Menu
EUR

Douglas palen | Douglas paal

8 Producten
Toon:
Douglas paal 7x7 cm
Douglas paal 7x7 cm
€7,62 €6,30
€3,15 per meter
 
Douglas paal 15x15 cm
-7%
Douglas paal 15x15 cm
€45,23 €37,38 €42,13 €34,82
€13,93 per meter
 
Douglas paal 12x12 cm
Douglas paal 12x12 cm
€29,20 €24,13
€8,05 per meter
 
Douglas paal 10x10 cm
-11%
Douglas paal 10x10 cm
€27,15 €22,44 €24,20 €20,00
€6,66 per meter
 
Douglas paal fijnbezaagd 9x9x300 cm
Douglas paal fijnbezaagd 9x9x300 cm
€23,60 €19,50
€6,50 per meter
 
Douglas paal zwart geïmpregneerd 15x15 cm
-10%
Douglas paal zwart geïmpregneerd 15x15 cm
€60,95 €50,37 €54,91 €45,38
€18,15 per meter
 
Douglas paal zwart geïmpregneerd 9x9x300 cm
Douglas paal zwart geïmpregneerd 9x9x300 cm
€25,95 €21,45
€7,15 per meter
 
Douglas paal 20x20 cm
-11%
Douglas paal 20x20 cm
€108,54 €89,70 €97,03 €80,19
€26,75 per meter
 
Toon 1 - 8 van 8
Douglas palen | Douglas paal

Voor het realiseren van tal van verschillende projecten wordt er door veel mensen vaak aan gedacht om gebruik te maken van douglas palen. Dat hieraan wordt gedacht hoeft helemaal niet te verbazen. Wanneer je kiest voor het gebruik van een bepaalde douglas paal bij de realisatie van jouw projecten zal je namelijk kunnen rekenen op verschillende voordelen. In eerste instantie ziet dit hout er natuurlijk ontzettend mooi en warm uit. Daarnaast staat ze ook bekend vanwege haar prima levensduur. Ben jij bijvoorbeeld van plan om een houtconstructie in je tuin te gaan realiseren bestaande uit douglas palen? Dan moet je zeker kennismaken met ons aanbod hier bij Handelsonderneming van Viegen B.V.

In welke standaard formaten kan je douglas palen bestellen?

Het eerste wat je zal willen bekijken is uiteraard in welke formaten douglas palen allemaal op de markt zijn terug te vinden. Hier bij Handelsonderneming van Viegen B.V. hebben we ervoor gekozen om een vrij omvangrijk aanbod samen te stellen. Wanneer je op zoek bent naar bepaalde formaten van douglas palen zal je dan ook tot de conclusie komen dat deze doorgaans altijd in ons assortiment zijn terug te vinden. Enkele mogelijkheden waar je wat dit betreft voor kan kiezen zijn alvast de volgende:

  • Douglas palen van 10x10 centimeter;
  • Exemplaren van 15x15 centimeter;
  • Palen met een formaat van 20x20 centimeter.

Heb je eerder behoefte aan een kleinere douglas paal? Ook dat is uiteraard geen enkel probleem. Je beschikt namelijk ook over de mogelijkheid om bij ons te kiezen voor het kopen van bijvoorbeeld een exemplaar met een formaat van 7x7 centimeter. In ieder geval, ongeacht het formaat van douglas palen waar je behoefte aan hebt, je vindt ze in ons aanbod allemaal terug!

Op welke levensduur kan je precies rekenen?

Douglas hout staat er in de praktijk algemeen om bekend over een uitstekende levensduur te beschikken. Standaard is het dan ook zo dat je er op kan rekenen dat deze houtsoort zonder probleem zo’n tien tot vijftien jaar meegaat. Dit gezegd hebbende is het mogelijk om deze levensduur nog verder te verlengen. Je zou er bijvoorbeeld voor kunnen kiezen om je douglas palen te laten beitsen. Op deze manier zal de levensduur nog extra worden verlengd. Het spreekt voor zich dat je op deze manier pas echt het maximale uit deze toch wel bijzondere houtsoort zal weten te halen.

Houdt rekening met het vergrijzen van douglas hout

De kwaliteit waar je op kan rekenen bij douglas palen is duidelijk uitstekend. Dit gezegd hebbende is het zo dat dit hout er bekend om staat na verloop van tijd te gaan vergrijzen. Het is eigenlijk vooral aan jou als eigenaar om te bepalen of je daar problemen mee hebt of niet. Voor heel wat mensen geldt immers dat ze het vergrijzen van hun douglas palen aanzien als een vorm van extra charme waar op gerekend kan worden. Geldt dat echter niet voor jou? Wil jij er dan ook het liefst van allemaal voor zorgen dat elke douglas paal in je tuin niet gaat vergrijzen? Ook dat is zeker mogelijk.

