Menu
EUR

Duiventil

0 Producten
Toon:

Geen producten gevonden

Ga verder met winkelen
Toon 1 - 0 van 0

Wanneer je van plan bent om duiven te houden spreekt het voor zich dat je over zal willen gaan tot het kopen van een zogenaamde duiventil. Het gaat hierbij om het onderkomen voor de duiven. Het is zeer belangrijk om er bij stil te blijven staan dat een dergelijk onderkomen aan verschillende eisen dient te voldoen. Deze eisen hebben dan niet alleen betrekking tot de opbouw van het onderkomen, maar ook tot de kwaliteit net zoals tot de uitstraling waarover ze beschikt. Wanneer jij graag één van de mooiste en tevens ook één van de meest kwalitatieve duiventillen op de markt wenst te kopen ben je daarvoor hier bij Handelsonderneming van Viegen B.V. alvast zeker aan het juiste adres. Ontdek dus snel welke mogelijkheden er in ons assortiment zijn terug te vinden.

Wat is een duiventil?

Voor een duiventil geldt dat ze zoals de inhoud van de inleiding van deze pagina reeds duidelijk heeft gemaakt het onderkomen vormt voor de duiven die je beslist om te houden. Voor dit type dierenverblijf geldt dat ze in verschillende uitvoeringen kan worden aangekocht. Van belang is vooral om ervoor te zorgen dat de duiven op een kwalitatieve manier over een onderkomen beschikken. Bovendien spreekt het voor zich dat het oog ook wat wil. Vanwege deze reden hebben wij er hier bij Handelsonderneming van Viegen voor gekozen om prachtige duiventillen in ons aanbod op te nemen die ook op visueel vlak op geen enkele erf zullen misstaan. Op deze manier kan je eigenlijk over de hele lijn rekenen op de meest interessante eigenschappen voor jouw duiventil.

Waar rekening mee houden bij het kopen?

Sta je op het punt om een duiventil te kopen? Dan zijn er met zekerheid verschillende zeer belangrijke factoren waar je aandacht aan zal willen besteden. Meer concreet gaat het daarbij om de aandachtspunten die we hieronder voor je hebben opgesomd.

  1. Ze dient over een aantrekkelijk design te beschikken;
  2. Bij voorkeur moet ze zijn geïmpregneerd;
  3. De duiventil dient bij voorkeur onderhoudsvriendelijk te zijn.

Naast bovenstaande spreekt het voor zich dat je ook aandachtig zal willen zijn voor de afmetingen waar de duiventil van je keuze over dient te beschikken. Het vereiste formaat wordt in de praktijk als vanzelfsprekend vooral bepaald door het aantal duiven die je er in onder wenst te brengen. Hoe groter het formaat, des te meer duiven je er uiteraard een onderdak in kan bieden.

Keuze uit verschillende duiventillen

De ene duiventil is uiteraard de andere niet. Indien je een blik werpt op ons assortiment zal je dan ook tot de conclusie komen dat er een keuze kan worden gemaakt uit verschillende opties. De verschillende opties waar we een onderscheid tussen maken zijn de onderstaande:

  • Een duiventil 50 geïmpregneerd;
  • Een duiventil 70 geïmpregneerd;
  • Een duiventil 90 geïmpregneerd.

Zoals eerder op deze pagina reeds aangehaald is het van cruciaal belang om bij het kopen van één van de vele duiventillen die op de markt zijn terug te vinden rekening te houden met het aantal duiven die erin ondergebracht dienen te worden. Op basis hiervan zal je immers uiteindelijk het gewenste formaat dienen te bepalen. De formaten waar je op kan rekenen zijn de volgende:

  • 50 x 100 centimeter;
  • 70 x 130 centimeter;
  • 90 x 160 centimeter.

Ongeacht het exemplaar uit ons aanbod waarvoor je zal kiezen, je bent altijd verzekerd van een prima kwaliteit gecombineerd met een echt zeer mooie uitstraling. Dit zorgt ervoor dat je over de hele lijn de beschikking krijgt over één van de mooiste en beste duiventillen die er verkrijgbaar zijn.

