Menu
EUR

Dierenverblijf op maat

22 Producten
Toon:
Hooiberg Fret
Hooiberg Fret
€1.452,00 €1.200,00
 
Geitenhok 1
Geitenhok 1
€847,00 €700,00
 
Hooiberg Alpaca
Hooiberg Alpaca
€1.936,00 €1.600,00
 
Geitenhok 2
Geitenhok 2
€1.089,00 €900,00
 
Hooiberg als speeltoestel
Hooiberg als speeltoestel
€3.993,00 €3.300,00
 
Hooiberg Kip
Hooiberg Kip
€1.796,85 €1.485,00
 
Geitenhok 5
Geitenhok 5
€5.324,00 €4.400,00
 
Hooiberg Ezel
Hooiberg Ezel
€2.057,00 €1.700,00
 
Hooiberg Schaap
Hooiberg Schaap
€2.262,70 €1.870,00
 
Geitenhok 3
Geitenhok 3
€4.840,00 €4.000,00
 
Geitenspeeltoestel
Geitenspeeltoestel
€1.500,00 €1.239,67
 
Hooiberg Geit
Hooiberg Geit
€3.666,30 €3.030,00
 
Toon 1 - 12 van 22
Dierenverblijf op maat

Voor ontzettend veel mensen geldt dat ze ervan houden om dieren te houden en dan is het kopen van een dierenverblijf natuurlijk een absolute must. Voor welk type verblijf je precies moet kiezen zal uiteraard worden bepaald door het soort dieren die je graag wenst te houden. Het kan daarbij bijvoorbeeld gaan om kippen, maar wat verder ook te denken van bijvoorbeeld een fret? Of misschien ben jij wel iemand die er de voorkeur aan geeft om een alpaca in huis te halen? In al deze verschillende gevallen spreekt het voor zich dat je graag een aangepast dierenverblijf gebaseerd op de noden van het dier zal willen kopen. In ieder geval, wil jij ook graag een leuk verblijf voor jouw dieren kopen? Dat kan perfect hier bij Handelsonderneming van Viegen B.V.

Welke dierenverblijf wens je te kopen?

Het spreekt voor zich dat er bij jou thuis heel wat verschillende soorten dieren gehouden kunnen worden. Voor het merendeel van deze verschillende dieren geldt dat ze over uiteenlopende eisen beschikken voor wat hun verblijf betreft. Vanwege deze reden zal je tot de conclusie komen dat er in ons assortiment menig aantal verschillende soorten dierenverblijven aangekocht kunnen worden. Het gaat hierbij dan meer concreet om onder meer de volgende:

Uiteraard zijn de bovenstaande mogelijkheden zeker en vast niet de enige. Ook wanneer je bijvoorbeeld op zoek bent naar een onderkomen voor een alpaca behoort dat perfect tot de mogelijkheden. Heb je zeer specifieke eisen in gedachten voor het onderkomen van jouw dier of dieren? Dan is kiezen voor dierenverblijven op maat laten maken wellicht een goed idee. In ieder geval, ongeacht de dieren die je graag zou willen houden op bijvoorbeeld jouw erf, je kan er altijd van op aan dat we hier bij Handelsonderneming van Viegen B.V. een passend dierenverblijf kunnen aanbieden. Neem dus zeker en vast even een grondig kijkje in ons ruime assortiment.

Waarom kiezen voor een hooiberg exemplaar?

Indien je op het punt staat om een dierenverblijf te kopen zal je tot de conclusie komen dat een hooiberg exemplaar op dit vlak voor jou heel wat moois in petto heeft. Binnen het hooiberg assortiment zijn dan ook tal van verschillende mogelijkheden terug te vinden. Voor elks van deze verblijven geldt dat ze er niet alleen goed uitzien, maar bovendien ook over een uitstekende kwaliteit beschikken. Indien je kiest voor het kopen van een dergelijk dierenverblijf ben je dan ook met zekerheid verzekerd van een uitstekende aankoop tegen een toegankelijk prijskaartje.

Indien je kiest voor het kopen van een hooiberg dierenverblijf hier bij Handelsonderneming van Viegen B.V. zal je tot de conclusie komen dat deze op verschillende manieren kan worden geleverd. Eén van deze mogelijkheden is dat ze volledig worden geplaatst op locatie. Dit kan dus bijvoorbeeld bij jou thuis zijn in de tuin of op je erf. Op deze manier hoef je zelf helemaal niet over ook maar enige kennis te beschikken met betrekking tot het zelf bouwen van een dergelijk dierenverblijf, in tegendeel. Dit kan voor veel mensen een interessante keuze blijken te zijn.

