Menu
EUR

Douglas planken

19 Producten
Toon:
Douglas plank 2x20 cm
Douglas plank 2x20 cm
€7,96 €6,58
€3,29 per meter
 
Douglas plank 2x10 cm
Douglas plank 2x10 cm
€3,99 €3,30
€1,65 per meter
 
Vuren Triple profiel plank zwart 2.2x14 cm
Vuren Triple profiel plank zwart 2.2x14 cm
€9,06 €9,06
€3,70 per meter
 
Douglas plank 3x20 cm
Douglas plank 3x20 cm
€11,57 €9,56
€4,78 per meter
 
Douglas plank 2x15 cm
Douglas plank 2x15 cm
€5,98 €4,94
€2,47 per meter
 
Douglas planken Zweeds Rabat zwart 1/2,5x18 cm
Douglas planken Zweeds Rabat zwart 1/2,5x18 cm
€12,71 €10,50
€3,50 per meter
 
Douglas sponningplank 2x17,5 cm
-31%
Douglas sponningplank 2x17,5 cm
€13,07 €10,80 €9,08 €7,50
€2,50 per meter
 
Douglas Triple profiel plank naturel 1,9x13 cm
Douglas Triple profiel plank naturel 1,9x13 cm
€8,75 €7,23
€2,95 per meter
 
Douglas planken 3 x 15 cm
Douglas planken 3 x 15 cm
€13,03 €10,77
€3,59 per meter
 
Douglas dakbeschot/veilingdeel 1,9x14,5 cm
-16%
Douglas dakbeschot/veilingdeel 1,9x14,5 cm
€11,62 €9,60 €9,80 €8,10
€2,70 per meter
 
Douglas planken Zweeds Rabat 1/2,3x18 cm
Douglas planken Zweeds Rabat 1/2,3x18 cm
€9,62 €7,95
€2,65 per meter
 
Toon 1 - 12 van 19
Douglas planken

Voor de realisatie van verschillende projecten in bijvoorbeeld de tuin van je woning kan er worden gekeken in de richting van douglas planken. Sinds jaar en dag kan er worden vastgesteld dat veel mensen met alle plezier gebruikmaken van douglas hout. Dat hoeft ook niet te verbazen. Met name wanneer je een douglas plank van naderbij gaat bekijken wordt niet alleen meteen duidelijk dat ze beschikt over een aantrekkelijke uitstraling, bovendien ben je ook altijd verzekerd van een prima kwaliteit. Ben jij ook van plan om over te gaan tot het aanschaffen van douglas planken voor een bepaald project dat je in de planning hebt staan? Dan is het hoe dan ook beslist een aanrader om je even te verdiepen in het assortiment dat wij hier bij Handelsonderneming van Viegen B.V. voor jou in petto hebben.

Wat zijn de eigenschappen van douglas hout?

Indien je behoefte hebt aan hout voor de realisatie van een bepaald project is de kans ontzettend groot dat je eerst even een vergelijking uit zal willen voeren tussen de verschillende mogelijkheden die er op de markt zijn terug te vinden. Wanneer je dat doet zal je tot de conclusie komen dat douglas hout uiteraard slechts één van de mogelijkheden is waar je voor kan kiezen. Dit gezegd hebbende prefereren veel mensen toch het gebruik van bijvoorbeeld douglas planken. Hoe komt dat precies?

Er zijn best een aantal zaken die ervoor zorgen dat douglas planken sinds jaar en dag kunnen rekenen op een dergelijke, aanzienlijke populariteit. Laat ons in eerste instantie even kijken naar de uitstraling waar dit hout bekend om staat. Bij het kopen van een douglas plank wordt meteen duidelijk dat deze beschikt over een aantrekkelijke, warme uitstraling. Dit valt extra op wanneer je ze gaat vergelijken met bijvoorbeeld vurenhout. Dit is echter zeker niet alles. Daarnaast is het zo dat douglas hout er bekend om staat te vergrijzen indien niet behandeld.

Wil je graag dat jouw douglas planken na verloop van tijd op natuurlijke wijze gaan vergrijzen? Dan hoef je daar verder niets voor te doen. Ben jij één van de vele mensen die van mening zijn dat, dat vergrijzen afbreuk doet aan de natuurlijke uitstraling van het hout? In dat geval is het altijd een goed idee om je douglas planken te laten behandelen. Zo kan de vergrijzing immers tegen worden gegaan.

Ook een prima levensduur is altijd gegarandeerd

Nog een niet onbelangrijk voordeel waar je op kan rekenen bij het kopen van douglas planken heeft te maken met de levensduur die ervoor geldt. Wat deze levensduur betreft kan je rekening houden met een gemiddelde van zo’n tien tot vijftien jaar. Dat is voor hout op zich al een meer dan prima levensduur. Dit gezegd hebbende beschik je in de praktijk over de mogelijkheid om deze levensduur nog verder te verlengen. Dit kan gebeuren door ervoor te kiezen om het hout te beitsen. Op deze manier til je de levensduur van jouw constructie waarbij je gebruik hebt gemaakt van douglas planken uiteraard alleen maar nog meer omhoog.