Altijd verzekerd van onderhoudsvriendelijke eigenschappen

Het spreekt voor zich dat de duiventillen op regelmatige basis schoongemaakt dienen te worden. Dat blijkt veelal in de praktijk geen eenvoudige opdracht te zijn. Als je kiest voor het kopen van één van de exemplaren uit ons aanbod is dit echter iets waar je, je beslist geen zorgen om hoeft te maken. Al onze duiventillen kenmerken zich dan ook door zeer onderhoudsvriendelijke eigenschappen. Ook dit is een voordeel welke bij het merendeel van onze klanten als muziek in de oren zal klinken.

Ook andere dierenverblijven kunnen worden aangekocht

Het is uiteraard ook best mogelijk dat je niet alleen op zoek bent naar een duiventil om te kopen. Voor ontzettend veel mensen geldt in de praktijk dan ook dat ze tal van verschillende dieren op hun erf rond hebben lopen (of vliegen). Dat is geen enkel probleem. Voordat je je bestelling af gaat ronden hier bij Handelsonderneming van Viegen B.V. loont het in de praktijk altijd de moeite om ook even een blik te werpen op de andere dierenverblijven die we aanbieden. Zo ben je bijvoorbeeld bij ons ook aan het juiste adres voor een zogenaamd hooiberg exemplaar. Enkele van de andere dierenverblijven die je in ons assortiment terug kan vinden zijn de onderstaande:

Ben je niet zozeer op zoek naar een ander dierenverblijf, maar wil je bijvoorbeeld graag een hooiruif kopen? Ook dat is uiteraard een mogelijkheid. Hoe dan ook, alvorens je bestelling bij ons af te ronden is het dus met zekerheid altijd een goed idee om even alle mogelijkheden te ontdekken welke er in ons aanbod zijn terug te vinden. Zo kan je alles waar je behoefte aan hebt in één keer kopen.

Ook de plaatsing uitbesteden is mogelijk

Voor heel wat mensen geldt dat ze helemaal niet zo handig zijn. Vanwege deze reden zouden ze dan ook bij het kopen van een bepaalde duiventil graag willen dat deze wordt geplaatst door iemand met kennis van zaken. Dat is geen enkel probleem. De duiventillen die aangekocht kunnen worden hier bij Handelsonderneming van Viegen B.V. kunnen immers zonder probleem op locatie voor jou worden gerealiseerd. Lijkt dit jou ook wel interessant? Neem dan zeker en vast contact op met de medewerkers van onze klantenservice zodat deze wens besproken kan worden.

Bestel jouw duiventil hier bij Handelsonderneming van Viegen B.V.

Het kopen van een nieuwe duiventil is natuurlijk niet iets wat je zomaar even elke dag doet. Het spreekt dan ook bijgevolg voor zich dat je er absoluut zeker van zal willen kunnen zijn dat je kan rekenen op een zo optimaal mogelijk exemplaar. Dit niet alleen voor wat de uitstraling betreft, maar ook voor wat de kwaliteit van het onderkomen betreft. Door te kiezen voor een geïmpregneerd exemplaar zoals wij deze aanbieden kan je er in ieder geval zeker van zijn dat je bijzonder lang genot zal ondervinden van de duiventil die je gaat kopen. Wacht dan ook vooral niet langer en kies er vandaag nog voor om één van onze prijs-kwaliteit uitstekende duiventillen aan te schaffen.

Geniet van gratis levering vanaf 1.500 euro

Als je een duiventil op het internet bestelt zal je uiteraard tot de conclusie komen dat er daarbij altijd bepaalde verzendkosten aangerekend zullen worden. Voor deze verzendkosten geldt dat ze in de praktijk niet zelden vrij hoog kunnen uitvallen. Dat kan ontzettend vervelend zijn. Hier bij Handelsonderneming van Viegen B.V. hebben we er voor onze klanten voor gezorgd dat deze verzendkosten binnen de perken kunnen worden gehouden. Plaats je een bestelling voor in totaal een bedrag van minstens 1.500 euro? Dan zal je bovendien tot de conclusie komen dat wij de verzendkosten voor onze rekening nemen. Zo wordt jouw duiventil zomaar nog voordeliger.

Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€0,00
Bestel nog voor €2.000,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!