Menu
EUR

Zwarte schuttingpalen

3 Producten
Toon:
Douglas paal zwart geïmpregneerd 15x15 cm
-10%
Douglas paal zwart geïmpregneerd 15x15 cm
€60,95 €50,37 €54,91 €45,38
€18,15 per meter
 
Douglas paal zwart geïmpregneerd 9x9x300 cm
Douglas paal zwart geïmpregneerd 9x9x300 cm
€25,95 €21,45
€7,15 per meter
 
Turbobeton 25 kg
Turbobeton 25 kg
€10,89 €9,00
 
Toon 1 - 3 van 3
Zwarte schuttingpalen

Zwarte schuttingpalen zijn zoals de naam al aangeeft schuttingpalen welke zijn voorzien van een zwarte kleur. Het is vandaag de dag zo dat heel wat mensen bij hun woning beschikken over een zeer strakke en modern vormgegeven tuin. Voor een dergelijke tuin geldt dat het altijd interessant is wanneer er gebruik wordt gemaakt van een schutting beschikkende over een zwarte kleur. Ben jij het daar ook mee eens en wil je bijgevolg graag zwarte schuttingpalen bestellen? Dan is het alvast zeker een aanrader om even het aanbod met dergelijke palen hier bij ons te ontdekken.

Waarom kiezen voor zwarte schuttingpalen?

Als je kiest voor het kopen van zwarte schuttingpalen uit ons aanbod zal het meteen duidelijk worden dat je daarbij de beschikking krijgt over palen die vervaardigd zijn uit het zogenaamde Douglas hout. Vervolgens zijn ze afgewerkt met een zwarte kleur waardoor ze een strakke, moderne uitstraling hebben verkregen. De belangrijkste voordelen waar je bij de keuze voor Douglas schuttingpalen met een zwarte kleur op kan rekenen zijn de onderstaande:

  • Deze houten schuttingpalen beschikken over een prima duurzaamheid;
  • De zwarte kleur zorgt voor een extra strakke, moderne uitstraling;
  • Je kan de privacy in je tuin aanzienlijk verbeteren.

Voor zeer veel mensen geldt dat ze graag in hun tuin in alle rust en vooral ook in volledige privacy willen kunnen genieten. Wanneer er geen sprake is van een aanwezige schutting wordt dat een lastige opdracht. Door een schutting te realiseren uit schuttingpalen met bijvoorbeeld een zwarte kleur kan daar verandering in worden gebracht.

Een prima keuze voor elke tuin

Een schuttingpaal met zwarte kleur vormt zeker niet alleen maar een prima basis voor het vervaardigen van een schutting voor een strakke, moderne tuin, in tegendeel. Ook als je beschikt over een andere uitstraling van tuin zal je dan ook tot de conclusie komen dat gebruikmaken van dergelijke palen een prima keuze kan zijn. Ben je toch eerder op zoek naar een ander type schuttingpaal om gebruik van te maken? Ook dat is uiteraard een mogelijkheid. Binnen ons assortiment kan je dan ook verschillende exemplaren terugvinden zoals met name:

Voor heel wat mensen geldt dat ze in de praktijk de voorkeur geven aan het gebruik van een geïmpregneerde schuttingpaal. Dat is een interessante keuze omdat er op deze manier diverse extra voordelen gerealiseerd kunnen worden. Denk hierbij meer concreet aan de realisatie van een betere bescherming tegen insecten, maar ook tegen de weersinvloeden. Hou er bovendien rekening mee dat op deze manier ook een meerwaarde kan worden gecreëerd voor de levensduur waar jouw zwarte schuttingpalen over beschikken.

Op zoek naar snelbeton? Ook deze koop je bij ons

Voor het realiseren van een schutting bestaande uit bijvoorbeeld zware schuttingpalen wordt in de praktijk uiteraard vaak gebruik gemaakt van zogenaamd snelbeton. Binnen het aanbod van Handelsonderneming van Viegen B.V. is ook het zogenaamde Turbobeton terug te vinden. Voor dit type beton geldt dat ze bekend staat als één van de snelst drogende mortels die er op de markt aanwezig zijn. Ze wordt vaak bestempeld als één van de beste hulpmiddelen om schuttingen zo solide mogelijk in de grond te plaatsen. In ieder geval, je kan dit snelbeton eenvoudig mee bestellen wanneer je ervoor kiest om je zwarte schuttingpalen hier bij ons aan te schaffen.

Bestel vandaag nog jouw zwarte schuttingpalen

Schuttingpalen welke beschikken over een zwarte kleur zijn door de jaren heen steeds populairder geworden. Dat is het resultaat van het feit dat er steeds vaker de keuze wordt gemaakt om een strakke, moderne tuin te realiseren waar een zwarte schutting toch eigenlijk het beste bij past. In ieder geval, wanneer ook jij van plan bent om gebruik te gaan maken van zwarte schuttingpalen voor jouw schutting is het met zekerheid een aanrader om even een blik te werpen op ons assortiment.

Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€0,00
Bestel nog voor €2.000,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!