Menu
EUR

Gebruikte steigerplanken

1 Producten
Toon:
Old-look steigerplank 2,9x19 cm
-17%
Old-look steigerplank 2,9x19 cm
€19,17 €15,84 €15,97 €13,20
€3,30 per meter
 
Toon 1 - 1 van 1
Gebruikte steigerplanken

Voor gebruikte steigerplanken geldt dat ze (uiteraard) zijn gemaakt van vurenhout. Dit is één van de vaakst gebruikte houtsoorten in ons land. Zoals de naam al aangeeft geldt voor deze steigerhout planken dat ze voornamelijk worden gebruikt voor het bouwen van steigers. Vanwege het feit dat deze houtsoort er bekend om staat over lange vezels te beschikken is het flexibel en perfect om gebruikt te worden in steigers. In ieder geval, ben jij ook op zoek naar gebruikte steigerplanken? Dan tref je deze absoluut aan in het assortiment hier bij Handelsonderneming van Viegen B.V. Uiteraard bestel je ze bovendien bij ons altijd tegen de meest interessante prijs.

Waarom kiezen voor gebruikte steigerplanken?

De keuze voor gebruikte steigerplanken kan in de praktijk al vrij snel worden gemaakt. Dat is het gevolg van het feit dat steigerhout over bepaalde uitstekende eigenschappen beschikt. Niet alleen staat deze houtsoort er immers om bekend erg duurzaam te zijn, bovendien is ze ook ontzettend sterk. Ook de robuuste uitstraling waar je bij gebruikte steigerplanken op kan rekenen is mooi meegenomen. Bovendien zal je tot de conclusie komen dat deze houtsoort in vergelijking met andere hardhout soorten een flink stuk voordeliger is. Het hoeft niet gezegd dat voor veel mensen ook de kostprijs van de houtsoort een belangrijk aandachtspunt vormt.

Verkrijgbaar in verschillende lengtes

Bij het kopen van gebruikte steigerplanken zijn er diverse aandachtspunten waar je rekening mee zal willen houden. Eén van deze aandachtspunten heeft betrekking tot de lengte waar de planken over dienen te beschikken. Wat deze lengte betreft kan je kiezen voor onder meer:

  • 400 centimeter
  • 500 centimeter

Voordat je over gaat tot het aanschaffen van bepaalde gebruikte steigerplanken is het in ieder geval van belang om even voor jezelf te bepalen over welke eigenschappen deze dienen te beschikken. Dit geldt dus uiteraard ook voor de lengte waarvan sprake dient te zijn. Op deze manier kan je met absolute zekerheid rekenen op de best passende eigenschappen of kenmerken.

Volume voordeel bij aankoop van grotere hoeveelheden

Wanneer je van plan bent om steigerhout te kopen en je daarvoor kijkt in de richting van gebruikte steigerplanken is de kans groot dat je niet voldoende zal hebben aan één enkel exemplaar. In de praktijk is het dan ook zo dat heel wat mensen ervoor kiezen om één keer een grotere hoeveelheid van deze planken aan te schaffen. Wanneer dat ook geldt voor jou zal je tot de conclusie komen dat wij je daarbij kunnen voorzien van een bepaald volume voordeel. Hoe groot dat volume voordeel uitvalt is uiteraard afhankelijk van het exacte aantal planken die je bestelt. Wat dit betreft kan je onder meer rekenen op de onderstaande kortingen:

  • Een korting van 3 procent vanaf 25 stuks;
  • Een korting van 7 procent vanaf 50 stuks.

Heb je dus met andere woorden voor een bepaald project een grotere hoeveelheid aan steigerplanken nodig? Zorg er dan voor dat je de vereiste hoeveelheid in één keer aankoopt. Op deze manier kan je immers zomaar aanspraak maken op een extra interessant financieel voordeel.

Op zoek naar zwarte steigerplanken? Ook dat is mogelijk

Voor de realisatie van verschillende projecten kan er ook gebruik worden gemaakt van zwarte steigerplanken. Het gaat hierbij om hoogwaardige vuren steigerplanken die beschikken over een zwarte kleur. Hun bijzondere eigenschappen zorgen ervoor dat er altijd aanspraak kan worden gemaakt op een prima uitstraling voor toepassingen zowel binnen als buiten de woning. Voor de zwarte steigerplanken die aangetroffen kunnen worden in ons aanbod geldt dat ze zorgvuldig zijn behandeld met een hoogwaardige zwarte coating. Dit zorgt ervoor dat ze beschikken over een prachtige, donkere uitstraling. Bovendien zijn ze hierdoor ook bestand tegen weersinvloeden en kunnen ze ingezet worden voor langdurig gebruik. Net als gebruikte steigerplanken zijn ook deze zwarte exemplaren voor tal van verschillende toepassingen het overwegen meer dan waard.

Bestel ook jouw gebruikte steigerplanken vandaag nog!

De kans bestaat dat alle informatie hier op deze pagina duidelijk heeft aangetoond dat het aanschaffen van één of meerdere gebruikte steigerplanken ook voor jou de moeite waard kan zijn. In dat geval hoef je zeker niet verder meer te zoeken. Je kan er dan ook perfect voor kiezen om deze tegen de meest interessante voorwaarden hier bij ons te kopen. Bovendien spreekt het voor zich dat dit nog lang niet alles is. Wil je bijvoorbeeld graag bepaald tuinhout kopen? Dan zal je tot de conclusie komen dat je ook hiervoor hier bij ons zeker op de juiste plaats bent.

Heb je niet alleen behoefte aan gebruikte steigerhout planken voor jouw project, maar ook nog aan tal van andere zaken? Dan kan het de moeite waard zijn om deze allemaal samen aan te schaffen. Niet alleen kan je zo mogelijks profiteren van een bepaald volume voordeel, daarnaast brengen wij vanaf een totaal orderbedrag van ten minste 1.500 euro geen verzendkosten in rekening. Op deze manier wordt het financieel voordeel uiteraard alleen maar nog groter. Hoe dan ook, voor het aanschaffen van gebruikte steigerplanken ben je hier bij ons met zekerheid op de juiste plaats.

Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€0,00
Bestel nog voor €2.000,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!