Menu
EUR

Dakgoot

3 Producten
Toon:
PVC dakgoot 125 - Antraciet
PVC dakgoot 125 - Antraciet
€139,15 €115,00
 
Dakgoot zink type 110
Dakgoot zink type 110
€258,00 €213,22
 
Dakgoot zink type 125
Dakgoot zink type 125
€284,00 €234,71
 
Toon 1 - 3 van 3
Dakgoot

Voor het afvoeren van regenwater van het dak van een constructie dien je uiteraard te beschikken over een bepaalde dakgoot. Door middel van een dergelijke goot is het niet alleen mogelijk om regenwater af te voeren van je huis, maar bijvoorbeeld ook van je schuur of tuinhuis. Het spreekt voor zich dat het bij het kopen van een dakgoot altijd van cruciaal belang is om stil te blijven staan bij de eigenschappen of kenmerken waar deze over beschikt. Enkel en alleen op die manier is het namelijk mogelijk om te kunnen rekenen op de best mogelijke betrouwbaarheid en kwaliteit. In ieder geval, indien je van plan bent om één of meerdere dakgoten aan te schaffen is het altijd de moeite waard om even een blik te werpen op ons aanbod hier bij Handelsonderneming van Viegen B.V.

Welk type dakgoot kan je het beste kopen?

Bij het kopen van een dakgoot is het altijd van belang om te kiezen voor een exemplaar welke zich kenmerkt door een zo optimaal mogelijke kwaliteit. Voor de zinken exemplaren die je aantreft in ons aanbod hier bij Handelsonderneming van Viegen B.V. geldt dat ze beschikken over een prima betrouwbaarheid. Het is mogelijk om deze uitermate kwalitatieve dakgoten te plaatsen aan:

 • Een veranda;
 • Een overkapping;
 • Een kapschuur.

Ook bij andere soortgelijke constructies behoort dit tot de mogelijkheden. Voor de montage van deze dakgoot dient er rekening mee te worden gehouden dat dit altijd moet gebeuren aan de laagste zijde van het dak. Op deze manier kan het hemelwater op de best mogelijke manier worden opgevangen.

Waaruit bestaat een complete set?

Indien je bij ons een dakgoot aankoopt zal je tot de conclusie komen dat je kiest voor een complete set. Voor deze dakgoot set geldt dat ze is bedoeld als een doe-het-zelf-pakket. Dit betekent dat ze bestaat uit alle vereiste onderdelen om de set te kunnen monteren. Het gaat hierbij dan meer concreet om de volgende:

 • De dakgoot zelf;
 • Het verbindstuk;
 • De vereiste beugels;
 • De eindstukken;
 • Een grote uitloop;
 • De regenwater afvoerbuis;
 • De vereiste bochten net zoals buisbeugels;
 • Flexibele waterstroken;
 • De noodzakelijke schroeven.

Naast bovenstaande onderdelen spreekt het voor zich dat ook een Nederlandstalige montagehandleiding deel uitmaakt van deze set. Op deze manier beschikt iedereen over de mogelijkheid om ze op de meest eenvoudige wijze te kunnen monteren.

Wat doe je vervolgens met het hemelwater?

Voor een systeem met betrekking tot hemelwaterafvoer geldt dat ze uiteraard bestaat uit tal van verschillende onderdelen. Voor de dakgoot geldt dat ze aan het dak wordt bevestigd waarna ze verantwoordelijk is voor het opvangen van het hemelwater. Wanneer dit hemelwater is opgevangen spreekt het echter voor zich dat ze nog op een bepaalde manier verwerkt zal moeten worden. Wat dit betreft kan je bijvoorbeeld kiezen voor een regenton kopen. De aanwezigheid van een dergelijke ton zorgt er namelijk in de praktijk voor dat je altijd efficiënt het hemelwater op kan vangen.

Naast bovenstaande zal je tot de conclusie komen dat je in ons assortiment hier bij Handelsondeneming van Viegen B.V. ook aan het juiste adres bent voor het aanschaffen van nog heel wat andere zaken die deel kunnen uitmaken van jouw systeem op het gebied van hemelwaterafvoer. Denk wat dit betreft dan meer concreet aan de onderstaande mogelijkheden:

Het goed regelen van je hemelwaterafvoer is niet alleen van cruciaal belang omdat je op die manier bijvoorbeeld lekkages in je woning of overstromingen in de tuin kan voorkomen, daarnaast spreekt het voor zich dat je het opgevangen regenwater ook kan hergebruiken. Zo kan je bijvoorbeeld kosteloos de planten in je tuin van voldoende water voorzien. Het loont dus in de praktijk altijd hoe dan ook de moeite om je even grondig in de mogelijkheden op het gebied van hemelwaterafvoer te verdiepen. Op deze manier zie je met zekerheid niets interessants over het hoofd.

