Menu
EUR

Douglas regels

6 Producten
Toon:
Douglas regel 5x7 cm
Douglas regel 5x7 cm
€5,57 €4,60
€2,60 per meter
 
Douglas regel 5x10 cm
Douglas regel 5x10 cm
€9,05 €7,48
€3,74 per meter
 
Douglas regel 2x4,5 cm
Douglas regel 2x4,5 cm
€2,42 €2,00
€1,00 per meter
 
Douglas regel 5x5 cm
Douglas regel 5x5 cm
€4,53 €3,74
€1,87 per meter
 
Toon 1 - 6 van 6
Douglas regels

Douglas regels worden in de praktijk gebruikt bij de realisatie van tal van verschillende projecten. In eerste instantie worden ze bijvoorbeeld toegepast bij de realisatie van een stabiele ondergrond voor een terras of vlonder. Dit betekent dat het hout in het merendeel van de gevallen niet meer zichtbaar is nadat ze werd verwerkt. De aankoop van een douglas regel blijkt in de praktijk ontzettend interessant te zijn omdat ze beschikt over een uitstekende kwaliteit. Deze kwaliteit staat ervoor garant dat je er lange tijd genot van zal ondervinden. De gemiddelde levensduur van douglas hout zet deze stelling uiteraard ook alleen maar extra kracht bij. In ieder geval, ben jij op zoek naar een geschikte partij om douglas regels bij aan te schaffen? Dan is verder lezen zeker een aanrader.

Waarom kiezen voor regels van douglas hout?

Bij hout kopen zijn er verschillende zaken van toepassing waar je altijd aandachtig voor zal willen zijn. Om te beginnen gaat het hierbij om de kwaliteit waarvan sprake is. Bij douglas hout kopen kan je er bijvoorbeeld altijd op rekenen dat er sprake is van een uitstekende kwaliteit. Deze kwaliteit zorgt er onder meer voor dat je kan rekenen op een gemiddelde levensduur variërend van 10 tot 15 jaar. Dat is op zich reeds een prima levensduur waar je op kan vertrouwen. Dit gezegd hebbende is het zo dat je deze standaard levensduur nog verder kan verlengen. Dit is mogelijk door ervoor te kiezen om het hout te laten beitsen. Eventueel is dit zeker een mogelijkheid die je kan overwegen bij douglas regels.

Wanneer je in de praktijk kijkt naar de verschillende projecten die worden uitgevoerd waarbij er gebruik wordt gemaakt van douglas hout zal je tot de conclusie komen dat deze voor zeer uiteenlopende toepassingen kan worden gebruikt. Neem nu bijvoorbeeld de douglas regels. Voor deze regels geldt dat ze een uitstekende ondervloer kunnen vormen voor niet alleen je terras, maar ook voor je vlonder. Op deze manier kan je rekenen op niet alleen een rechte, maar ook een sterke en betrouwbare ondervloer waar je vele jarenlang genot van zal ondervinden.

Het spreekt voor zich dat je niet alleen maar kan kiezen voor douglas hout onder de vorm van douglas regels. Er zijn in ons aanbod ook nog tal van andere mogelijkheden terug te vinden waar we je later op deze pagina nog graag kennis mee laten maken.

Waar kan je een douglas regel precies voor gebruiken?

Het kopen van een zogenaamde douglas regel gebeurt zoals hierboven reeds aangehaald onder meer voor het realiseren van een stevige ondervloer. Een dergelijke ondervloer moet niet alleen stevig zijn, maar uiteraard ook goed recht. Voor een dergelijke ondervloer geldt dat ze onder meer gebruikt kan worden bij de realisatie van niet alleen een terras, maar ook bij bijvoorbeeld een vlonder. Ook in andere situaties kan het gebruik van douglas regels mogelijk interessant zijn.

Waar dien je rekening mee te houden?

Bij het kopen van douglas regels zijn er verschillende belangrijke zaken waar je altijd rekening mee dient te houden. In eerste instantie is het zo dat douglas er bekend om staat te vergrijzen na verloop van tijd. Dat proces kan je eventueel, indien je dat wenst, tegengaan door het hout te laten behandelen. Op deze manier kan haar authentieke, warme uitstraling behouden blijven. Of je dat wenst of niet is geheel afhankelijk van je persoonlijke voorkeur. Voor heel wat mensen geldt namelijk dat ze van mening zijn dat de grijze kleur bijdraagt aan het unieke karakter van dit hout. In het merendeel van de gevallen is het sowieso zo dat de douglas regels worden gebruikt als ondergrond, waardoor ze niet of slechts beperkt zichtbaar zijn. In dat geval speelt de uitstraling uiteraard een stuk minder mee. Toch is dit iets waar je aandacht aan kan besteden.

