Menu
EUR

Zwarte steigerplanken | Zwart steigerhout

1 Producten
Toon:
Vuren steigerplank zwart 2,5x19,5 cm
-9%
Vuren steigerplank zwart 2,5x19,5 cm
€22,08 €18,25 €20,07 €16,59
€4,15 per meter
 
Toon 1 - 1 van 1
Zwarte steigerplanken | Zwart steigerhout

Zwarte steigerplanken zijn uiteraard gemaakt van vurenhout. Voor deze planken geldt dat ze niet alleen beschikken over unieke eigenschappen, bovendien ben je ook verzekerd van een trendy uitstraling. De planken vormen het perfecte materiaal voor een uiteenlopend aantal verschillende zowel binnen- als buitentoepassingen. Ben jij nog op zoek naar zwart steigerhout om aan te schaffen tegen de interessantste voorwaarden? In dat geval kunnen wij je hier ongetwijfeld bij helpen.

Waarom gebruikmaken van zwart steigerhout?

Gebruikmaken van het zwart steigerhout welke je aantreft in ons aanbod zorgt ervoor dat je kan rekenen op verschillende voordelen. Om te beginnen geldt voor dit hout dat ze ingezet kan worden voor tal van verschillende binnen- net als buitentoepassingen. Daarnaast staat dit hout erom bekend eenvoudig te bewerken net als te monteren te zijn. De zwarte steigerplanken die je aantreft in ons aanbod zijn zwart geïmpregneerd. Het gaat hierbij wel om een lichte dekking waardoor je wel rekening dient te houden met mogelijke afdrukken van de drooglatten.

Zorgvuldig behandelde zwarte steigerplanken

Voor al onze zwarte steigerplanken geldt dat ze zorgvuldig worden behandeld. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van een hoogwaardige, zwarte coating. Door deze behandeling wordt ervoor gezorgd dat er kan worden gerekend op verschillende voordelen. In eerste instantie geeft de zwarte coating het hout een prachtige, donkere uitstraling. Dat is echter niet alles. Daarnaast wordt ze daardoor aanzienlijk beter bestand tegen weersinvloeden net als langdurig gebruik. Spreken deze eigenschappen of kenmerken jou ook aan? Dan zal je alleen maar kunnen vaststellen dat het aanschaffen van zwarte steigerplanken uit ons assortiment zeker de moeite waard is.

Waar rekening mee houden bij je bestelling plaatsen?

Ga je een bestelling plaatsen voor zwarte steigerplanken? In dat geval zal je kunnen vaststellen dat er bij het plaatsen van je bestelling een aantal belangrijke zaken zijn waar je aandachtig voor moet zijn. Wat deze zaken betreft kan je meer concreet denken aan de onderstaande:

  • Over welke lengte dienen de planken te beschikken?
  • Hoeveel exemplaren wil je graag bestellen?

Houdt er rekening mee dat je het zwart steigerhout uit ons aanbod naar alle waarschijnlijkheid niet zomaar voor één, maar wel voor meerdere projecten gaat gebruiken. Dit kan ervoor zorgen dat je behoefte zal hebben aan aanmerkelijk meer exemplaren dan je eigenlijk in gedachten had. Door alle vereiste planken in één keer te kopen kan je onder meer besparen op de verzendkosten. Vanaf een bestelbedrag bij ons ter waarde van minstens 1.500 euro betaal je zelfs helemaal geen verzendkosten. Zo kan je rekenen op een aantrekkelijk extra voordeel op je bestelling.

Bestel jouw zwarte steigerplanken vandaag

De informatie hier op deze pagina heeft zonder twijfel duidelijk gemaakt dat het kopen van zwarte steigerplanken hier bij ons meer dan de moeite waard is. Dit geldt overigens niet alleen voor deze planken. Wat bijvoorbeeld ook te denken van tuinhout? Ben je bovendien niet op zoek naar een nieuwe steigerplank, maar zou je graag gebruikte steigerplanken willen aanschaffen? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Uiteraard kunnen deze laatste worden aangekocht tegen een extra lage prijs.

Het zwart steigerhout dat je in ons aanbod terug kan vinden kan voor tal van verschillende projecten worden gebruikt. Dit betekent dat je er niet alleen een mooie, nieuwe schutting mee kan realiseren, wat bovendien ook te denken van een mooi terras of zelfs bepaalde meubelstukken? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden. In principe zouden we kunnen stellen dat deze planken een haast ongeëvenaarde combinatie weten te bieden van schoonheid en duurzaamheid. Spreken de voordelen van deze planken jou ook wel aan? Dan mag het duidelijk zijn dat het bestellen van de door jou vereiste aantallen zwarte steigerplanken hier bij ons met zekerheid een uitstekende keuze is.

Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€0,00
Bestel nog voor €2.000,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!