Een uitstekende levensduur gegarandeerd

Wanneer je een dakgoot aankoopt uit het aanbod hier bij Handelsonderneming van Viegen B.V. zal je tot de conclusie komen dat deze altijd over een uitstekende levensduur beschikt. Voor onze titaan zinken exemplaren geldt dan ook dat ze zich kenmerken door een levensduur gelegen tussen de 80 en 120 jaar. Omdat we zo overtuigd zijn van de bijzondere kwaliteit van dit onderdeel is het overigens zo dat je kan rekenen op een sluitende garantie gedurende de eerste tien jaar. Wij vinden het van cruciaal belang om onze klanten te allen tijde te kunnen voorzien van de best mogelijke kwaliteit. Dat geldt dus zeker en vast ook voor wat het kopen van een optimale dakgoot betreft.

Korting bij aankoop van meerdere dakgoten

De kans bestaat uiteraard dat je niet zozeer op zoek bent naar één enkele dakgoot om aan te schaffen, maar dat je graag meerdere exemplaren in huis zal willen halen. Ook dat is uiteraard perfect mogelijk. Wanneer je meerdere exemplaren van dezelfde dakgoot bij ons aankoopt zal je bovendien tot de conclusie komen dat je kan rekenen op een zogenaamd volumevoordeel. Standaard hanteren wij voor al onze artikelen reeds zeer lage kosten, maar door een dergelijk volumevoordeel te benutten spreekt het voor zich dat de kostprijs alleen maar nog meer kan worden ingeperkt.

Wie kan dakgoten bij ons bestellen?

Hier bij Handelsonderneming van Viegen B.V. stellen we altijd alles in het werk om ervoor te zorgen dat we zoveel mogelijk mensen van dienst kunnen zijn. Meer concreet betekent dit dat we het mogelijk maken voor zowel particuliere als zakelijke klanten om bij ons een bestelling te plaatsen. Niet alleen de professionele vakman is bij ons aan het juiste adres voor het kopen van een kwalitatieve dakgoot, dat geldt dus ook voor de doe-het-zelver die de dakgoot aan diens woning of ander bouwwerk zelf wenst te plaatsen. In beide gevallen garanderen wij altijd een optimale prijs-kwaliteitsgarantie en daarmee uiteraard ook een uitstekende klanttevredenheid.

Bestel ook jouw dakgoot nu hier bij Handelsonderneming van Viegen B.V.

Het spreekt voor zich dat het in de praktijk van cruciaal belang is er om ervoor te zorgen dat je altijd kiest voor een echt kwalitatieve dakgoot. Doe je dat niet? Dan bestaat de kans dat je bijvoorbeeld geconfronteerd zal worden met vervelende lekkages in je woning. Indien je ervoor kiest om één van de verschillende dakgoten aan te schaffen uit het assortiment hier bij Handelsonderneming van Viegen B.V. zal je tot de conclusie komen dat je daarbij kan rekenen op deze voordelen:

 • Onze dakgoten beschikken over een uitstekende kwaliteit en betrouwbaarheid;
 • Gedurende de eerste tien jaar kan je rekenen op een aangeboden garantie;
 • Je beschikt meteen over een complete set bestaande uit alles waar je behoefte aan hebt;
 • Bij het kopen van meerdere dakgoten kan je rekenen op een volumevoordeel.

De kans is zeer groot dat de hierboven aangehaalde voordelen jou ook wel zullen weten te overtuigen. Is dat inderdaad het geval? Aarzel dan niet langer en kies er vandaag nog voor om één van onze kwalitatieve dakgoten aan te schaffen hier bij Handelsonderneming van Viegen B.V.!

Gratis verzending bij bestellingen vanaf 1.500 euro

Het hoeft wellicht niet gezegd dat je hier bij Handelsonderneming van Viegen B.V. absoluut niet alleen maar aan het juiste adres bent voor het bestellen van dakgoten. In ons assortiment zijn dan ook nog heel wat andere materialen en artikelen ook te bestellen. Plaats je een bestelling bij ons ter waarde van minstens 1.500 euro? Dan zorgen we altijd voor gratis levering. Op deze manier kan je genieten van nog een extra financieel voordeel bij het kopen van jouw gloednieuwe dakgoot.

Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€0,00
Bestel nog voor €2.000,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!