Menu
EUR

Geïmpregneerd vuren palen

11 Producten
Toon:
Geïmpregneerd vuren/grenen paal 12 cm rond
Geïmpregneerd vuren/grenen paal 12 cm rond
€31,76 €26,25
€8,75 per meter
 
Geïmpregneerd vuren/grenen paal 9x9 cm
Geïmpregneerd vuren/grenen paal 9x9 cm
€18,88 €15,60
€6,50 per meter
 
Geïmpregneerd vuren/grenen palissade 8 cm
Geïmpregneerd vuren/grenen palissade 8 cm
€3,45 €2,85
€4,75 per meter
 
Geïmpregneerd vuren/grenen ronde paal 10 cm
Geïmpregneerd vuren/grenen ronde paal 10 cm
€23,96 €19,80
€6,60 per meter
 
Geïmpregneerd vuren paal 7x7 cm
Geïmpregneerd vuren paal 7x7 cm
€11,85 €9,79
€5,44 per meter
 
Geïmpregneerd vuren/grenen paal 12x12 cm
Geïmpregneerd vuren/grenen paal 12x12 cm
€39,02 €32,25
€10,75 per meter
 
Geïmpregneerd vuren/grenen palissade 6 cm
Geïmpregneerd vuren/grenen palissade 6 cm
€3,99 €3,30
€2,75 per meter
 
Geïmpregneerd vuren paal 14x14 cm
Geïmpregneerd vuren paal 14x14 cm
€63,71 €52,65
€17,55 per meter
 
Geïmpregneerd vuren/grenen ronde paal 20 cm
Geïmpregneerd vuren/grenen ronde paal 20 cm
€192,09 €158,75
€31,75 per meter
 
Geïmpregneerd vuren/grenen ronde paal 14 cm
Geïmpregneerd vuren/grenen ronde paal 14 cm
€68,95 €56,98
€14,20 per meter
 
Geïmpregneerd vuren paal 9,5x9,5 cm
Geïmpregneerd vuren paal 9,5x9,5 cm
€21,34 €17,64
€9,80 per meter
 
Toon 1 - 11 van 11
Geïmpregneerd vuren palen

Geïmpregneerd vuren palen worden in de praktijk ontzettend veelvuldig gebruikt. Zo kan je bijvoorbeeld vaststellen dat ze gebruikt worden in niet alleen tuinhuisjes, maar ook in dierenverblijven. Je zou er in principe ook voor kunnen kiezen om te kiezen voor het kopen van standaard vuren palen, maar voor heel wat mensen geldt dat ze toch over een uitgesproken voorkeur beschikken voor geïmpregneerde exemplaren. Ben jij ook van plan om geïmpregneerd vuren palen te bestellen en ben je nog op zoek naar een geschikte webwinkel waarbij je dit kan doen tegen de interessantste voorwaarden? Dan kunnen wij je ongetwijfeld een passende oplossing bieden.

Waarom kiezen voor geïmpregneerde vuren palen?

Wanneer je kiest voor tuinhout bestellen zal je een keuze moeten maken tussen twee keuzes. Of je kiest voor niet geïmpregneerd hout of je kiest voor bijvoorbeeld vurenhout welke wel is geïmpregneerd. Kies je voor deze laatste optie? Dan zal je tot de conclusie komen dat daar best een aantal interessante voordelen aan verbonden zijn. De voordelen waar je op kan rekenen zijn:

  • Het hout is beter beschermd tegen de weersinvloeden;
  • Geïmpregneerd vurenhout is beschermd tegen schimmels;
  • Er wordt een goede bescherming gecreëerd tegen insecten.

Uiteindelijk is het vooral zo dat je bij de keuze voor het kopen van geïmpregneerd vuren palen vooral kiest voor palen die zich zullen kenmerken door een nog betere kwaliteit en levensduur.

Keuze uit verschillende formaten

Ga je over tot het bestellen van geïmpregneerd vuren palen? Dan zal het al snel duidelijk worden dat er een keuze kan worden gemaakt uit verschillende mogelijkheden. De verschillende opties waar je hier een keuze tussen kan maken zijn degene die hieronder staan opgesomd:

  • Geïmpregneerde vuren palen van 7x7 centimeter;
  • Geïmpregneerde vuren palen van 9,5x9,5 centimeter;
  • Geïmpregneerde vuren palen van 12x12 centimeter;
  • Geïmpregneerde vuren palen van 14x14 centimeter.

Bij het aanschaffen van één van deze verschillende geïmpregneerd vuren palen zal je tot de conclusie komen dat er nog een keuze zal moeten worden gemaakt tussen verschillende lengtes. De gewenste lengte kan altijd op de productpagina in kwestie worden aangeduid. Op deze manier zullen jou geïmpregneerd vuren palen altijd aan jouw vooropgestelde verwachtingen voldoen.

Bespaar nog meer dankzij ons volumevoordeel

Voor het merendeel van de mensen geldt dat ze uiteraard niet zomaar voldoende hebben aan één enkele geïmpregneerde vuren paal, in tegendeel. In het merendeel van de gevallen is het dan ook zo dat er een grotere hoeveelheid van deze palen in één keer wordt aangekocht. Dit geldt in het bijzonder voor professionelen welke deze palen vaak gebruiken voor de meest uiteenlopende projecten. Wanneer jij dat ook van plan bent zal je tot de conclusie komen dat je bij ons kan rekenen op een interessant volumevoordeel. Hoe groter de aantallen zijn die je koopt, des te groter dit volumevoordeel zal uitvallen. Op deze manier kan je zomaar je aankoopprijs nog meer drukken.

Koop jouw geïmpregneerd vuren palen vandaag nog

Ben je op zoek naar geïmpregneerd vuren palen om te kopen? Dan hoef je helemaal niet meer verder te zoeken. Wij van Handelsonderneming van Viegen B.V. maken het immers voor jou mogelijk om deze palen aan te schaffen tegen de meest interessante voorwaarden. Dit geldt overigens niet alleen maar voor geïmpregneerde palen. Wat immers bovendien ook te denken van:

Als je behoefte hebt aan meerdere verschillende materialen voor het project waarmee je bezig bent spreekt het voor zich dat het altijd interessant is om deze allemaal samen te kopen. Plaats je uiteindelijk bij ons een bestelling ter waarde van minstens 1.500 euro? Dan nemen we ook nog eens de verzendkosten voor onze rekening! Het mag hoe dan ook duidelijk, er is geen betere plaats om jouw geïmpregneerd vuren palen aan te schaffen dan hier bij Handelsonderneming van Viegen B.V.

Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€0,00
Bestel nog voor €2.000,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!