Menu
EUR

Gaaspanelen

4 Producten
Toon:
Douglas gaaselement met kader 45x70 mm
Douglas gaaselement met kader 45x70 mm
€53,95 €44,59
€44,59 per
 
Gaaselement met kader 44 x 68 mm Hardhout
Gaaselement met kader 44 x 68 mm Hardhout
€91,95 €75,99
€75,99 per
 
Gaaselement met kader 45 x 70 mm Red Class
Gaaselement met kader 45 x 70 mm Red Class
€53,95 €44,59
€44,59 per
 
Toon 1 - 4 van 4
Gaaspanelen

Een gaaspaneel is een type hekwerk welke bestaat uit gelaste metaaldraad en stevige panelen welke garant staan voor een veilige en betrouwbare tuinafsluiting. Voor deze tuinafsluiting geldt dat ze zomaar een leven lang mee kan blijven gaan. Het spreekt voor zich dat er bij het aanschaffen van gaaspanelen rekening dient te worden gehouden met een aantal belangrijke aandachtspunten. Benieuwd om te weten wat deze aandachtspunten nu precies zijn of wil je gewoon liever meteen tot aankoop overgaan? In allebei deze gevallen zal je kunnen vaststellen dat wij jou hier bij Handelsonderneming van Viegen B.V. met zekerheid verder kunnen helpen.

Altijd verzekerd van een prima kwaliteit en levensduur

Bij het kopen van een gaaspaneel is het zo dat je kan rekenen op tal van interessante voordelen. In eerste instantie kan je met behulp van dergelijke panelen een zeer kwalitatieve, stevige schutting realiseren rond je tuin. Dat is echter niet alles. Daarnaast ben je ook altijd verzekerd van een uitstekende levensduur. Door te kiezen voor het juiste exemplaar zal je kunnen concluderen dat je gaaspaneel in weer en wind altijd diens optimale stevigheid en betrouwbaarheid zal weten te behouden. Ben je dus met andere woorden niet alleen maar op zoek naar een mooi uitziende vorm van afsluiting voor je tuin, maar wil je bovendien ook kunnen rekenen op een prijs-kwaliteit uitstekend exemplaar? Dan zal je kunnen concluderen dat de keuze voor het gebruik van een gaaspaneel al snel zal zijn gemaakt. Bovendien spreekt het voor zich dat dergelijke panelen ook perfect in elke stijl van tuin tot hun recht komen. Ook dat is zeker geen onbelangrijk voordeel.

Waar rekening mee houden bij een gaaspaneel bestellen?

Er zijn bij het kopen van een gaaspaneel natuurlijk een aantal belangrijke aandachtspunten van toepassing waar je absoluut aandacht aan zal moeten besteden. Wat deze punten betreft is het in het bijzonder van belang om stil te blijven staan bij de onderstaande zaken:

 • Uit welk materiaal moet het gaaspaneel zijn vervaardigd?
 • Over welke afmetingen dienen de panelen te beschikken?
 • Moeten ze geïmpregneerd zijn of niet?
 • Hoeveel exemplaren van de panelen die je wenst te gebruiken heb je nodig?

Het laatste waar je op zit te wachten bij het gebruik van een gaaspaneel voor het realiseren van de omheining van je tuin is natuurlijk dat je geconfronteerd wordt met problemen. Dit bijvoorbeeld doordat je mogelijks niet voldoende gaaspanelen hebt aangekocht. Bij twijfel of bij eventuele vragen is het altijd mogelijk om contact op te nemen met de ervaren medewerkers van onze klantenservice. Zij luisteren graag naar al jouw vragen en proberen je meteen van een passend antwoord te voorzien.

Verkrijgbaar in tal van verschillende formaten

Heb je behoefte aan een gaaspaneel? In dat geval zal je kunnen vaststellen dat je deze hier bij ons kan bestellen in verschillende formaten. De formaten waar je een keuze tussen kan maken zijn:

 • 180x90 centimeter;
 • 180x180 centimeter.

Naast de verschillen in afmetingen zal je bovendien ook kunnen vaststellen dat er sprake is van verschillende uitvoeringen. Op dit vlak maken we een onderscheid tussen deze mogelijkheden:

 • 45x70 mm;
 • 45x45 mm;
 • 44x68 mm.

Voordat je over gaat tot het plaatsen van je bestelling is het dus in ieder geval een must om even grondig deze verschillende opties tegenover elkaar af te wegen. Op deze manier kan je er zeker van zijn dat je uiteindelijk zal kiezen voor de voor jou best mogelijke optie.

