Menu
EUR

Betontegels

2 Producten
Toon:
Funderingstegel 40x40 en 8 cm hoog
-11%
Funderingstegel 40x40 en 8 cm hoog
€19,36 €16,00 €17,24 €14,25
 
Toon 1 - 2 van 2

Bij de aanleg van bijvoorbeeld een oprit kan er in de praktijk vaak worden vastgesteld dat er gebruik wordt gemaakt van zogenaamde betontegels. Dat is het gevolg van het feit dat een oprit uiteraard best tegen een stootje moet kunnen. Voor dit type tegels, welke in de praktijk ook vaak betondallen worden genoemd geldt dat ze bekend staan als niet alleen zware, maar bijgevolg ook oerdegelijke tegels. Daarnaast is het zo dat ze zich kenmerken door een moderne uitstraling en kunnen ze worden aangekocht in diverse afmetingen. Heb jij ook behoefte aan betontegels voor de realisatie van één of meerdere projecten? Dan kan je ze alvast hier bij ons bestellen tegen de interessantste voorwaarden.

Waarom gebruikmaken van betontegels?

Zoals de informatie hierboven reeds heeft aangegeven geldt voor betontegels dat ze zich in de praktijk kenmerken door een uitstekende kwaliteit. Ze zijn dan ook niet alleen bijzonder sterk, daarnaast beschikken ze tevens over slijtvaste eigenschappen. Dit type tegels kenmerken zich dan ook door een zeer hoge draagkracht. Het spreekt voor zich dat dit ook lang niet het enige voordeel is waar je op kan rekenen bij het aanschaffen van dergelijke tegels. Andere voordelen zijn:

  • Ze beschikken over een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding;
  • Beton is een duurzaam materiaal welke beschikt over een uitstekende levensduur;
  • Tegels van beton zijn prima opgewassen tegen vorst.

In vergelijking met bijvoorbeeld keramische tegels of natuursteen tegels geldt voor betontegels dat ze over een veel betaalbaarder prijskaartje beschikken. Dat is echter niet alles. Bovendien is het namelijk ook zo dat ze over een levensduur beschikken welke zomaar op kan lopen tot maar liefst 20 jaar. Bovendien is ook de vorstbestendigheid uiteraard een allerminst onbelangrijke troef.

Dat betontegels goed bestand zijn tegen vocht heeft voor een groot deel te maken met het feit dat ze worden geplaatst op waterdoorlatend, gestabiliseerd zand. Dit betekent dat ze tijdens de wintermaanden niet kapot zullen vriezen. Voor zogenaamde natuursteentegels geldt dat ze hier gevoeliger voor zijn. Vanwege het feit dat het water op een efficiënte manier wordt afgevoerd is er ook sprake van slechts een beperkte mate aan slipgevaar.

Waar rekening mee houden op vlak van onderhoud?

Kies je voor het realiseren van een oprit uit betontegels? Dan zijn er wel een aantal zaken waar je op vlak van onderhoud zeker en vast een beetje aandacht aan zal willen schenken. Wat deze aandachtspunten betreft kan je in de praktijk meer concreet rekening houden met de volgende:

  1. Verwijder tijdig dode bladeren van je betonnen oprit;
  2. Maak altijd gebruik van een neutraal schoonmaakproduct op je oprit;
  3. Vermijd te allen tijde chemische reinigingsmiddelen en chloor.

Voor chemische reinigingsmiddelen en chloor geldt dat ze de toplaag van je betontegels kunnen aantasten. Hetzelfde geldt overigens ook voor het gebruik van een hogedrukreiniger net zoals voor dooizout waar tijdens de wintermaanden gebruik van wordt gemaakt. Kies je voor de aanschaf en het gebruik van betongrindtegels? Dan is er nagenoeg geen onderhoud vereist.

Hoe dan ook, ga jij er ook voor kiezen om gebruik te gaan maken van betonnen tegels en wil je er zeker van zijn dat ze zo lang mogelijk hun oorspronkelijke uitstraling (en kwaliteit) kunnen blijven behouden? Hou dan absoluut rekening met de hierboven terug te vinden aandachtspunten.

Bestel jouw betontegels hier bij Handelsonderneming van Viegen B.V.

e vele voordelen die zijn verbonden aan betontegels zorgen er in de praktijk voor dat veel mensen er doelbewust voor kiezen om hier gebruik van te gaan maken voor bijvoorbeeld de oprit van hun woning. Dat is ook een uitstekend te begrijpen keuze. Dit gezegd hebbende spreekt het voor zich dat je in dat geval ook een partij zal moeten vinden waar je deze tegels tegen de interessantste voorwaarden aan kan kopen. Dat is hier bij Handelsonderneming van Viegen B.V. absoluut het geval. Wij maken het voor onze klanten altijd mogelijk om de gewenste tegels van beton te kopen tegen een zeer interessant prijskaartje.

Ontdek ook de rest van ons assortiment

Het hoeft wellicht niet gezegd dat er in ons aanbod heel wat meer is terug te vinden dan enkel en alleen maar betontegels. Wanneer je bezig bent met het verbouwen of renoveren van een woning of bijvoorbeeld het onder handen nemen van een terras of tuin zal je ongetwijfeld ook nog heel wat andere bouwmaterialen willen gaan gebruiken. Ook daarvoor ben je hier bij Handelsonderneming van Viegen B.V. vaak aan het juiste adres. Enkele andere zaken die je in ons aanbod aantreft zijn:

Indien je behoefte hebt aan verschillende bouwmaterialen is het in de praktijk altijd bijzonder praktisch om deze zoveel mogelijk in één keer te kopen. Bovendien kan je op deze manier ook zomaar rekenen op een extra financieel voordeel. Vanaf een bestelwaarde van ten minste 1500 euro kan je bij ons immers rekenen op gratis levering van je order! Alweer een extra goede reden om jouw betontegels en andere bouwmaterialen te kopen hier bij Handelsonderneming van Viegen B.V.

Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€0,00
Bestel nog voor €2.000,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!