Menu
EUR

Tuinschermen

45 Producten
Toon:
Toon 1 - 12 van 45
Tuinschermen

Er zijn heel veel goede redenen die aangehaald kunnen worden waarom het plaatsen van een tuinscherm een belangrijke meerwaarde kan betekenen voor je woning. In eerste instantie zorgt ze bijvoorbeeld voor heel wat extra privacy. Daarnaast brengt ze ook een visuele meerwaarde met zich mee. Door de jaren heen is het aanbod met tuinschermen op de markt ook een flink stuk uitgebreider geworden. Zo kan je niet alleen een keuze maken uit verschillende materialen, maar ook uit diverse stijlen. Ongeacht de voorkeur die jij hebt voor wat jouw tuinscherm betreft, je zal altijd tot de conclusie komen dat er uitstekend aan alle verwachtingen voldaan kan worden.

Het overwegen meer dan waard

De keuze voor het realiseren van een tuinscherm in of rond je tuin is altijd een absolute aanrader. Dit bovendien ook nog eens vanwege tal van verschillende redenen. Niet alleen zorg je er op deze manier immers voor dat je meer privacy creëert, daarnaast zijn veel mensen van mening dat ze op deze manier ook een veiliger gevoel ervaren. Daarnaast moet het ook gezegd dat het plaatsen van tuinschermen ervoor zorgt dat er een ogenschijnlijk betere afwerking kan worden gerealiseerd. Bij een mogelijke verkoop van je huis zal de aanwezigheid van een prachtig tuinscherm dan ook zeker een belangrijke extra troef blijken te zijn. Als klap op de vuurpijl is het zo dat je bij het plaatsen van tuinschermen ook op vlak van onderhoud niets hoeft te vrezen, in tegendeel. Het merendeel van deze schermen zijn (zeker mits geïmpregneerd zijn) immers ontzettend onderhoudsvriendelijk.

Keuze tussen verschillende tuinschermen

Ben je van plan om een (nieuw) tuinscherm aan te schaffen? Dan zal je tot de conclusie komen dat er in het aanbod hier bij ons tal van verschillende mogelijkheden zijn terug te vinden. De opties waar je tussen kan kiezen zijn onder meer de onderstaande:

Als je graag één van de verschillende tuinschermen wenst te kopen die terug te vinden zijn in het aanbod hier bij ons zal je tot de conclusie komen dat er daarbij een onderscheid dient te worden gemaakt tussen enerzijds een standaard exemplaar en anderzijds een geïmpregneerde schutting. Kies je voor deze laatste? Dan kan je daarbij rekenen op nog heel wat extra interessante voordelen. Welke? Dat ontdek je verderop deze pagina.

Waar rekening mee houden bij het bestellen?

Wanneer je op het punt staat om een tuinscherm aan te schaffen zal je tot de conclusie komen dat er best rekening kan worden gehouden met een aantal belangrijke aandachtspunten. Wat deze aandachtspunten betreft kan je onder meer denken aan wat hieronder wordt genoemd:

  1. Uit welk type materiaal moet het tuinscherm zijn vervaardigd?
  2. Over welke kleur moet het scherm precies beschikken?
  3. Wat is het gewenste formaat van het scherm dat je wenst aan te schaffen?
  4. Welk budget heb je beschikbaar voor het kopen van het gewenste scherm?
  5. Hoeveel exemplaren heb je precies nodig voor het vormen van je omheining?

De bovenstaande keuzes zullen in de praktijk altijd worden beïnvloed door verschillende factoren. Het gaat hierbij dan niet alleen om je persoonlijke voorkeur, maar ook om de situatie in kwestie. Ga je over tot het kopen van een grote(re) hoeveelheid aan elementen van een bepaald tuinscherm? In dat geval kan je aanspraak maken op een zogenaamd volume voordeel. Deze kan er zomaar voor zorgen dat het realiseren van een prachtig tuinscherm financieel heel wat toegankelijker zal worden.

Duurzame en onderhoudsvriendelijke eigenschappen

Kies je voor het kopen van één van de verschillende, geïmpregneerde schuttingen uit het aanbod hier bij Handelsonderneming van Viegen B.V.? In dat geval ben je altijd verzekerd van niet alleen een duurzame, maar ook van een onderhoudsvriendelijke tuinafscheiding. Bij geïmpregneerde schuttingen is het zo dat de houten panelen waaruit ze bestaat zijn behandeld door middel van een speciaal impregnatieproces. Bij dit proces is het zo dat het hout doordrenkt wordt met een soort van beschermende stof. Het gaat hierbij in het merendeel van de gevallen om een waterafstotende net als schimmelwerende behandeling. Je tuinscherm op deze manier laten behandelen heeft als gevolg dat het hout gevoelig beter kan worden beschermd tegen zowel de invloeden uit het weer als rotting als insecten. Het hoeft dan ook niet gezegd dat dit zeker en vast de moeite waard is.

