Menu
EUR

Sandwichpanelen dak

10 Producten
Toon:
Dakpan sandwichpaneel dak 60/100 mm zwart RAL 9005
Dakpan sandwichpaneel dak 60/100 mm zwart RAL 9005
€129,59 €107,10
€51,00 per m²
 
A-keus sandwichpaneel vlak wit/wit 40 mm - dak & wand
-9%
A-keus sandwichpaneel vlak wit/wit 40 mm - dak & wand
€110,63 €91,43 €100,82 €83,32
€23,49 per m²
 
Dakpan sandwichpaneel dak 80/120 mm zwart RAL 9005
Dakpan sandwichpaneel dak 80/120 mm zwart RAL 9005
€140,26 €115,92
€55,20 per m²
 
Dakpan sandwichpaneel KS dak 45/85 mm
Dakpan sandwichpaneel KS dak 45/85 mm
€124,39 €102,80
€48,95 per m²
 
A-keus sandwichpaneel vlak wit/wit 80 mm - dak & wand
A-keus sandwichpaneel vlak wit/wit 80 mm - dak & wand
€131,50 €108,68
€31,50 per m²
 
Trapezium sandwichpaneel antraciet/wit 60mm dak
Trapezium sandwichpaneel antraciet/wit 60mm dak
€114,35 €94,50
€31,50 per m²
 
Toon 1 - 10 van 10
Sandwichpanelen dak

Sandwichpanelen vormen een populair en bovendien ook zeer duurzaam bouwmateriaal. Voor deze panelen geldt dan ook dat ze niet alleen gebruikt kunnen worden voor het isoleren en bekleden van daken, maar ook van gevels. Voor een dergelijk type paneel geldt dat ze bestaat uit twee panelen van staal of van aluminium met daartussen een laag isolerend materiaal. Deze opbouw is meteen ook verantwoordelijk voor de benaming waar sandwichpanelen over beschikken. Voor de twee buitenste panelen geldt immers dat ze het isolatiemateriaal dat ertussen is terug te vinden ‘sandwichen’. In ieder geval, ben jij ook van plan om over te gaan tot het kopen van sandwichpanelen en ben je nog op zoek naar een geschikte partij om dat bij te kunnen doen? Dan is het alvast zeker de moeite waard om ervoor te kiezen om even een blik te werpen op ons ruime assortiment.

Keuze uit verschillende mogelijkheden

Ben je van plan om sandwichpanelen te kopen? Dan zal je in de praktijk tot de conclusie komen dat je op dit vlak een keuze kan maken tussen verschillende opties. Binnen ons ruime aanbod kan je onder meer een keuze maken tussen deze opties:

 • Trapezium sandwichpaneel ECO antraciet/wit van 40 mm;
 • A-keus sandwichpaneel vlak wit/wit van 40 mm;
 • Trapezium sandwichpaneel ECO antraciet/wit 30 mm;
 • Trapezium sandwichpaneel antraciet/wit 60 mm.

Uiteraard zijn de bovenstaande exemplaren nog lang niet alles. Ongeacht de eisen waarover je beschikt zal je tot de conclusie komen dat er altijd in ons assortiment sandwichpanelen zijn terug te vinden die perfect aan jouw eisen of verwachtingen tegemoet zullen weten te komen.

Waar moet je rekening mee houden bij je aankoop?

Bij het plaatsen van een bestelling voor sandwichpanelen dien je er in de praktijk altijd rekening mee te houden dat je bij bepaalde factoren stil zal moeten blijven staan. De zaken waar je met zekerheid aandacht aan zal willen en moeten besteden zijn de volgende:

 • Welke sandwichpanelen wens je precies aan te schaffen?
 • Hoeveel panelen heb je voor jouw project precies nodig?
 • Over welke lengte dienen de panelen te beschikken?
 • In welke kleurencombinatie wens je ze bij voorkeur aan te schaffen?

Bij het kopen van sandwichpanelen zal je in de praktijk altijd rekening willen houden met de lengte waar deze over dient te beschikken. Wat deze lengte betreft zal je tot de conclusie komen dat er ook een keuze kan worden gemaakt uit meerdere mogelijkheden, zoals:

 • 100x300 centimeter;
 • 100x400 centimeter;
 • 100x500 centimeter;
 • 100x600 centimeter;
 • 100x700 centimeter.

Het feit dat er een keuze kan worden gemaakt uit zoveel verschillende lengtes zorgt ervoor dat er altijd een geschikt paneel kan worden aangekocht voor jouw specifieke situatie. In ieder geval, wanneer je op zoek bent naar een geschikte webwinkel om voor jouw project het best mogelijke sandwichpaneel aan te kunnen schaffen tegen de bovendien ook met zekerheid meest interessante prijs zal je tot de conclusie komen dat je hiervoor bij Handelsonderneming van Viegen B.V. met absolute zekerheid aan het goede adres bent.