Keuze uit verschillende soorten pakketten

Bij het kopen van een dierenverblijf uit het aanbod hier bij Handelsonderneming van Viegen B.V. zal je tot de conclusie komen dat er altijd een keuze kan worden gemaakt tussen verschillende soorten pakketten. We maken eigenlijk een onderscheid tussen de volgende mogelijkheden:

  1. Een materiaal pakket;
  2. Een prefab pakket;
  3. Een plaatsing op locatie pakket.

Voor welke van deze drie verschillende pakketten je voor jouw dierenverblijf zal gaan kiezen is volledig afhankelijk van de voorkeur en vooral ook van de doe-het-zelf ervaring waarover je beschikt. Voor mensen met veel doe-het-zelf ervaring geldt dat ze er wellicht de voorkeur aan zullen geven om te kiezen voor een gewoon materiaal pakket. Wil je liever dat ervaren mensen reeds de constructie voor je voor hebben gebouwd? Dan is een prefab pakket de beste keuze. Hoe dan ook, een dierenverblijf kopen doe je bij ons duidelijk altijd geheel op basis van jouw wensen en verwachtingen.

Dierenverblijven op maat laten maken? Dat kan

Indien je de verschillende dierenverblijven van dichterbij gaat bekijken die terug te vinden zijn in het assortiment hier bij Handelsonderneming van Viegen B.V. zal je tot de conclusie komen dat er daarbij verschillende maatwerk mogelijkheden worden aangeboden. Meer concreet is het dan ook zo dat je op vlak van dierenverblijven op maat laten samenstellen kan rekenen op de volgende opties:

  • Een kippenluik;
  • Een geitenluik;
  • Een 4-vaks legbak met ook een zitstok voor de kip;
  • Een houten raam voorzien van plexiglas;
  • Een scheidingswand voorzien van gaas en een loopdeur.

Uiteraard spreekt het voor zich dat er bij de realisatie van een dierenverblijf ook altijd rekening dient te worden gehouden met de vereiste fundering voor het bouwwerkje. Vanwege deze reden bieden we onze klanten ook steeds de mogelijkheid aan om een funderingsbalk te kopen voor hun verblijf.

Altijd verzekerd van een uitstekende kwaliteit

Indien je kiest voor het kopen van een dierenverblijf uit het aanbod hier bij Handelsonderneming van Viegen B.V. ben je altijd verzekerd van een uitstekende kwaliteit. Dat zorgt ervoor dat de verblijven onder meer zonder probleem het hele jaar door buiten mogen blijven staan. Ben je dus met andere woorden niet alleen maar op zoek naar dierenverblijven die er goed uitzien, maar die bovendien ook nog eens over een uitmuntende kwaliteit beschikken? In beide gevallen zijn de exemplaren die wij aanbieden alvast zeker de moeite meer dan waard om te overwegen.

Onze dierenverblijven hebben vaak verschillende functies

Of je nu kiest voor het kopen van een standaard dierenverblijf of je de voorkeur geeft aan één van de dierenverblijven op maat opties, in beide gevallen zal je tot de conclusie komen dat er vaak verschillende functies aan de constructies toegeschreven kunnen worden. Neem nu bijvoorbeeld de hooiberg boerderij. Voor dit exemplaar geldt dat ze is uitgerust met een melktap wat ervoor zorgt dat ze kan worden gebruikt om verse boerenmelk te tappen. Dat is echter niet alles. Wat verder immers ook te denken van de invulling als bergruimte voor buitenshuis op een erf? Ook daarvoor kan ze zich uitstekend lenen. Dit maakt de standaard en de dierenverblijven op maat uit ons aanbod uiteraard alleen maar praktisch extra interessant. Zoveel spreekt voor zich.

Koop ook jouw dierenverblijf vandaag nog

Ons assortiment met dierenverblijven dat je aantreft hier bij Handelsonderneming van Viegen B.V. is duidelijk ontzettend uitgebreid te noemen. Dit zorgt ervoor dat iedereen precies dat dierenverblijf kan kopen waar hij of zij naar op zoek is. Bij het kopen van een dergelijk verblijf beschik je over de mogelijkheid om te kiezen voor een standaard exemplaar, maar daarnaast kan je ook kiezen voor één van de maatwerk oplossingen. Kiezen voor één van de dierenverblijven op maat mogelijkheden zorgt er in de praktijk voor dat je jouw dierenverblijf volledig kan realiseren zoals jij dat wil.

Ben je van plan om een bestelling te plaatsen hier bij Handelsonderneming van Viegen B.V.? Dan is het de moeite waard om even verder te kijken dan alleen maar onze dierenverblijven. In ons assortiment zijn immers ook nog heel wat andere zaken terug te vinden. Denk hierbij bijvoorbeeld maar eens aan een zogenaamde hooiruif. In ieder geval, plaats je een bestelling voor in totaal een bedrag van minstens 1.500 euro? Dan nemen wij de verzendkosten voor onze rekening! Op deze manier kan je jouw dierenverblijf (en andere artikelen) zomaar nog voordeliger kopen.

Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€0,00
Bestel nog voor €2.000,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!