De voordelen van een geïmpregneerd tuinscherm

Er zijn tal van verschillende voordelen verbonden aan de keuze voor een geïmpregneerd tuinscherm. De impregnatie van het scherm zorgt er in de praktijk namelijk voor dat je kan rekenen op meerdere concrete troeven. Hierbij kan gedacht worden aan de onderstaande:

  • Het hout wordt optimaal beschermd tegen vocht waardoor ze minder snel gaat rotten;
  • Het hout is beter bestand tegen de zon net als andere weersomstandigheden.

In het bijzonder voor dit tweede voordeel geldt dat ze de levensduur van je tuinscherm gevoelig kan verlengen. De populariteit waar geïmpregneerde schermen voor je tuin vandaag de dag op kunnen rekenen heeft ervoor gezorgd dat er een zeer groot en gevarieerd aanbod is ontstaan. Ongeacht de voorkeuren waar je bijvoorbeeld op vlak van uitstraling over beschikt, je kan er altijd op rekenen dat er een exemplaar beschikbaar is welke perfect aan je vooropgestelde verwachtingen zal weten te voldoen. Op deze manier kan je voor je tuin altijd de meest optimale afwerking realiseren.

Met welk onderhoud dien je rekening te houden?

Heb je ervoor gekozen om een geïmpregneerd tuinscherm aan te schaffen? Dan spreekt het voor zich dat je deze in een optimale staat zal willen houden. Het onderhouden van het scherm in je tuin hoeft helemaal geen lastige opdracht te zijn, in tegendeel. Regelmatig even reinigen met behulp van water en een mild reinigingsmiddel is voldoende. Er is wel een extra aandachtspunt van toepassing waar je graag aandacht aan zal willen besteden. Ondanks het feit dat geïmpregneerd hout beschermd is tegen de weersinvloeden dien je er immers rekening mee te houden dat een jaarlijkse nabehandeling door middel van een waterafstotende beits of verf zeer belangrijk kan zijn voor het realiseren van een zo optimaal mogelijke levensduur. Bovendien kan op deze manier ook de uitstraling van het scherm aanzienlijk worden verbeterd. Zo sla je twee vliegen in één klap.

Geniet van een interessant volume voordeel

Ben je van plan om meerdere tuinscherm elementen te kopen? In die situatie zal je tot de conclusie komen dat je daarbij kan rekenen op een interessant volume voordeel. Hier bij Handelsonderneming van Viegen B.V. stellen we altijd alles in het werk om onze klanten de laagst mogelijke prijzen aan te kunnen bieden. Door aanspraak te maken op ons volume voordeel zorg je er in de praktijk voor dat het kopen van je tuinschermen echter nog voordeliger uitvalt. De volume voordelen waar je aanspraak op kan maken zijn (afhankelijk van het scherm in kwestie) de volgende:

  • 10 procent korting bij aankoop van 25 stuks of meer;
  • 15 procent korting bij aankoop van 50 stuks of meer.

Het volume voordeel waar je op kan rekenen wordt automatisch verrekend op basis van de aantallen die je in je winkelmandje plaatst. Hier dien je verder dan ook helemaal niets voor te doen.

Bestel ook jouw nieuwe tuinscherm vandaag nog

Ben je op zoek naar een interessante partij om een prachtig en bovendien ook zeer kwalitatief nieuw tuinscherm bij aan te kunnen kopen? In dat geval hoef je niet verder meer te zoeken. Hier bij Handelsonderneming van Viegen B.V. kan je een keuze maken uit een mooi assortiment bestaande uit de meest kwalitatieve tuinschermen. Bovendien ben je bij ons altijd verzekerd van een lekker scherpe aankoopprijs. Plaats je een bestelling voor een bedrag van ten minste 1.500 euro? In dat geval nemen wij de verzendkosten ook nog eens voor onze rekening! Stuk voor stuk goede redenen dus om ervoor te kiezen om ook jouw gloednieuwe tuinscherm bij ons aan te schaffen.

Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€0,00
Bestel nog voor €2.000,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!