont moet het gezegd dat de eigenschappen toch wel enigszins anders zijn. Voor massief hout geldt bijvoorbeeld dat ze werkt wanneer ze onder invloed staat van vocht en wisselende temperaturen. Dat geldt niet voor multiplex platen. Bovendien zal je tot de conclusie komen dat multiplex ook een stuk vlakker is in vergelijking met massief hout waardoor ze eenvoudig(er) af te werken is. In ieder geval, ben jij ook op zoek naar multiplex plaat om te kopen? Dan kunnen wij jou op dat vlak zeker verder helpen!

Van welke opbouw is er sprake bij een multiplex plaat?

Wanneer we de opbouw van een multiplex plaat gaan bekijken kunnen we vaststellen dat deze bestaat uit verschillende stukken massief hout. Dit zorgt ervoor dat ze vergelijkbaar is als een zogenaamd timmerpaneel. Voor deze laatste geldt evenwel dat er gebruik bij wordt gemaakt van houten lamellen. In het geval van multiplex platen is er echter sprake van dunne lagen houtfineer. Voor deze lagen geldt dat ze vervolgens kruislings op elkaar worden verlijmd en worden geperst tot er een plaat ontstaat. Op deze manier ontstaat er finaal aldus een plaat welke bij het oppervlak eruit ziet als massief hout, maar waar aan de randen duidelijk is dat ze is gemaakt van lagen houtfineer.

Een natuurlijke uitstraling en bovendien ook erg sterk

Op het ogenblik dat je grote oppervlakken wil voorzien van een mooie houten uitstraling zal je tot de conclusie komen dat je vaak aan de slag moet gaan met meerdere stukken massief hout. Er zijn op de markt uiteraard verschillende zogenaamde timmerpanelen terug te vinden welke over een zeer mooie uitstraling beschikken. Voor deze panelen geldt evenwel dat ze duidelijk zichtbaar zijn opgebouwd uit meerdere stukken hout. Hiervoor geldt dat ze vergelijkbaar met massief hout krom kunnen trekken. Dit hoeft echter niet per se een probleem te zijn. Je kan er namelijk ook altijd voor kiezen om gebruik te gaan maken van een multiplex plaat. Voor dit underlayment geldt dat ze er vanaf het oppervlak naar uitziet dat ze bestaat uit één stuk hout welke haast niet krom kan trekken.

Wat zijn de voordelen van multiplex platen?

De keuze voor multiplex platen is voor velen in verschillende situaties al snel gemaakt. Het moet dan ook gezegd dat er aan de keuze voor het gebruik van dit materiaal heel wat interessante voordelen verbonden zijn. In eerste instantie is er het kostenplaatje waar je rekening mee dient te houden. Voor multiplex geldt bijvoorbeeld dat ze erg goedkoop kan worden aangekocht. Bekijk bijvoorbeeld maar eens de verschillende mogelijkheden die zijn terug te vinden in ons aanbod hier bij Handelsonderneming van Viegen B.V.

Bij het kopen van een multiplex plaat spreekt het voor zich dat je in de praktijk ook aandachtig moet zijn voor de verschillende functies die ermee bekleed kunnen worden. Zo zal je bijvoorbeeld tot de conclusie komen dat naaldhoud triplex een vaak voorkomend type multiplex plaat is welke kan worden gebruikt voor constructie doeleinden. Het kan hierbij dan niet alleen gaan om ondervloeren, maar ook om bijvoorbeeld dakbedekkingen.

Wanneer je een blik werpt op de verschillende lagen triplex zal je tot de conclusie komen dat deze opzettelijk onder wisselende, rechte hoeken aan elkaar zijn vastgelijmd. Het is net deze eigenschap die ervoor zorgt dat multiplex platen over zo'n ontzettend grote kracht en duurzaamheid beschikken. Het gevolg hiervan is dat het hout minder snel zal splijten wanneer er gebruik wordt gemaakt van spijkers. Daarnaast is ze ook bestand tegen niet alleen scheuren, maar ook tegen kromtrekken. Deze kracht laat zich gelden over de volledige lengte van het hout. Wil je graag kunnen genieten van al deze interessante voordelen? Dan is het aanschaffen van een multiplex plaat zeker de moeite waard om te overwegen voor veel van de karweien die jij ongetwijfeld in de planning hebt staan!

