Menu
EUR

Plaatmateriaal kopen

In nagenoeg elk bouwproject kan er worden vastgesteld dat er gebruik wordt gemaakt van plaatmateriaal. Dit zowel wanneer er sprake is van het leggen van een vloer als wanneer het interieur bijvoorbeeld wordt afgewerkt. Ondanks het feit dat er dus in de praktijk zeer veelvuldig van dit type materiaal gebruik wordt gemaakt moet het gezegd dat het voor veel mensen toch onduidelijk is wat dit materiaal nu precies is. Geldt dat ook voor jou? Of weet je dat eigenlijk maar al te goed en ben je gewoon op zoek naar een geschikte webwinkel om plaatmateriaal bij aan te kunnen schaffen? In beide gevallen kunnen wij jou hier bij Handelsonderneming van Viegen B.V. zeker verder helpen.

Welke verschillende soorten plaatmateriaal bestaan er?

Voordat je over gaat tot het kopen van plaatmateriaal spreekt het voor zich dat je een goed beeld zal willen hebben van de verschillende mogelijkheden die er op de markt zijn terug te vinden. We maken dan ook een onderscheid tussen best een aantal verschillende soorten. Voorbeelden van plaatmaterialen zijn bijvoorbeeld:

Voor triplex, multiplex net zoals spaanplaat geldt natuurlijk dat ze houtachtige plaatsoorten zijn. Voor deze platen geldt dat ze ontzettend vaak worden gebruikt in de constructie. Je treft ze dan ook bijvoorbeeld aan onder een vloer, maar wat bovendien ook te denken van als isolatiemateriaal of in een scheidingswand? Voor houtachtige platen geldt dat ze in de regel niet vochtbestendig zijn waardoor ze eerst moeten worden behandeld. Hier dien je uiteraard rekening mee te houden.

Welke exemplaren kan je bij ons kopen?

Indien je graag plaatmateriaal wenst te kopen zal je tot de conclusie komen dat wij onze klanten diverse mogelijkheden aanbieden. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor het kopen van zogenaamde HPL platen, maar wat bovendien ook te denken van multiplex platen? Voor HPL platen geldt dat ze als plaatmateriaal in het bijzonder bekend staan vanwege hun zeer hoogwaardige eigenschappen. Voor een Trespa plaat geldt dat ze bovendien ook prima bestand is tegen zowel slijtage als tegen krassen en vocht. Hierdoor gaat ze jarenlang mee, ook wanneer ze wordt geïntegreerd in de meest veeleisende omgevingen. Uiteraard zijn er ook aan het gebruik van multiplex platen voordelen verbonden.

Kies je voor het kopen van multiplex platen als plaatmateriaal? In dat geval betekent dit dat je onder meer kan kiezen voor zogenaamde OSB. Het gaat hierbij om een type plaatmateriaal welke er bekend om staat samengesteld te zijn uit verschillende lagen houtschilfers. Voor dit type plaat geldt dat ze zich in het bijzonder leent als echte constructieplaat en dus minder vanwege eventuele esthetische eigenschappen. In de praktijk worden deze platen dan ook vaak toegepast in niet alleen vloeren en wanden, maar ook in bijvoorbeeld dakconstructies.

Benut onze volumekortingen en koop nog voordeliger

We stellen hier bij Handelsonderneming van Viegen B.V. alles in het werk om ervoor te zorgen dat we onze klanten bij het kopen van de door hun vereiste materialen de scherpst mogelijke kostprijs kunnen aanbieden. Voor verschillende plaatmaterialen die je aantreft in ons aanbod kan je dan ook rekenen op een zogenaamde volumekorting wanneer je er meerdere exemplaren van aankoopt. Op deze manier is het mogelijk om jouw bestelling in één klap nog voordeliger te maken.

Ontdek ook de andere materialen uit ons assortiment

Het spreekt voor zich dat wij onze klanten niet alleen maar van de mogelijkheid voorzien om plaatmateriaal te kopen. Ook wanneer je op zoek bent naar heel wat andere uiteenlopende materialen om gebruik van te maken tijdens het bouwen of verbouwen ben je bij ons aan het juiste adres. Daarbij kan je altijd rekenen op de meest optimale prijs-kwaliteitverhouding.

Handelsonderneming van Viegen B.V. staat in de praktijk uiteraard ook bekend als een absolute specialist op het gebied van maatwerk. Dit betekent dat je uiteraard bij ons ook aan het juiste adres bent voor het kopen van hout op maat. Heb jij dus met andere woorden specifieke eisen in gedachten voor het hout dat je wenst aan te schaffen? Ook dan kunnen wij jou zeker verder helpen!

Waarom jouw plaatmateriaal bestellen bij Handelsonderneming van Viegen B.V.?

Heel wat mensen hebben er reeds voor gekozen om hun plaatmateriaal te kopen hier bij Handelsonderneming van Viegen B.V. en zij wisten goed waarom. Aan het kopen van deze materialen bij ons zijn immers enkele zeer interessante voordelen verbonden, namelijk:

Ga je niet alleen één van de plaatmaterialen bestellen uit ons assortiment, maar heb je ook behoefte aan tal van andere zaken? In dat geval kan je er goed aan doen om deze samen te bestellen. Doe je dat en plaats je bij ons een bestelling ter waarde van minstens 1.500 euro? Dan wordt de order helemaal gratis verzonden. Op deze manier wordt onder meer jouw plaatmateriaal zomaar nog voordeliger!

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€0,00
Bestel nog voor €2.000,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!