Menu
EUR

Geïmpregneerde schuttingpalen

6 Producten
Toon:
Turbobeton 25 kg
Turbobeton 25 kg
€10,89 €9,00
 
Midden-Europees grenen paal 8,8x8,8 cm
Midden-Europees grenen paal 8,8x8,8 cm
€13,95 €11,53
€11,53 per
 
Midden-Europees grenen paal 6,8x6,8 cm
Midden-Europees grenen paal 6,8x6,8 cm
€7,25 €5,99
€5,99 per
 
Red Class Wood paal 12x12 cm
Red Class Wood paal 12x12 cm
€45,96 €37,98
€37,98 per
 
Red Class Wood paal 14x14 cm
Red Class Wood paal 14x14 cm
€60,95 €50,37
€50,37 per
 
Midden-Europees grenen paal 12x12 cm
Midden-Europees grenen paal 12x12 cm
€41,95 €34,67
€34,67 per
 
Toon 1 - 6 van 6
Geïmpregneerde schuttingpalen

In het merendeel van de gevallen wordt er voor de realisatie van een geïmpregneerde schutting uiteraard gebruik gemaakt van zogenaamde geïmpregneerde schuttingpalen. In principe zou je er ook voor kunnen kiezen om een standaard schutting te laten realiseren. Dit gezegd hebbende blijkt in de praktijk vaak al snel dat deze op vlak van kwaliteit en levensduur niet over de gehele lijn aan de verwachtingen weten te voldoen. Dat is natuurlijk best vervelend. Door te kiezen voor een schutting die is geïmpregneerd heb je dit probleem helemaal niet. Het spreekt voor zich dat je voor het aanschaffen van schuttingpalen die werden geïmpregneerd bij ons zeker aan het goede adres bent.

Wat maakt geïmpregneerde schuttingpalen zo interessant?

Het gebruik van geïmpregneerde schuttingpalen zorgt er in de praktijk voor dat je bent verzekerd van een aantal zeer interessante voordelen. Wat deze voordelen betreft kan je denken aan de volgende:

 • De schuttingpalen beschikken over een extra sterkte en duurzaamheid;
 • Het impregnatieproces helpt om rotten en schade door insecten tegen te gaan;
 • De gevoeligheid voor blootstelling aan de weersinvloeden wordt verminderd.

Standaard is het zo dat je door het kopen van schuttingpalen vervaardigd uit een kwalitatieve houtsoort al kan rekenen op een prima levensduur. Dit gezegd hebbende kan het altijd beter en daar kunnen vooral geïmpregneerde schuttingpalen voor zorgen. Voor dergelijke palen geldt dat ze een impregnatieproces hebben doorlopen wat als gevolg heeft dat ze veel beter zijn gewapend tegen allerhande potentiële vormen van schade. Dit is dan ook eigenlijk de absolute nummer één reden om ervoor te kiezen om gebruik te gaan maken van schuttingpalen die zijn geïmpregneerd.

Keuze uit verschillende mogelijkheden

Ga jij ook over tot het kopen van geïmpregneerde schuttingpalen? In die situatie zal je tot de conclusie komen dat er hier in ons aanbod verschillende mogelijkheden terug te vinden zijn. Het is dan ook bijvoorbeeld mogelijk om een keuze te maken tussen de onderstaande opties:

 • Midden-Europees grenen paal 6,8x6,8 centimeter;
 • Midden-Europees grenen paal 8,8x8,8 centimeter;
 • Midden-Europees grenen paal 12x12 centimeter;
 • Red Class Wood paal 12x12 centimeter;
 • Red Class Wood paal 14x14 centimeter.

Raak je er maar niet over uit welke van deze verschillende exemplaren voor jou nu precies de interessantste keuze zijn? Dan kan contact opnemen met de deskundige medewerkers van onze klantenservice voor jou wellicht een interessante keuze zijn om te maken.

Welke soorten schuttingpalen zijn er allemaal te kopen?

Bij het kopen van schuttingpalen om een bepaalde schutting uit te vervaardigen is het van belang om even grondig na te denken over welke van de verschillende exemplaren jij echt interessant vindt. Binnen ons omvangrijke assortiment zijn in ieder geval tal van verschillende mogelijkheden terug te vinden. We maken hierbij een onderscheid tussen deze opties:

Of je uiteindelijk gaat kiezen voor wel of voor niet geïmpregneerde schuttingpalen is uiteraard geheel aan jou om te beslissen. Wees je er in ieder geval van bewust dat er aan de keuze voor geïmpregneerde exemplaren best wel wat voordelen verbonden zijn.

Bestel ook jouw geïmpregneerde schuttingpalen vandaag nog

De kans is best groot dat je na het lezen van de voordelen hier op deze pagina ook overtuigd bent van het aanschaffen van geïmpregneerde schuttingpalen voor jouw schutting. Als dat inderdaad het geval is hoef je alvast niet verder meer te zoeken. Wij van Handelsonderneming van Viegen B.V. maken het mogelijk om bij ons een bestelling te plaatsen voor dergelijke palen waarbij je kan rekenen op enkele zeer mooie, extra voordelen. Denk hierbij aan de volgende:

 • Je bent altijd verzekerd van een interessante aankoopprijs voor jouw palen;
 • Bij vragen kan je altijd contact opnemen met onze deskundige klantenservice;
 • Vanaf een bestelbedrag van 1.500 euro kan je rekenen op gratis verzending.

Alles bij elkaar gezien kunnen we dus eigenlijk alleen maar stellen dat je voor de aankoop van geïmpregneerde schuttingpalen bij ons met zekerheid aan het goede adres bent.

Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€0,00
Bestel nog voor €2.000,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!