Kiezen voor standaard douglas planken of toch voor maatwerk?

Wanneer je, je gaat verdiepen in het assortiment met douglas hout dat op de markt is terug te vinden zal je tot de conclusie komen dat er een onderscheid wordt gemaakt tussen verschillende vormen. Ook hier in het aanbod bij Handelsonderneming van Viegen B.V. is het mogelijk om een keuze te maken tussen met name:

Wanneer je douglas planken of één van de bovenstaande zaken wenst te kopen zal je steeds tot de conclusie komen dat er daarvoor een keuze kan worden gemaakt tussen verschillende standaard formaten. Is er in dit aanbod met standaard formaten niet meteen een optie terug te vinden waar je voor wenst te kiezen? Dan kan de keuze voor een maatwerk douglas plank een oplossing bieden.

Ook kiezen voor maatwerk behoort tot de mogelijkheden

Bij het plaatsen van een bestelling voor douglas planken zal je dus tot de conclusie komen dat je kan kiezen voor standaard planken, maar ook voor maatwerk exemplaren. Wanneer je kiest voor deze laatste optie kan je volledig zelf bepalen over welke afmetingen jouw planken dienen te beschikken. In bepaalde gevallen kan dat zeker wenselijk zijn. Veel mensen worden in de praktijk door maatwerk toch een beetje afgeschrikt. Zij zijn namelijk in de veronderstelling dat maatwerk douglas planken een behoorlijk stuk duurder zullen zijn in aankoop. Dat is echter helemaal niet juist, integendeel.

Hier bij Handelsonderneming van Viegen B.V. trachten we altijd alles in het werk te stellen om ervoor te zorgen dat onze klanten zijn verzekerd van de meest optimale prijs-kwaliteitverhouding. Of je daarbij nu kiest voor standaard douglas planken of voor maatwerk exemplaren maakt op zich geen verschil. Indien je een bestelling plaatst bij ons ben je altijd verzekerd van de meest optimale voorwaarden.

In welke standaard formaten kan je een douglas plank bestellen?

Het spreekt voor zich dat er in ons assortiment hier bij Handelsonderneming van Viegen B.V. een keuze kan worden gemaakt uit tal van verschillende formaten van douglas planken. Wat deze formaten betreft kan je denken aan:

  • 2x20 centimeter;
  • 3x20 centimeter;
  • 1,9x14,5 centimeter;
  • 3x15 centimeter;
  • 2x15 centimeter.

Bovenstaande zijn slechts enkele van de vele formaten waarin douglas planken standaard aangekocht kunnen worden. Wanneer je, je even grondig gaat verdiepen in de rest van ons assortiment zal je dan ook tot de conclusie komen dat er ook nog heel wat andere formaten tot de mogelijkheden behoren. Kan je het gewenste formaat voor jouw douglas plank in ons aanbod toch niet terugvinden? In dat geval kan je er zoals aangegeven nog altijd voor kiezen om ze op maat te laten maken.

Bestel jouw douglas planken hier bij Handelsonderneming van Viegen B.V.

Ben je op zoek naar douglas planken? Dan zal de hierboven aangehaalde informatie ongetwijfeld reeds duidelijk hebben gemaakt dat je daarvoor hier bij Handelsonderneming van Viegen B.V. aan het juiste adres bent. Zowel voor het kopen van standaard exemplaren als voor douglas hout op maat kopen kan je bij ons terecht. Niet alleen beschik je bij ons bijgevolg over een groot aanbod aan mogelijkheden, daarnaast stellen wij ook alles in het werk om onze klanten de scherpst mogelijke prijs aan te kunnen bieden. Dat geldt zeker ook voor het kopen van bijvoorbeeld een maatwerk douglas plank.

Hier bij Handelsonderneming van Viegen B.V. vinden we het belangrijk om iedereen te kunnen helpen die van plan is om een bepaald project te realiseren met bijvoorbeeld douglas hout. Dit geldt dus niet alleen voor zakelijke partijen, maar zeker ook voor particulieren. Ben jij dus met andere woorden een handige doe-het-zelver die van plan is om gebruik te maken van een douglas paal bij het realiseren van een bepaalde constructie in diens eigen tuin? Ook dan kan je daarvoor zeker en vast bij ons terecht.

Dat wij er alles aan doen om onze klanten altijd te voorzien van de best mogelijke prijs-kwaliteitverhouding blijkt niet alleen maar uit de prijzen die we hanteren voor ons douglas hout op zich. Wat namelijk bovendien ook te denken van de extra kosten waar je bij het online bestellen van douglas hout tegen aan kan lopen? We hebben het hier dan uiteraard onder meer over de bezorgingskosten. Plaats je hier bij Handelsonderneming van Viegen B.V. een bestelling voor een bedrag van minstens 2.000 euro? Dan zal je tot de conclusie komen dat wij de bezorgkosten voor onze rekening nemen. Zo wordt jouw douglas planken bij ons bestellen alleen maar nog interessanter!

Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€0,00
Bestel nog voor €2.000,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!