Menu
EUR

Vuren latten | Vurenhout latten

9 Producten
Toon:
Vuren latten 0,8x3,0 cm
Vuren latten 0,8x3,0 cm
€4,11 €3,40
€1,26 per meter
 
Vuren mastiekklos 7,5x7,5 cm
Vuren mastiekklos 7,5x7,5 cm
€12,80 €10,58
€2,94 per meter
 
Panlatten 2,2x3,8x480 cm
Panlatten 2,2x3,8x480 cm
€4,24 €3,50
€0,73 per meter
 
Vuren lat 2,1x4,8 cm
Vuren lat 2,1x4,8 cm
€2,48 €2,05
€0,76 per meter
 
Vuren lat 1,9x5,5 cm
Vuren lat 1,9x5,5 cm
€3,63 €3,00
€1,11 per meter
 
Tengels 1,1x3,8x420 cm
Tengels 1,1x3,8x420 cm
€1,98 €1,64
€0,39 per meter
 
Vuren lat 0,8x1,8 cm
Vuren lat 0,8x1,8 cm
€3,33 €2,75
€1,02 per meter
 
Vuren lat 2,8x2,8 cm
Vuren lat 2,8x2,8 cm
€6,46 €5,34
€1,37 per meter
 
Vuren lat 2,8x4,5 cm
Vuren lat 2,8x4,5 cm
€9,35 €7,73
€1,61 per meter
 
Toon 1 - 9 van 9
Vuren latten | Vurenhout latten

Het assortiment met vuren latten hier bij Handelsonderneming van Viegen B.V. bestaat uit tal van verschillende soorten exemplaren. Voor dit vurenhout geldt dat ze in de praktijk wordt gebruikt voor de meest uiteenlopende toepassingen. In eerste instantie is het bijvoorbeeld zo dat vurenhout latten gebruikt kunnen worden als afwerklat. Daarnaast worden ze echter in de praktijk ook veelvuldig ingezet voor montagewerk. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het realiseren van dakconstructies. Heb jij voor één of meerdere projecten of karweien ook behoefte aan vuren latten? In dat geval zal je uitsluitend kunnen concluderen dat je deze tegen de interessantste voorwaarden bij ons kan kopen.

Wat is vurenhout precies?

Voordat we verder ingaan op hetgeen waar je rekening mee moet houden bij het kopen van vuren latten en waar deze nu precies voor gebruikt kunnen worden is het de moeite waard om eerst even te kijken naar wat vurenhout nu precies is. Het gaat hierbij om hout dat afkomstig is van de zogenaamde fijnspar. Hier in Nederland is het zo dat dit type hout het vaakst wordt gemaakt van naaldhout. Ze behoort op moment van schrijven tot één van de vaakst gebruikte houtsoorten.

Onder meer voor vurenhout latten geldt dat ze meteen te herkennen zijn aan de kleur. Voor deze kleur geldt dat ze varieert van witachtig geel tot bleek. Daarnaast zal je kunnen vaststellen dat ze steeds is voorzien van een grove, ietwat zachte tekening. Op het ogenblik dat het hout langdurig blootgesteld wordt aan licht zal je tot de conclusie komen dat ze enigszins kan verkleuren naar een geelbruine tint. Het verkleuren van vurenhout kan tegen worden gegaan door het hout zo snel mogelijk te verwerken van zodra deze is aangekocht.

Waar kan je vuren latten voor gebruiken?

Vurenhout wordt algemeen gezien voor heel wat uiteenlopende toepassingen ingezet. Dat geldt dus ook voor de vuren latten die aangekocht kunnen worden. Voor deze latten geldt dat ze in de praktijk onder meer gebruikt kunnen worden voor de onderstaande toepassingen:

 • Onder enkelstaafdakbedekking zoals dakpanprofielplaten en damwandplaten;
 • Onder originele dakpannen;
 • Als afwerklat.

Het spreekt voor zich dat je voor het realiseren van de meest uiteenlopende projecten mogelijks niet alleen maar gebruik zal willen maken van vuren latten. Ook andere exemplaren van vurenhout zijn dan ook zeker het overwegen waard. Je kan wat dit betreft bijvoorbeeld denken aan:

Het is uiteraard ook mogelijk dat je vooral van plan bent om bepaald tuinhout aan te schaffen. In al deze verschillende gevallen zal je kunnen concluderen dat wij een zeer compleet assortiment voor jou in petto hebben. Het in één keer kopen van deze verschillende artikelen heeft in de praktijk doorgaans als gevolg dat je zowel kan rekenen op praktische als op financiële voordelen. Absoluut meer dan de moeite waard dus.

Op welke voordelen kan je rekenen?

