Menu
EUR

Houten regenton

7 Producten
Toon:
Toon 1 - 7 van 7
Houten regenton

Voor steeds meer mensen geldt dat ze ervoor kiezen om gebruik te gaan maken van een regenton voor het opvangen van overvloedig hemelwater. Voor heel wat personen geldt dat ze graag zoveel mogelijk hemelwater willen opvangen waarna ze het bijvoorbeeld kunnen gebruiken om de planten in de tuin water te geven. Wanneer ook jij graag op een verantwoorde en duurzame manier wenst om te gaan met het naar beneden vallende hemelwater kan het kopen van één van onze regentonnen zeker en vast een interessante keuze zijn. Ben jij dus met andere woorden ook op zoek naar een geschikte regenton om in jouw tuin te plaatsen? Dan nodigen we je alvast graag uit om te ontdekken wat wij allemaal precies voor jou kunnen betekenen.

Waar rekening mee houden bij een regenton kopen?

Voor heel wat mensen die op het punt staan om hemelwaterafvoeren te bestellen geldt dat ze ook een regenton kopen. Bij het kopen van een dergelijke ton zijn er verschillende niet onbelangrijke zaken waar je rekening mee zal willen houden. Denk hierbij meer bepaald aan:

 • Het type materiaal of hout waar de ton uit is vervaardigd;
 • De capaciteit waar de ton over beschikt;
 • Of ze moet voorzien zijn van een kraantje of niet.

Heb je nog helemaal niets aangekocht voor wat het afvoeren van hemelwater betreft? In dat geval zal je wellicht ook nog even verder willen kijken naar de rest van ons assortiment. In ons aanbod zijn immers ook nog tal van andere zaken terug te vinden die van pas kunnen komen zoals:

Heb je dus met andere woorden niet alleen maar behoefte aan een regenton, maar ook aan andere zaken die deel zullen uitmaken van je hemelwaterafvoersysteem? Ook voor al deze andere onderdelen zal je tot de conclusie komen dat je hier bij Handelsonderneming van Viegen B.V. aan het juiste adres bent. Heb je eventueel nog vragen over de zaken waar je allemaal behoefte aan hebt? Aarzel dan absoluut niet om contact op te nemen met onze klantenservice!

Keuze uit verschillende regentonnen

Ben je van plan om een regenton aan te schaffen? Dan zal het meteen duidelijk worden dat je hier bij Handelsonderneming van Viegen B.V. over de mogelijkheid beschikt om een keuze te maken tussen heel wat verschillende mogelijkheden. De opties waartussen je kan kiezen zijn de onderstaande:

 • Een kastanje 110 exemplaar;
 • Een kastanje 150 exemplaar;
 • Een kastanje 175 exemplaar;
 • Een eiken 225 exemplaar;
 • Een eiken 225 luxe exemplaar.

Voordat je over gaat tot het kopen van een bepaalde regenton zal je in de praktijk tot de conclusie komen dat je er goed aan doet om een vergelijking uit te voeren tussen de verschillende exemplaren welke deel uitmaken van ons aanbod. Door grondig de verschillende mogelijkheden tegenover elkaar af te wegen zal je uiteindelijk met zekerheid kunnen kiezen voor dat ene exemplaar dat zonder probleem al jouw verwachtingen zal weten in te lossen.

Belangrijke tips bij het gebruik van een regenton

Ga je een regenton kopen? Dan zijn er een aantal niet onbelangrijke tips om rekening mee te houden. De belangrijkste tips waar je rekening mee dient te houden zijn de onderstaande:

 1. Laat de ton nooit volledig uitdrogen. Wanneer dit gebeurt zal de ton krimpen waardoor de beugels los kunnen komen en de ton kan gaan lekken.
 2. Wil je er zeker van zijn dat de originele kleur behouden blijft ondanks dat de ton buitenstaat? Dan kan het interessant zijn om ervoor te kiezen om de ton te (laten) behandelen met beits.
 3. Heb je een nieuw gemaakte ton aangekocht? In dat geval bestaat de kans dat ze gaat lekken. Dat hoeft echter geen probleem te zijn. Dit is het gevolg van het droge hout. Van zodra er water in de ton komt te staan zal het hout uitzetten en zich gaan vullen tot aan de beugels.

Hou je rekening met de hierboven aangehaalde tips? Dan zal je tot de conclusie komen dat je op de meest optimale wijze van je aangekochte ton zal kunnen genieten.

Waarom één van onze regentonnen bestellen?

Ben je van plan om een regenton te kopen? Dan heeft de informatie op deze pagina je ongetwijfeld reeds duidelijk gemaakt dat wij je hier bij Handelsonderneming van Viegen B.V. daar uitstekend bij kunnen helpen. Niet alleen is het bij ons mogelijk om een keuze te maken uit tal van verschillende regentonnen, bovendien voorzien wij je ook graag van de onderstaande voordelen:

 1. Het is (soms) mogelijk om een exemplaar met en zonder kraan te kopen;
 2. Je kan altijd rekenen op een zeer decoratief ogende ton;
 3. Zowel zakelijke als particuliere klanten zijn bij ons aan het juiste adres;
 4. Een snelle levering van je ton is doorgaans altijd gegarandeerd.

De bovenstaande voordelen zullen er reeds voor zorgen dat heel wat mensen de keuze zullen maken om hun nieuwe regenton te kopen hier bij Handelsonderneming van Viegen B.V. Dit gezegd hebbende is het zo dat er nog een extra interessant voordeel door ons wordt aangeboden. Wist je bijvoorbeeld ook al dat je vanaf een bestelbedrag ter waarde van minstens 1.500 euro bij ons kan rekenen op gratis verzending? Zo kan je jouw regenton nog financieel interessanter kopen.

Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€0,00
Bestel nog voor €2.000,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!