Menu
EUR

Hooiruif | Voerruif

0 Producten
Toon:

Geen producten gevonden

Ga verder met winkelen
Toon 1 - 0 van 0

De kans is zeer groot dat je al eens hebt gehoord van een zogenaamde hooiruif. Het gaat hierbij om een handig hulpmiddel dat je kan helpen bij het voeren van je dieren. Er wordt naar dit hulpmiddel in de praktijk vaak ook verwezen als zijnde een zogenaamde voerruif of een voederruif. Ben jij ook op zoek naar een mogelijkheid om je dieren op een zo interessant mogelijke manier bij te kunnen voeren? Dan zal je alleen maar kunnen vaststellen dat het aanschaffen van een hooiruif absoluut de moeite waard kan zijn. Uiteraard kan je deze zonder probleem terugvinden in ons ruime assortiment!

Welke voordelen zijn er verbonden aan een hooiruif?

Ontzettend veel mensen kiezen vandaag de dag voor het kopen van een hooiruif voor het (bij)voeren van hun dieren. Gebruikmaken van een dergelijk hulpmiddel kan dan ook interessant zijn bij tal van verschillende soorten dieren. Het gaat hierbij dan meer concreet om de volgende:

  • Paarden;
  • Koeien;
  • Schapen;
  • Geiten.

Uiteraard zijn bovenstaande slechts enkele voorbeelden van dieren die gebaat kunnen zijn bij het bijvoeren door middel van een dergelijke voerruif. Zij kunnen op deze manier lekker genieten van het hooi dat droog net zoals hygiënisch werd opgeslagen. Tevens een niet onbelangrijk voordeel waar je in dit geval op kan rekenen heeft te maken met het feit dat er veel minder voer zal worden verspild. Ook het vertrappen van het hooi zoals dat op de weide vaak gebeurt kan met een hooiruif worden ingeperkt. Het spreekt voor zich dat dit stuk voor stuk erg interessante voordelen zijn.

Je creëert een belangrijke meerwaarde voor je dieren

De keuze voor het kopen van een hooiruif voor je dieren zorgt er zeker niet alleen maar voor dat er minder voer zal worden verspild. Daarnaast zal je immers in de praktijk ook tot de conclusie komen dat door de aanwezigheid van een hooiruif er uiteraard geen hooi van de grond dient te worden gegeten. Op deze manier kan het risico op het opeten van vuil of bijvoorbeeld modder in de praktijk aanzienlijk worden verkleind. Ook dit is met zekerheid een niet onbelangrijk voordeel.

Keuze uit verschillende exemplaren

Spreken de voordelen verbonden aan het kopen van een hooiruif jou ook wel aan? Dan zal je alleen maar kunnen vaststellen dat je hiervoor een keuze kan maken tussen diverse mogelijkheden. We maken wat dit betreft dan ook een onderscheid tussen de hieronder terug te vinden opties:

  • Een voerruif met een formaat van 110x110x130 centimeter;
  • Een voerruif met een formaat van 165x140x180 centimeter.

Voordat je over gaat tot het kopen van een bepaald exemplaar is het vanzelfsprekend dat je altijd even grondig voor jezelf dient te bepalen welk formaat voor jouw situatie het interessantst is. Is dit voor jou niet helemaal duidelijk? Dan spreekt het voor zich dat je er altijd voor kan kiezen om het advies in te roepen van onze ervaren klantenservice. Zij helpen je alvast graag verder.

Liever een voerruif op maat bestellen? Ook dat kan

Standaard is het zo dat je hier bij Handelsonderneming van Viegen B.V. dus een keuze kan maken tussen verschillende standaard exemplaren bij het kopen van een voerruif. Dit gezegd hebbende is het ook mogelijk dat de aangeboden standaard exemplaren niet geheel weten te voldoen aan jouw verwachtingen. Dat hoeft geen probleem te zijn. In dat geval nodigen we je graag uit om contact op te nemen met onze klantenservice. Zij kunnen je namelijk altijd adviseren over mogelijks maatwerk wanneer je daar behoefte aan blijkt te hebben. Hoe dan ook, over welke eisen jij ook mag beschikken voor jou hooiruif, wij kunnen daar doorgaans zonder probleem aan tegemoetkomen.