Verder zal je tot de conclusie komen bij het gebruik van douglas hout dat het bestaat uit relatief veel hars. De aanwezigheid van deze aanzienlijke hoeveelheid hars draagt bij aan de natuurlijke bescherming waar dit type hout bekend om staat. Verder is het zo dat je bij douglas planken in de praktijk zal kunnen vaststellen dat er sprake is van zogenaamde krimpscheuren aan de kopse kanten. Deze zijn een natuurlijk verschijnsel net als een specifiek kenmerk van dit type hout.

In welke formaten kan je douglas regels standaard kopen?

Wil je graag douglas regels kopen? Dan zal je meteen tot de conclusie komen dat deze aangekocht kunnen worden in verschillende formaten. Voor het aanschaffen van een douglas regel kan je kiezen voor bijvoorbeeld exemplaren die beschikken over de onderstaande formaten:

  • 2x4,5 centimeter;
  • 5x5 centimeter;
  • 5x7 centimeter;
  • 5x10 centimeter.

Het is uiteraard ook altijd mogelijk dat je behoefte hebt aan een bepaalde douglas regel welke niet standaard in ons assortiment is terug te vinden. Dat hoeft geen enkel probleem te zijn. Wij maken het voor onze klanten immers ook mogelijk om te kiezen voor douglas hout op maat kopen. Op deze manier wordt het mogelijk om een douglas regel te kopen die over de hele lijn perfect aan jouw vooropgestelde eisen weet te voldoen. Bovendien hoef je ook in dit geval niet te vrezen voor zeer hoge kosten, integendeel. Wij verzekeren onze klanten namelijk altijd van een optimale prijs-kwaliteitverhouding waar op kan worden gerekend.

Bestel jouw douglas regels nu hier bij Handelsonderneming van Viegen B.V.

Voor het kopen van douglas regels ben je hier bij Handelsonderneming van Viegen B.V. duidelijk aan het juiste adres. Dit is echter niet het enige dat je bij ons kan kopen, integendeel. Wanneer je, je verder gaat verdiepen in ons assortiment zal je daarin bijvoorbeeld ook andere mogelijkheden terugvinden zoals:

Het feit dat er in ons assortiment verschillende vormen van douglas hout zijn terug te vinden brengt uiteraard de nodige voordelen met zich mee. Bij de realisatie van verschillende projecten is het namelijk zo dat je niet alleen maar behoefte hebt aan douglas regels voor het realiseren van de ondervloer. Daarnaast is het zo dat je bijvoorbeeld ook behoefte kan hebben aan douglas balken, planken en palen voor het realiseren van de gewenste constructie. Wanneer je er uiteindelijk voor kiest om al deze verschillende zaken hier bij Handelsonderneming van Viegen B.V. te kopen ben je altijd verzekerd van de meest optimale prijs-kwaliteit. Op deze manier zal je met zekerheid niet teleurgesteld worden.

Geniet van gratis bezorging vanaf 2.000 euro

Veel klanten die bij ons een bestelling plaatsen voor douglas regels doen dat voor behoorlijk aanzienlijke bedragen. Het spreekt dan ook voor zich dat je, afhankelijk van het project dat je wenst te realiseren, zomaar behoefte kan hebben aan heel wat hout. Wanneer jij een bestelling plaatst bij ons ter waarde van minstens 2.000 euro zal je daarbij kunnen rekenen op een extra interessant voordeel. Vanaf dit bedrag nemen wij namelijk de bezorgkosten geheel voor onze rekening. Het is onnodig om te zeggen dat dit het kopen van jouw douglas regels bij ons alleen maar nog interessanter maakt!

Zowel particulieren als bedrijven zijn bij ons aan het juiste adres!

Het spreekt voor zich dat niet alleen maar bedrijven behoefte kunnen hebben aan douglas regels. Dat geldt bijvoorbeeld ook voor particulieren die houden van doe het zelven. Wanneer jij ook graag een kwalitatieve ondervloer wenst te realiseren voor een bepaalde constructie in je tuin kan je ook daarvoor zeker bij ons terecht. Het kopen van douglas regels is bij Handelsonderneming van Viegen B.V. dan ook zowel mogelijk voor bedrijven als voor particulieren. Dit alles maakt het in ieder geval duidelijk, indien je van plan bent om douglas regels te kopen hoef je daarvoor zeker niet meer verder te zoeken.

Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€0,00
Bestel nog voor €2.000,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!