Keuze uit verschillende soorten exemplaren

Bij het kopen van een multiplex plaat zal je tot de conclusie komen dat er een keuze kan worden gemaakt tussen tal van verschillende mogelijkheden. Binnen het assortiment hier bij Handelsonderneming van Viegen B.V. zijn alvast tal van diverse opties terug te vinden. De mogelijkheden waar je een keuze tussen kan maken zijn degene die je hieronder aantreft:

  • Underlayment 18 mm;
  • Grenen betonplex 18 mm;
  • Okoume 18 mm;
  • OSB 18 mm.

Bovenstaande zijn uiteraard slechts enkele mogelijkheden waar je op vlak van het kopen van multiplex platen over beschikt. Voordat je over gaat tot het kopen van een bepaalde plaat is het dan ook in de praktijk altijd een uitstekend idee om even goed na te denken over de exacte eigenschappen waar deze over moet beschikken. Is het voor jou niet helemaal duidelijk wat de eigenschappen van jouw multiplex plaat precies moeten zijn? Dan is het altijd mogelijk om daarvoor even contact op te nemen met de deskundige medewerkers van onze klantenservice.

Volumekorting op verschillende platen

Als je een bepaald type multiplex plaat zoals de Okoume wenst te kopen zal je tot de conclusie komen dat je daarbij kan rekenen op verschillende voordelen. Niet alleen geldt voor dit type plaat dat er heel wat interessante eigenschappen of kenmerken aan verbonden zijn, daarnaast zal je ook tot de conclusie komen dat er zomaar nog een extra besparing op kan worden gerealiseerd. Deze extra besparing wordt aangeboden onder de vorm van een volumekorting.

Wanneer je terecht komt op de productpagina van bovenstaande multiplex plaat zal je kunnen concluderen dat er daarbij een bepaalde volumekorting staat aangegeven. Van zodra je minstens 10 stuks aankoopt kan je al een dergelijke korting in de wacht slepen. Heb je dus met andere woorden behoefte aan grotere hoeveelheden van bepaalde multiplex platen? In dat geval zal je altijd tot de conclusie komen dat je mogelijks hier bij Handelsonderneming van Viegen B.V. aanspraak kan maken op een (extra) interessante kwantumkorting.

Bestel ook jouw multiplex plaat vandaag nog

Aan het kopen net zoals aan het gebruik van een multiplex plaat zijn duidelijk heel wat interessante voordelen verbonden. Wanneer je ze gaat kopen hier bij Handelsonderneming van Viegen B.V. is het niet alleen mogelijk om aanspraak te maken op een prima kwaliteit, daarnaast ben je ook altijd verzekerd van een interessant prijskaartje. Bovendien spreekt het voor zich dat er in ons assortiment ook nog heel wat andere mogelijkheden zijn terug te vinden. Zo kan je bijvoorbeeld hout op maat laten maken en bieden wij ook de mogelijkheid aan om bijvoorbeeld een Trespa plaat aan te schaffen. Ook als je dus buiten een multiplex plaat nog behoefte hebt aan andere zaken kunnen wij jou helpen.

Wanneer je niet alleen een multiplex plaat bij ons gaat kopen, maar ook andere spullen bestaat de kans dat je uiteindelijk voor een merkbaar groter bedrag gaat kopen. Ondanks het feit dat we standaard alles in het werk stellen om de verzendkosten op alle orders zo beperkt mogelijk te houden kan het natuurlijk altijd nog beter. Dat vinden wij ook! Plaats je bij ons een bestelling ter waarde van ten minste 1.500 euro? Dan zal je multiplex plaat net zoals de mogelijke andere artikelen die je aankoopt zonder verzendkosten worden geleverd. Het hoeft niet gezegd dat dit de totale kostprijs van jouw multiplex plaat net zoals andere mogelijke bouwmaterialen flink kan verlagen.

Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€0,00
Bestel nog voor €2.000,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!