Altijd verzekerd van een prima kwaliteit en levensduur

Indien je overgaat tot het bestellen van een hooiruif zal je tot de conclusie komen dat er altijd een aantal belangrijke zaken zijn waar je aandachtig voor zal moeten zijn. Zoals eerder hierboven reeds aangehaald geldt dit zeker voor het formaat waarover ze dient te beschikken. Dat is echter niet alles. Daarnaast is het ook zeer belangrijk om goed te letten op de stabiliteit waarvan sprake is. Indien je kiest voor het aanschaffen van een hooiruif uit het assortiment hier bij Handelsonderneming van Viegen B.V. kan je er altijd op rekenen dat deze zich kenmerkt door:

  • Een prima stabiliteit;
  • Een optimale weerbaarheid bij hoge belasting;
  • Een uitstekende levensduur.

Het is niet meer dan logisch dat je niet zomaar elke dag een nieuwe hooiruif zal willen kopen. Vanwege deze reden is het dan ook altijd van groot belang om jezelf te verzekeren van de aankoop van een echt kwalitatief exemplaar. Dat is hier bij Handelsonderneming van Viegen B.V. absoluut het geval. Zo ben je altijd verzekerd van een geweldige levensduur voor wat jouw hooiruif betreft.

Bestel bij ons ook dierenverblijven op maat!

De kans is zeer groot dat je niet alleen maar op zoek bent naar een voerruif om te kopen. Heel wat van onze klanten willen dan ook bijvoorbeeld graag ook een dierenverblijf kopen. We zien het in de praktijk ontzettend vaak gebeuren dat mensen daarvoor over zeer specifieke eisen beschikken. Het is dan ook Vanwege die reden dat men er vaak de voorkeur aan geeft om te kiezen voor het aanschaffen van één van de dierenverblijven op maat die wij aanbieden. Dergelijke dierenverblijven kunnen worden aangekocht voor niet alleen kippen en geiten, maar ook voor bijvoorbeeld duiven of toch tal van andere dieren. Ben je dus met andere woorden niet alleen maar op zoek naar een hooiruif, maar wil je ook graag een kwalitatief dierenverblijf aanschaffen die kan worden aangepast op maat van jouw wensen? Ook dan helpen wij jou zeer graag verder.

Koop jouw hooiruif nu hier bij Handelsonderneming van Viegen B.V.

De voordelen die verbonden zijn aan het aanschaffen van een hooiruif of een zogenaamde voerruif spreken in de praktijk eigenlijk wel voor zich. Dit zorgt ervoor dat de kans ontzettend groot is dat ook jij over wenst te gaan tot het kopen van een dergelijk exemplaar om je dieren bij te kunnen voeren. Het spreekt echter voor zich dat ons aanbod nog uit heel wat andere zaken ook bestaat. Zoals hierboven reeds aangehaald kan je bij ons bijvoorbeeld ook verschillende dierenverblijven kopen. De dierenverblijven waar je een keuze tussen kan maken zijn onder meer de volgende:

Voor heel wat mensen geldt dat ze voor het kopen van een dierenverblijf in de richting kijken van een zogenaamde steltenberg. Voor deze constructies geldt overigens dat ze niet alleen maar gebruikt kunnen worden als een dierenverblijf, daarnaast kunnen ze ook perfect dienst doen als opslagplaats voor bepaalde materialen. Zo kan je er bijvoorbeeld je tuingereedschap droog in bewaren. Het ontdekken van ons hooiberg aanbod kan dan ook voor jou mogelijks ontzettend interessant zijn.

Geniet van gratis levering vanaf 1.500 euro

Standaard is het zo dat je hier bij Handelsonderneming van Viegen B.V. altijd over de mogelijkheid beschikt om een hooiruif aan te schaffen tegen een zeer interessante prijs. Wij stellen echter alles in het werk om ook de mogelijke extra kosten voor onze klanten zoveel mogelijk binnen de perken te houden. Denk hierbij dan bijvoorbeeld maar eens aan de verzendkosten waarmee je wordt geconfronteerd. Plaats je bij ons een bestelling voor een bedrag van in totaal minstens 1.500 euro? Dan zal je tot de conclusie komen dat wij de verzendkosten voor onze rekening zullen nemen. Op deze manier wordt het kopen van jouw hooiruif bij ons zomaar nog interessanter.

Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€0,00
Bestel nog voor €2.000,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!