Vergrijzing van douglas palen kan tegen worden gegaan door ze op een speciale manier te behandelen. Op die manier blijft de geelrode tot geelbruine, authentieke kleur van het hout behouden. Dit is sowieso één van de redenen waarom mensen ervoor kiezen om gebruik te maken van douglas hout in plaats van bijvoorbeeld vurenhout. Voor deze laatste geldt immers dat ze er in de praktijk bekend om staat over een veel minder warme kleur te beschikken.

Wat moet je weten over de levensduur van een douglas paal?

Het spreekt voor zich dat je in de praktijk natuurlijk ook graag precies zal te weten willen komen hoe het is gesteld met de gemiddelde levensduur van een douglas paal. Wat dit betreft kan je er rekening mee houden dat de gemiddelde levensduur tussen de tien en de vijftien jaar ligt. Dit gezegd hebbende bestaat in de praktijk de mogelijkheid om deze levensduur nog meer te verlengen. Dit kan gebeuren door ervoor te kiezen om ze te laten beitsen. Het beitsen van douglas palen zorgt ervoor dat je pas echt kan rekenen op de meest optimale levensduur voor deze populaire houten palen.

Een extra niet onbelangrijk aandachtspunt waar je rekening mee moet houden bij het kopen van douglas palen, maar ook bij bijvoorbeeld een douglas balk of douglas plank heeft te maken met de vergrijzing die op kan treden. Veel mensen zijn van mening dat dit eigenlijk helemaal geen probleem hoeft te zijn. Zij vinden dan ook dat de vergrijzing van het hout een bijdrage levert aan het karakter waarover ze beschikt. Voor anderen geldt dan weer dat ze liever willen voorkomen dat hun douglas palen vergrijzen. Behoor jij tot deze laatste doelgroep? In dat geval zal je tot de conclusie komen dat je het hout daarvoor op een speciale manier kan laten behandelen. Zo blijft ze haar oorspronkelijke, warme uitstraling te allen tijde behouden.

Waarom douglas palen bestellen bij Handelsonderneming van Viegen B.V.?

Voor een douglas paal geldt uiteraard dat ze is terug te vinden in het aanbod van heel wat gespecialiseerde (web)winkels. De vraag die je, je dan ook mogelijk kan stellen is waarom je deze palen nu precies dient te kopen hier bij Handelsonderneming van Viegen B.V. In eerste instantie is het natuurlijk zo dat wij onze klanten voorzien van een mooi aanbod aan mogelijkheden. Palen van douglas hout zijn bij ons dan ook verkrijgbaar in de meest uiteenlopende formaten. Dat is echter niet alles.

Naast bovenstaande vinden wij het bij Handelsonderneming van Viegen B.V. altijd belangrijk om onze klanten ook te voorzien van de best mogelijke voorwaarden voor wat het kopen van bijvoorbeeld douglas palen en douglas regels betreft. Dat is onder meer terug te zien in het prijskaartje waarvan sprake is. Dat is echter niet alles. Daarnaast stellen wij alles in het werk om ervoor te zorgen dat onze klanten ook niet geconfronteerd worden met hoge extra kosten. Dit doen we onder meer door gratis bezorging aan te bieden vanaf een bestelbedrag van minimaal 2.000 euro.

Plaats je een bestelling voor een totaalbedrag dat kleiner uitvalt dan deze 2.000 euro? Ook in dat geval kan je nog steeds rekenen op bijzonder scherpe bezorgingskosten die de kostprijs van je douglas hout niet nodeloos hoger zal doen uitvallen. In ieder geval mag het duidelijk zijn, wanneer je palen gemaakt van douglas hout wenst te kopen ben je daarvoor hier bij ons zonder twijfel aan het juiste adres! Zoek dus vooral niet verder en plaats jouw bestelling vandaag nog!

Ook douglas hout op maat kopen is mogelijk

Eerder op deze pagina hebben we jullie reeds kennis laten maken met de standaard formaten waarin douglas palen aangekocht kunnen worden. Dit gezegd hebbende is het ook mogelijk dat je voor het project dat jij wenst te realiseren douglas hout op maat nodig hebt. Ook in dat geval hebben we voor jou uitstekend nieuws in petto! Douglas hout op maat kopen is immers hier bij Handelsonderneming van Viegen B.V. ook mogelijk. Door hiervoor te kiezen kan je volledig zelf bepalen wat het formaat van jouw douglas hout precies moet zijn. Hoe dan ook, of je nu behoefte hebt aan standaard of aan maatwerk douglas palen, in beide gevallen ben je dus zeker en vast hier bij Handelsonderneming van Viegen B.V. aan het juiste adres!

Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€0,00
Bestel nog voor €2.000,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!