Bij het kopen van vuren latten is het zo dat je uiteraard kan genieten van de talrijke voordelen die verbonden zijn aan het gebruik van vurenhout. De exacte voordelen waar je wat dit betreft aan kan denken hebben we hieronder alvast even voor jou in een handig overzichtje geplaatst:

 • Vurenhout latten kunnen zowel gebruikt worden bij renovatie als bij nieuwbouw;
 • Het is mogelijk om de latten geheel naar wens af te werken of te behandelen;
 • Deze houtsoort staat erom bekend vrij voordelig te zijn in aankoop;
 • Mits behandeld kunnen de latten ook perfect buitenshuis worden gebruikt.

De voordelen waar je bij het gebruik van vurenhout latten op kan rekenen spreken in de praktijk voor zich. Wij van Handelsonderneming van Viegen B.V. voegen daar graag nog een aantal extra voordelen aan toe. Zo bieden we onze klanten bijvoorbeeld verschillende mogelijkheden aan om de aankoopprijs van hun vuren latten nog wat meer te kunnen drukken. Meer daarover hieronder.

Hoe de kosten van je vurenhout latten drukken?

Het zal in de basis meteen duidelijk zijn dat vuren latten beschikken over een toegankelijk prijskaartje. Dat is het gevolg van het feit dat ook vurenhout er bekend om staat een lage aankoopprijs te hebben. Dit gezegd hebbende spreekt het voor zich dat er altijd nog meer mogelijkheden bestaan om de kosten waarmee je te maken krijgt te drukken. Hier bij ons zal je bijvoorbeeld kunnen vaststellen dat er op de productpagina’s vaak sprake is van een zogenaamde volumekorting. Deze korting wordt doorgaans aangeboden vanaf 25 stuks die worden aangekocht.

Het is vanzelfsprekend dat je bij het realiseren van een bepaald project doorgaans behoefte zal hebben aan niet zomaar één, maar wel aan meerdere vurenhout latten. Door alle vereiste vuren latten in één keer bij ons te kopen zal je aldus kunnen rekenen op de volumekorting die er aan je zal worden aangeboden. Op deze manier kan je jouw aankoopprijs drukken zonder kwaliteitsverlies.

Hulp nodig of vragen? Contacteer onze klantenservice

Wanneer je op het punt staat om (voor het eerst) gebruik te maken van vuren latten zal je wellicht nog wel met enkele vragen te maken hebben. Wanneer je over dergelijke vragen beschikt kan het interessant zijn om te weten dat je altijd de mogelijkheid hebt om deze voor te leggen aan een deskundige klantenservice. Onze medewerkers kunnen dan ook al jouw vragen perfect beantwoorden. Ga je binnenkort bijvoorbeeld een bepaald project uitvoeren, maar is het jou niet helemaal duidelijk of je voor dat project nu wel of niet gebruik kan maken van vuren latten? Ook in dat geval kunnen onze medewerkers je met zekerheid van gepast advies voorzien. Het hoeft niet gezegd dat je op deze manier heel wat vervelende verrassingen tijdens het bouwen kan voorkomen. In ieder geval, welke vragen je ook mag hebben over het kopen van vuren latten, het mag duidelijk zijn dat je altijd over de mogelijkheid beschikt om ze voor te leggen aan onze medewerkers.

Bestel ook jouw vuren latten vandaag nog

Als je op zoek bent naar vuren latten om te kopen tegen de meest interessante voorwaarden zal je tot de conclusie komen dat je hiervoor bij ons beslist aan het goede adres bent. Wij zorgen er dan ook voor dat onze klanten kunnen rekenen op een behoorlijke hoeveelheid aan interessante voordelen. Het bij ons kopen van je vuren latten zorgt er dan ook voor dat:

 1. Je in de basis altijd bent verzekerd van de laagst mogelijke aankoopprijs;
 2. Er verschillende mogelijkheden benut kunnen worden om nog meer te kunnen besparen;
 3. Je altijd bent verzekerd van een zo kort mogelijke leveringstermijn;
 4. Je bij vragen altijd contact kan opnemen met onze deskundige klantenservice.

Bovendien is de kans ontzettend groot dat je bij ons niet alleen maar zal willen kiezen voor het kopen van vuren latten of ander vurenhout. In ons assortiment zijn dan ook nog heel wat andere artikelen ook terug te vinden. Heb je behoefte aan nog verschillende andere artikelen of materialen? In dat geval zal je tot de conclusie komen dat je er goed aan doet om deze allemaal samen te kopen. Doe je dat? Dan kan je daardoor mogelijks niet alleen rekenen op een aantrekkelijke volumekorting, maar ook op gratis verzending. Vanaf een orderbedrag van 1.500 euro brengen wij immers geen verzendkosten in rekening. Het hoeft niet gezegd dat dit er in de praktijk zomaar voor kan zorgen dat je nog meer kan besparen op de aankoop van je vuren latten.

Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€0,00
Bestel nog voor €2.000,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!