Menu
EUR

Stalen golfplaten | Metalen golfplaten

4 Producten
Toon:
Toon 1 - 4 van 4
Stalen golfplaten | Metalen golfplaten

We kunnen vaststellen dat stalen golfplaten door de jaren heen zijn uitgegroeid tot één van de meest populaire vormen van dakbedekking op de markt. Dat hoeft ook zeker niet te verbazen, in tegendeel. Voor golfplaten die zijn vervaardigd uit staal geldt dat ze er niet alleen bekend om staan erg kwalitatief te zijn, daarnaast is het ook nog eens mogelijk om ze te bestellen in verschillende kleuren. In het bijzonder de prima prijs-kwaliteitverhouding zorgt ervoor dat veel mensen over een sterke voorkeur beschikken voor metalen golfplaten. Ben jij één van deze mensen en wil je dan ook graag tot aankoop overgaan? Dan is het alvast zeker een aanrader om even het assortiment met prachtige, stalen golfplaten te ontdekken hier bij Handelsonderneming van Viegen B.V.

Wat maakt de keuze voor stalen golfplaten zo interessant?

Voordat je over gaat tot een bepaald dakmateriaal kopen is het vanzelfsprekend dat je altijd graag een duidelijk beeld zal willen hebben van de voordelen die daar nu precies aan verbonden zijn. Of het daarbij nu gaat om nieuwe dakpannen die aangekocht dienen te worden of om de vereiste materialen voor bijvoorbeeld sedumdaken maakt uiteraard geen verschil. Je zal net zoals bij de aanschaf van stalen golfplaten altijd willen kunnen rekenen op de meest interessante voordelen.

In ieder geval, als je met het idee speelt om gebruik te gaan maken van stalen golfplaten op de constructie of het dak van je keuze zal je daarbij tot de conclusie komen dat je meteen kan rekenen op heel wat interessante voordelen. Welke voordelen dit nu precies zijn ontdek je hieronder!

Je bent verzekerd van een uitgebreide toepasbaarheid

Het eerste wat opvalt bij het bekijken van het aanbod met stalen golfplaten hier bij Handelsonderneming van Viegen B.V. heeft te maken met het feit dat deze verkrijgbaar zijn in een groot aantal verschillende kleuren net zoals profileringen. Dit heeft als gevolg dat de toepasbaarheid in de praktijk effectief als heel wat uitgebreider kan worden beschreven in vergelijking met bijvoorbeeld golfplaten die zijn gemaakt van vezelcement. Dit is met zekerheid een interessant voordeel.

Licht gewicht en een variabele rente

Stalen golfplaten kenmerken zich verder ook door een (unieke) combinatie van een beperkt gewicht samen met een variabele lengte. Wanneer dakmaterialen over dergelijke eigenschappen beschikken betekent dit in de praktijk doorgaans dat ze zich kenmerken door een relatief eenvoudige montage. Dit heeft als gevolg dat er heel wat extra bedekking kan worden geplaatst binnen een vrij korte periode. Ben je van plan om de montage van je metalen golfplaten voor je eigen rekening te nemen? Dan is ook dat in de praktijk zeker een interessante keuze die je kan maken.

Een prima prijs-kwaliteitverhouding

Tot slot zal je bij de aanschaf van stalen golfplaten ook tot de conclusie komen dat er sprake bij is van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Niet alleen kies je met deze metalen golfplaten voor exemplaren die zich kenmerken door een prima kwaliteit, daarnaast zijn ze ook nog eens verkrijgbaar tegen een zeer toegankelijk prijskaartje. Wil je dus met andere woorden ook op vlak van prijs-kwaliteit kunnen rekenen op zowat de beste dakmaterialen die er verkrijgbaar zijn? Dan kan dit zeker een extra goede reden zijn om te kijken in de richting van stalen golfplaten!

Condensvorming is niet langer een probleem

In het verleden werd er niet zelden gesteld dat er ook een aantal niet onbelangrijke nadelen verbonden kunnen zijn aan het gebruik van stalen golfplaten. Hierbij werd dan in het bijzonder verwezen naar het feit dat er zich aan de binnenzijde van de plaat condens kon vormen. Vandaag de dag kan er evenwel worden vastgesteld dat dit niet langer een probleem hoeft te zijn. De vorming van condens wordt immers tegengegaan door het gebruik van een anti-condensvilt. Voor deze vilt geldt dat ze kan voorkomen dat er vocht wordt opgenomen waardoor de plaat gaat druppen.

