Menu
EUR

Felsplaten

3 Producten
Toon:
Felsplaat grijs metallic RAL 9006
Felsplaat grijs metallic RAL 9006
€22,24 €18,38
€24,50 per m²
 
Felsplaten - zilver metallic RAL 9007
Felsplaten - zilver metallic RAL 9007
€22,24 €18,38
€24,50 per m²
 
Toon 1 - 3 van 3
Felsplaten

Als je op zoek bent naar een manier om dak- en wandbeplating te realiseren kan je daarvoor onder meer kijken in de richting van zogenaamde felsplaten. Voor dergelijke platen geldt dat ze in de praktijk uitstekend dienst kunnen doen als alternatief voor bijvoorbeeld traditionele zinken fels banen. Overweeg jij ook om op het dak van je woning gebruik te gaan maken van felsplaten? Je bestelt ze uiteraard tegen de beste voorwaarden hier bij Handelsonderneming van Viegen!

Waarom kiezen voor felsplaten?

Felsplaten staan erom bekend over verschillende interessante voordelen te beschikken. In eerste instantie moet het gezegd dat een dak of wand afgewerkt met deze platen er werkelijk fantastisch mooi uitziet. Dat is echter niet alles. Daarnaast kan je ook rekenen op de volgende extra voordelen:

  • De platen kunnen eenvoudig en snel worden geplaatst;
  • Er is sprake van zeer geringe onderhoudskosten;
  • Je bent altijd verzekerd van een uitstekende levensduur.

Wanneer je van deze platen gebruik gaat maken voor het dak van je woning zal je aldus tot de conclusie komen dat ze niet alleen op financieel interessante wijze aangekocht kunnen worden, daarnaast zal je er ook nog eens met zekerheid langdurig genot van ondervinden. Ook de zeer onderhoudsvriendelijke eigenschappen van deze platen spreken veel mensen uiteraard sterk aan.

Verkrijgbaar in verschillende lengtes

Ben je van plan om felsplaten te kopen? Dan is het natuurlijk van belang om even goed na te denken over de lengte waar deze platen over dienen te beschikken. Binnen het assortiment hier bij Handelsonderneming van Viegen B.V. maken we een onderscheid tussen de volgende lengtes:

  • 150 centimeter;
  • 200 centimeter;
  • 250 centimeter;
  • 300 centimeter;
  • 350 centimeter;
  • 400 centimeter.

Ben je van plan om een grotere hoeveelheid aan platen bij ons te bestellen? In dat geval zal je tot de conclusie komen dat je mogelijks aanspraak kan maken op een interessante volume korting.

Wat moet je weten over de montage van deze platen?

Heb je voor het eerst felsplaten aangekocht en wil je deze zelf gaan monteren? In dat geval kan je daarbij gebruikmaken van de handige montagehandleiding welke werd geschreven door Handelsonderneming van Viegen B.V. In ieder geval dien je er bij het monteren van deze platen altijd rekening mee te houden dat je van links naar rechts moet werken. Bovendien moet de eerste plaat loodrecht gemonteerd worden op de dakgoot. Zet daarna de felsplaat vast met behulp van de schroeven die altijd in het midden van het sleufgat worden geplaatst.

Waarom je felsplaten bestellen bij Handelsonderneming van Viegen B.V.?

Het is vanzelfsprekend dat je voor het kopen van felsplaten een beroep kan doen op diverse webwinkels. Waarom zou je er dan precies voor moeten kiezen om deze platen te kopen hier bij Handelsonderneming van Viegen B.V.? Omdat je op die manier kan rekenen op tal van interessante voordelen. Om welke voordelen het hierbij precies gaat vertellen we je graag hieronder!

Volume voordeel bij aankoop van meerdere exemplaren

In eerste instantie zal je tot de conclusie komen dat je bij het kopen van je felsplaten hier bij Handelsonderneming van Viegen B.V. mogelijks kan rekenen op een interessante kwantumkorting. Hoe hoog deze korting is gelegen is afhankelijk van de exacte hoeveelheid aan platen die je gaat bestellen. Op moment van schrijven is het zo dat je kan rekenen op een dergelijke korting vanaf 40 stuks die worden aangekocht. In ieder geval, wanneer je behoefte hebt aan een groter aantal platen kan je op die manier dus wellicht aanspraak maken op een extra interessante korting.

Gratis verzending bij orders vanaf € 2.000,-

Hier bij Handelsonderneming van Viegen B.V. stellen we alles in het werk om ervoor te zorgen dat onze klanten een bestelling kunnen plaatsen tegen de interessantste voorwaarden. Vanwege deze reden hanteren we niet alleen steeds zeer scherpe verzendkosten, vanaf een bestelbedrag ter waarde van ten minste € 2.000,- kan je zelfs rekenen op gratis verzending. Heb je niet alleen behoefte aan felsplaten, maar ook aan bijvoorbeeld een dakpanplaat en/of wil je graag een lichtkoepel voor het dak aanschaffen of dakpannen kopen? Dan kan je al deze verschillende zaken samen bij ons bestellen!

Je koopt bij ons ook heel wat andere dakmaterialen

Wanneer je een kijkje neemt in ons assortiment hier bij Handelsonderneming van Viegen B.V. zal je tot de conclusie komen dat je bij ons niet alleen maar aan het juiste adres bent voor het kopen van felsplaten. In ons aanbod zijn dan ook nog heel wat andere dakmaterialen terug te vinden zoals:

Ben je eerder op zoek naar een mogelijkheid om een flexibele dakdoorvoer te kopen? Of wil je graag damwand dakplaten aanschaffen? Ook dit behoort allemaal tot de mogelijkheden. Het mag dus hoe dan ook duidelijk zijn dat je absoluut bij ons niet alleen maar aan het juiste adres bent voor het kopen van felsplaten, maar ook voor heel wat ander dakmateriaal.

Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€0,00
Bestel nog voor €2.000,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!