Op welke voordelen kan je rekenen bij gaaspanelen?

Ondertussen mag het al enigszins duidelijk zijn wat een gaaspaneel nu precies is en vooral ook wat ze nu eigenlijk voor jou kan betekenen. Dit gezegd hebbende zal het voor veel mensen wellicht nog niet helemaal duidelijk zijn welke voordelen er nu exact zijn verbonden aan de keuze voor gaaspanelen als schuttingen. Wanneer dat ook geldt voor jou is het met zekerheid interessant om je even te gaan verdiepen in de onderstaande lijst met interessante voordelen.

 • Je bent verzekerd van een uitstekende levensduur;
 • Gaaspanelen staan er in de praktijk om bekend erg stevig te zijn;
 • Je beschikt bij een gaaspaneel altijd over een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding;
 • Voor deze panelen geldt dat ze eigenlijk zo goed als geen onderhoud vereisen;
 • Je kan ze uitstekend combineren met een toegangspoort;
 • Plantengroei langs de panelen behoort zeker tot de mogelijkheden.

Er wordt wel eens gezegd dat een gaaspaneel in het bijzonder zo populair is vanwege de uitstekende veelzijdigheid waarover ze beschikt. We kunnen hier alleen maar mee instemmen. Dit wordt eigenlijk door de bovenstaande voordelen alleen maar extra kracht bijgezet.

Nog vragen? Onze klantenservice staat je graag te woord

Het kopen van een gaaspaneel doe je uiteraard niet elke dag, in tegendeel. Het is dan ook best mogelijk dat je met één of meerdere vragen kan worden geconfronteerd met betrekking tot jouw aankoop. Wanneer dat inderdaad het geval is zal je kunnen vaststellen dat je deze vragen altijd voor kan leggen aan de deskundige medewerkers van onze klantenservice. Zij zullen je vervolgens graag een antwoord geven op al jouw vragen zodat je zorgeloos jouw bestelling kan plaatsen.

Waarom je gaaspaneel bij ons bestellen?

Het kopen van je gaaspaneel hier bij Handelsonderneming van Viegen B.V. zorgt ervoor dat je kan rekenen op een aantal zeer interessante voordelen. In eerste instantie zal je bijvoorbeeld kunnen vaststellen dat al onze gaaspanelen zijn voorzien van scherpe prijzen. Dit zorgt ervoor dat je in de basis al kan rekenen op een interessant prijsvoordeel. Dat is echter niet alles. Bovendien is het ook zo dat we onze klanten verschillende mogelijkheden aanbieden waar ze een keuze tussen kunnen maken. Ben je uiteindelijk van plan om bij ons jouw gloednieuwe gaaspaneel te bestellen? Dan zal je daarbij in ieder geval kunnen rekenen op de onderstaande voordelen:

 • Je maakt een keuze uit tal van verschillende soorten gaaspanelen;
 • Je bent in de basis verzekerd van een voordelige kostprijs;
 • Bij ons bestellen is mogelijk voor zowel particulieren als bedrijven;
 • Je bent altijd verzekerd van voordelige verzendkosten;
 • Gratis verzending vanaf een bestelbedrag van minstens 1.500 euro.

Eén van de voordelen waar onze klanten bij ons op kunnen rekenen heeft te maken met het feit dat zowel particulieren als bedrijven bij ons welkom zijn. Voor beide partijen geldt dat ze bij ons dan ook de mogelijkheid hebben om hun vereiste gaaspaneel aan te schaffen tegen de interessantste voorwaarden. Klinkt dit ook bij jou als muziek in de oren? Dan hoef je niet meer verder te zoeken.

Je bestelling gratis verzonden? Dat kan

Zoals hierboven al aangegeven is het mogelijk om bij ons te genieten van gratis verzending. Dit vanaf een bestelbedrag ter waarde van minstens 1.500 euro. Het spreekt voor zich dat je om hiervoor in aanmerking te komen niet alleen maar gaaspanelen bij ons dient te bestellen.

In ons aanbod zijn immers nog heel wat andere interessante materialen en andere zaken ook terug te vinden. Heb je dus met andere woorden niet alleen behoefte aan dit type hekwerk, maar ook nog aan andere zaken? Dan zal je tot de conclusie komen dat ook deze perfect verkrijgbaar zijn hier bij Handelsonderneming van Viegen B.V. In ieder geval kan je dus ook bij het versturen van je gaaspaneel zomaar aanspraak maken op gratis verzending.

Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€0,00
Bestel nog voor €2.000,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!