Het gebruik van de anti-condensvilt bij stalen golfplaten brengt overigens nog een extra niet onbelangrijk voordeel met zich mee. Zo worden harde geluiden zoals bijvoorbeeld het neervallen van harde regen of hagel aanzienlijk gereduceerd. In ieder geval, kon je in het verleden dus bij metalen golfplaten nog wel eens geconfronteerd worden met een niet onbelangrijk nadeel met betrekking tot de vorming van condens, dan is dat tegenwoordig iets waar je, je geen zorgen meer om hoeft te maken.

Metalen golfplaten, verkrijgbaar in verschillende afmetingen

Als je van plan bent om metalen golfplaten aan te schaffen zal je kunnen vaststellen dat je daarbij een keuze kan maken tussen verschillende afmetingen. In het bijzonder de lengte van deze golfplaten kan onderling niet onaanzienlijke verschillen vertonen. De verschillende mogelijkheden waar je op dit vlak voor kan kiezen hier bij Handelsonderneming van Viegen B.V. zijn de volgende:

  • Een lengte van 110x150 centimeter;
  • Een lengte van 110x200 centimeter;
  • Een lengte van 110x250 centimeter;
  • Een lengte van 110x300 centimeter;
  • Een lengte van 110x350 centimeter;
  • Een lengte van 110x400 centimeter.

Naast de keuze die je moet maken op vlak van afmetingen voor wat jouw stalen golfplaten betreft is het ook zo dat je grondig na zal willen denken aan de kleuren waarin ze verkrijgbaar zijn. Wat dit betreft zou je kunnen kiezen voor bijvoorbeeld rode exemplaren, maar wat bovendien ook te denken van zwart of antracietgrijs? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Bestel jouw stalen golfplaten nu hier bij Handelsonderneming van Viegen B.V.

Ben je op zoek naar een geschikte partij om jouw stalen golfplaten bij te kopen? Dan kunnen wij jou hier bij Handelsonderneming van Viegen B.V. uitstekend van dienst zijn! In ons aanbod met dakmaterialen zal je overigens uiteraard niet alleen maar golfplaten terugvinden. Ook voor andere materialen ben je bij ons dan ook aan het juiste adres. Denk hierbij onder meer aan:

Voor heel wat mensen geldt dat ze ook graag willen genieten van de voordelen die een lichtkoepel voor het dak met zich meebrengt. Ook wanneer je op zoek bent naar één van de beste lichtkoepels op de markt kan je deze met zekerheid terugvinden in ons assortiment. Overweeg jij ook om jouw golfplaten van staal en/of andere dakmaterialen bij ons te kopen, maar wil je graag in eerste instantie te weten komen welke voordelen wij onze klanten kunnen aanbieden? De belangrijkste voordelen hebben we hieronder nog even uitgebreid voor je op een rijtje gezet.

Geniet van een interessante volume voordeel

We stellen hier bij Handelsonderneming van Viegen B.V. altijd alles in het werk om ervoor te zorgen dat onze klanten hun stalen golfplaten en andere dakmaterialen kunnen kopen tegen een zo scherp mogelijke prijs. Heb je behoefte aan grotere hoeveelheden? Controleer dan zeker even of je mogelijks recht hebt op een zogenaamd volume voordeel. Op deze manier kan de aanschaf van jouw metalen golfplaten in de praktijk namelijk zomaar nog voordeliger worden gemaakt.

Geniet van gratis verzending vanaf € 2.000,-

Standaard is het zo dat wij onze klanten altijd voorzien van zeer lage verzendkosten. Dit gezegd hebbende kan het natuurlijk altijd nog beter. Heb jij een bestelling bij ons geplaatst met bijvoorbeeld stalen golfplaten net zoals andere materialen voor een totaalbedrag van ten minste € 2.000,-? In dat geval zullen er geen verzendkosten in rekening worden gebracht voor het versturen van jouw order!

Altijd verzekerd van een snelle levering

Heb je snel behoefte aan stalen golfplaten? In dat geval zal je tot de conclusie komen dat je hier ook voor bij Handelsonderneming van Viegen B.V. aan het goede adres bent. Als de stalen platen uit voorraad leverbaar zijn kan je ze bij een bestelling voor 12:00 de volgende werkdag al geleverd krijgen. Zijn de golfplaten van jouw keuze niet uit voorraad leverbaar? Dan wordt er op de productpagina altijd duidelijk aangegeven hoe snel deze geleverd kunnen worden. In ieder geval, ook wanneer je snel behoefte hebt aan stalen golfplaten ben je daarvoor bij ons aan het juiste adres!

Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€0,00
Bestel nog voor €2.000,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!