Menu
EUR

Geïmpregneerd vuren regels

4 Producten
Toon:
Vuren hoeklat geïmpregneerd 4x4x450 cm
Vuren hoeklat geïmpregneerd 4x4x450 cm
€10,29 €8,50
€1,88 per meter
 
Vuren regel geïmpregneerd 4,5x7 cm
-13%
Vuren regel geïmpregneerd 4,5x7 cm
€7,51 €6,21 €6,53 €5,40
€2,25 per meter
 
Vuren regel geïmpregneerd 4,5x4,5 cm
Vuren regel geïmpregneerd 4,5x4,5 cm
€6,62 €5,47
€2,28 per meter
 
Vuren regel geïmpregneerd 4,5x9,5 cm
Vuren regel geïmpregneerd 4,5x9,5 cm
€11,92 €9,85
€3,65 per meter
 
Toon 1 - 4 van 4
Geïmpregneerd vuren regels

Geïmpregneerd vuren regels kunnen in de praktijk worden ingezet bij de realisatie van tal van verschillende constructies. Het kan hierbij dan in eerste instantie gaan om bijvoorbeeld tuinhuizen, maar wat verder ook nog te denken van dierenverblijven of zelfs veranda's? Wanneer je graag wandframes wenst uit te rusten met sterk regelwerk zal je tot de conclusie komen dat je daarvoor uitstekend gebruik kan maken van een geïmpregneerd vuren regel. Zou je deze regels graag willen kunnen kopen tegen de meest interessante voorwaarden? Dan kunnen wij jou verder helpen!

Hoe interessant zijn geïmpregneerd vuren regels?

De keuze voor geïmpregneerd vurenhout zorgt ervoor dat er in de praktijk op een eenvoudige manier verschillende interessante voordelen kunnen worden gecreëerd. Om te beginnen is het zo dat het impregneren ervoor zorgt dat er een prima weerbaarheid van het materiaal wordt gecreëerd tegen de weersinvloeden. Dat is echter niet alles. Bovendien is het namelijk ook zo dat je er op zal kunnen rekenen dat je kan genieten van een extra bescherming tegen bijvoorbeeld schimmels en insecten. Door te kiezen voor geïmpregneerd vuren regels zal je tot de conclusie komen dat je zomaar de standaard levensduur met vijf keer kan verlengen.

In welke afmetingen zijn ze verkrijgbaar?

Als je een blik werpt op ons aanbod met geïmpregneerd vuren regels zal je tot de conclusie komen dat er een keuze kan worden gemaakt tussen een groot aantal verschillende mogelijkheden. De opties waar je bijvoorbeeld een keuze tussen kan maken zijn de onderstaande:

  • Een geïmpregneerd vuren regel van 4x7 centimeter;
  • Een geïmpregneerd vuren regel van 4,5x4,5 centimeter;
  • Een geïmpregneerd vuren regel van 4,5x9,5 centimeter;

Het spreekt voor zich dat je niet alleen maar behoefte kan hebben aan geïmpregneerd vuren regels voor het project dat je wenst te realiseren. Het kan bovendien ook best voorkomen dat je ook nog behoefte hebt aan tal van andere materialen. Denk hierbij dan onder meer aan:

Als je niet alleen jouw vereiste geïmpregneerd vuren regels bij ons bestelt, maar je ook kiest voor het mee bestellen van bijvoorbeeld de bovenstaande materialen zal je tot de conclusie komen dat je kan rekenen op niet alleen een praktisch, maar ook op een financieel voordeel. Mogelijks kan je immers niet alleen aanspraak maken op interessante volumekortingen, maar misschien krijg je ook wel gratis verzending. Hoe dan ook zal je tot de conclusie komen dat je bij het plaatsen van een bestelling hier bij Handelsonderneming van Viegen B.V. altijd kan rekenen op een scherpe prijs en een zo optimaal mogelijke kwaliteit.

Waarom jouw geïmpregneerd vuren regels bij ons bestellen?

Als je op zoek ben naar goedkoop tuinhout spreekt het voor zich dat je nog steeds alleen maar genoegen zal willen nemen met een zo optimaal mogelijke kwaliteit. Vaak bestaat het vermoeden dat dit geen optimale combinatie is, maar het tegendeel is waar. Wanneer je kiest voor het kopen van vurenhout onder de vorm van bijvoorbeeld geïmpregneerd vuren regels zal je tot de conclusie komen dat een optimale prijs-kwaliteitverhouding altijd kan worden verzekerd. Bovendien is het zo dat wij onze klanten onder de vorm van bijvoorbeeld het volumevoordeel nog extra korting aanbieden. Het hoeft niet gezegd dat ook dit voor veel van onze klanten mooi meegenomen is.

Voordat je jouw bestelling bij ons af gaat ronden is het tot slot ook altijd een goed idee om nog even verder een kijkje te nemen in ons diverse assortiment. Mogelijks zijn er namelijk ook nog tal van andere bouwmaterialen of artikelen waar je mogelijks behoefte aan kan hebben. Ga jij uiteindelijk bij ons een bestelling plaatsen voor een waarde van minstens 1.500 euro? Dan zal je tot de conclusie komen dat wij de verzendkosten op deze order voor onze rekening nemen. Zo wordt het kopen van jouw geïmpregneerd vuren regels in de praktijk alleen maar nog interessanter.

Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€0,00
Bestel nog voor €2.000,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!