Sandwichpanelen kunnen eenvoudig worden geplaatst

Eén van de belangrijkste voordelen waar je op kan rekenen bij het gebruik van sandwichpanelen is terug te vinden in het feit dat deze panelen eenvoudig en snel gemonteerd kunnen worden. Voor heel wat traditionele opbouwmethoden geldt dat er sprake is van meerdere componenten. Bij geïsoleerde sandwichpanelen is dat echter niet het geval. De panelen kunnen met behulp van mechanische hefapparatuur snel en eenvoudig worden geplaatst. Dit brengt verschillende voordelen met zich mee. Het gaat hierbij dan concreet om de onderstaande:

 • Er wordt minder lang op (grote) hoogte gewerkt;
 • Het gebouw kan sneller weerbestendig worden gemaakt;
 • De afwerking van het gebouw kan sneller beginnen.

Bovenstaande leidt logischerwijs tot minder vertraging en bovendien zijn er ook minder vakmensen vereist. Het spreekt voor zich dat deze voordelen als gevolg hebben dat niet alleen de totale bouwtijd, maar ook de bouwkosten aanzienlijk zullen afnemen.

Claim jouw volume voordeel bij het kopen van een sandwichpaneel

Het is uiteraard mogelijk dat je bij het kopen van sandwichpanelen een grotere hoeveelheid van een bepaald type sandwichpaneel zal willen bestellen. In dat geval is het altijd interessant om de volledige gewenste hoeveelheid in één keer te bestellen. Doe je dat? Dan zal je tot de conclusie komen dat je bij het kopen van sandwichpanelen mogelijks zal kunnen rekenen op een extra interessant financieel voordeel. Het gaat hierbij dan om een zogenaamde volume korting.

 • Een volume voordeel van 2% vanaf 10 stuks;
 • Een volume voordeel van 5% vanaf 20 stuks.

Hoe meerdere exemplaren je van één type sandwichpaneel in één keer gaat bestellen, des te voordeliger deze dus doorgaans zal worden. Heb je snel behoefte aan een bepaald type paneel? Controleer dan op de productpagina van het paneel in kwestie altijd grondig of deze uit voorraad of slechts op bestelling leverbaar is. Zo krijg je een goede indicatie van de te verwachten levertijd. Heb je ook behoefte aan andere dakmaterialen? Wil je bijvoorbeeld ook graag dakpanplaten kopen of dakleer kopen? Dan kan het interessant zijn om alles samen in één keer te bestellen. Vanaf een bestelbedrag van € 2.000,- kan je bij ons namelijk rekenen op volledig gratis verzending van je bestelling!

Ook behoefte aan andere dakbenodigdheden?

Het spreekt voor zich dat er op de markt heel wat meer dakbenodigdheden zijn terug te vinden dan enkel en alleen maar sandwichpanelen. Wanneer je een duik neemt in het assortiment hier bij Handelsonderneming van Viegen B.V. zal je bijgevolg zeker tot de conclusie komen dat er hierin ook nog heel wat andere mogelijkheden zijn terug te vinden. Zo kan je bij ons ook dakpannen bestellen, maar wat daarenboven ook te denken van golfplaten kopen en damwandplaten bestellen? Wil je mogelijks ook graag een dakdoorvoer plaatsen? In al deze gevallen zal je tot de conclusie komen dat wij je hier bij Handelsonderneming van Viegen B.V. absoluut zeker van dienst kunnen zijn.

Bestel jouw sandwichpanelen vandaag nog tegen de beste prijs!

De informatie op deze pagina heeft ongetwijfeld duidelijk gemaakt welke voordelen er allemaal verbonden zijn aan sandwichpanelen kopen. Wanneer jij ook overtuigd bent van deze voordelen spreekt het voor zich dat je graag tot aankoop over zal willen gaan. Dit kan je het beste doen hier bij Handelsonderneming van Viegen B.V. Wanneer je bij ons jouw bestelling plaatst ben je immers verzekerd van de hieronder terug te vinden zeer interessante voordelen:

 • Je bent altijd verzekerd van een snelle levering van je dakbenodigdheden;
 • Vanaf een bestelbedrag van € 2.000,- is de verzending helemaal gratis;
 • Zowel particuliere als professionele partijen kunnen bij ons terecht;
 • Bij grotere hoeveelheden kan je aanspraak maken op een volume voordeel.

Naast de hierboven aangehaalde voordelen kan je bij eventuele vragen of problemen ook altijd een beroep doen op onze ervaren klantenservice. Zij helpen je graag verder. Dit geldt overigens niet alleen maar voor jouw vragen over sandwichpanelen. Wil je bijvoorbeeld graag een sedumdak kopen of wil je voor jouw dak een lichtkoepel kopen en kan je daarvoor nog wel wat aankoopadvies gebruiken? In al deze gevallen helpen onze deskundige medewerkers je graag verder. In ieder geval, voor het kopen van niet alleen je sandwichpanelen, maar ook voor je andere dakmaterialen ben je hier bij Handelsonderneming van Viegen B.V. duidelijk aan het juiste adres!

Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€0,00
Bestel nog voor €2.000,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!