Menu
EUR

Hooiberg bouwpakket

3 Producten
Toon:
Hooiberg Fret
Hooiberg Fret
€1.452,00 €1.200,00
 
Hooiberg Alpaca
Hooiberg Alpaca
€1.936,00 €1.600,00
 
Hooiberg Ezel
Hooiberg Ezel
€2.057,00 €1.700,00
 
Toon 1 - 3 van 3
Hooiberg bouwpakket

Wanneer je graag op een eenvoudige manier een mooi en kwalitatief dierenverblijf wenst te realiseren kan een hooiberg bouwpakket jou daar ongetwijfeld bij helpen. Door één van deze verschillende bouwpakketten te kopen kan je eenvoudig zelf aan de slag gaan. Uiteindelijk krijg je de beschikking over een zeer mooi dierenverblijf in je tuin welke er niet alleen goed uitziet, maar bovendien ook nog eens ontzettend praktisch is in gebruik. Ben jij ook wel geïnteresseerd in het kopen van een dergelijk bouwpakket? Dan helpen wij je daar zeer graag mee verder!

Waarom kiezen voor een hooiberg bouwpakket?

De keuze voor een hooiberg bouwpakket is voor veel mensen in de praktijk al vrij snel gemaakt. Het moet dan ook gezegd dat hier zeker de nodige voordelen aan verbonden zijn. In eerste instantie zal je tot de conclusie komen dat deze bouwpakketten altijd zijn gemaakt van Douglas hout. Dat zorgt er niet alleen voor dat je kan rekenen op een mooie uitstraling, bovendien is het ook nog eens zo dat je kan rekenen op een prima kwaliteit en solide, onderhoudsvriendelijke eigenschappen.

Indien je een hooiberg bouwpakket aanschaft zal je niet alleen tot de conclusie komen dat ze is gemaakt van Douglas hout, bovendien is het ook nog eens zo dat je tot de conclusie zal komen dat ze vooraf is geschilderd en bijgevolg ook ontzettend onderhoudsvriendelijk is. Je dient er wel rekening mee te houden dat de fundering niet is inbegrepen.

Het wordt in de praktijk sterk aangeraden om ervoor te kiezen om een betonnen ondergrond als fundering te voorzien. Eventueel zou je ook kunnen kiezen voor de plaatsing van een hardhouten funderingsbalk om de constructie op te plaatsen.

Keuze uit verschillende hooiberg bouwpakketten

De kans is ontzettend groot dat de hierboven terug te vinden voordelen jou ook hebben weten te overtuigen om over te gaan tot het aanschaffen van één van de verschillende hooiberg bouwpakketten. Wanneer je hier wel voor te vinden bent zal je tot de conclusie komen dat je in het assortiment hier bij Handelsonderneming van Viegen B.V. een keuze kan maken tussen tal van verschillende opties. Het gaat hierbij dan meer concreet om de onderstaande:

  1. De hooiberg Fret;
  2. De hooiberg Alpaca;
  3. De hooiberg Ezel.

Bij het kopen van een dergelijk hooiberg bouwpakket zal je tot de conclusie komen dat er een keuze kan worden gemaakt tussen drie verschillende mogelijkheden. Dit betekent dat je gewoon het materiaalpakket aan kan kopen, maar daarnaast is het ook mogelijk om te kiezen voor:

  • Een prefab pakket;
  • Plaatsing op locatie.

De exacte leveringstermijn waar je rekening mee dient te houden staat altijd aangegeven op de pagina van het bouwpakket in kwestie. Op deze manier weet je precies wanneer je ermee aan de slag zal kunnen gaan en zal je nooit geconfronteerd worden met vervelende verrassingen.

Tal van verschillende opties om een keuze tussen te maken

Bij het kopen van een hooiberg bouwpakket uit ons assortiment zal je tot de conclusie komen dat er een keuze kan worden gemaakt uit een groot aantal verschillende opties. Deze veelzijdigheid aan opties zorgt er in de praktijk voor dat je altijd over de mogelijkheid beschikt om een dierenverblijf te realiseren zoals jij dat het liefste wil. Enkele opties waar je voor kan kiezen zijn de volgende:

  • Een kippenluik;
  • Een geitenluik;
  • Een 4-vaks legbak + een zitstok voor de kippen;
  • Een houten raam voorzien van plexiglas;
  • Een interne scheidingswand met gaas en loopdeur.

Het spreekt voor zich dat je voor de plaatsing van jouw hooiberg bouwpakket ook graag een passende fundering zal willen voorzien. Ook dat is mogelijk. In ons aanbod zijn namelijk ook hardhouten funderingsbalken terug te vinden die je kan kopen.

Welke andere bouwpakketten zijn er verkrijgbaar?

Hier bij Handelsonderneming van Viegen B.V. beschikken we over een uitgebreid aanbod aan tal van verschillende bouwpakketten. Dat betekent dat je in de praktijk niet alleen maar kan kiezen voor het kopen van een hooiberg bouwpakket. Daarnaast kan het namelijk ook een aanrader zijn om ervoor te kiezen om één van de onderstaande pakketten aan te schaffen:

In het bijzonder voor mensen die graag zelf aan de slag gaan met klussen geldt dat het aanschaffen van één van deze verschillende soorten pakketten meer dan de moeite waard kan zijn. Ontdek ze dus zeker en vast snel in het aanbod hier bij Handelsonderneming van Viegen B.V.

Bestel jouw hooiberg bouwpakket vandaag nog!

Zoals de informatie je hier op deze pagina duidelijk heeft gemaakt ben je bij ons aan het juiste adres voor het kopen van een hooiberg bouwpakket tegen de meest interessante voorwaarden. Niet alleen maken wij het voor onze klanten mogelijk om een keuze te maken tussen tal van verschillende exemplaren, bovendien zal je ook tot de conclusie komen dat we altijd proberen om een zo voordelig mogelijke aankoopprijs in het vooruitzicht te stellen. De vele opties die wij aanbieden aan onze klanten zorgen er bovendien voor dat hun hooiberg bouwpakket altijd kan worden aangekocht geheel op die manier zoals zij dat liefst willen. Plaats je een bestelling bij ons voor een totaalbedrag van minstens 1.500 euro? Dan nemen wij ook nog eens de kosten voor de levering voor onze rekening. Op deze manier bestel je jouw hooiberg bouwpakket zomaar nog voordeliger.

Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€0,00
Bestel nog voor €2.000,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!