Menu
EUR

Douglas schuttingen

11 Producten
Toon:
Toon 1 - 11 van 11
Douglas schuttingen

De dougals schutting is sinds jaar en dag één van de populairste soorten schuttingen welke er op de markt zijn terug te vinden. Niet alleen de mooie, natuurlijke uitstraling, maar ook het robuuste karakter dragen hier hun steentje aan bij. Voor heel wat mensen geldt dat ze er door de jaren heen voor hebben gekozen om een dougals schutting in hun tuin te plaatsen. Speel jij met hetzelfde idee? Zou je echter eerst graag een goed beeld willen hebben van de voordelen die eraan verbonden zijn? Of wil je toch gewoon meteen tot aankoop overgaan? In allebei deze gevallen kunnen wij jou met zekerheid verder helpen.

Wat is een dougals schutting?

Laat ons in eerste instantie even kijken naar wat zo'n douglas schutting nu eigenlijk precies is. Het gaat hierbij om een schutting welke zoals de naam je al aangeeft is vervaardigd uit het zogenaamde Douglas hout. Het betreft hier een houtsoort welke beschikt over van nature, duurzame eigenschappen. Dit hout kenmerkt zich door enkele zeer concrete eigenschappen. Het gaat hierbij dan meer bepaald om de volgende:

  • Een warme kleur;
  • Een opvallende nerfstructuur.

De bovenstaande eigenschappen zorgen ervoor dat deze houtsoort er bekend om staat over een natuurlijke net als rustieke uitstraling te beschikken. Door gebruik te maken van dit type hout zorg je er bovendien ook voor dat de schutting van je keuze bestand is tegen de weersomstandigheden waardoor ze met zekerheid langdurig mee zal blijven gaan.

Op welke voordelen kan je rekenen bij dergelijke schuttingen?

Ongeacht welke van de verschillende soorten schuttingen op de markt je ook overweegt om aan te schaffen, het spreekt voor zich dat je altijd stil zal willen blijven staan bij de voordelen die eraan verbonden zijn. Specifiek voor de dougals schutting geldt dat er aanspraak kan worden gemaakt op een niet onaanzienlijke hoeveelheid aan voordelen. Het gaat hierbij dan onder meer om de volgende:

  • Ze beschikt over een degelijke, natuurlijke weerstand tegen rotting, schimmel en insecten;
  • Het dougals hout beschikt over een aantrekkelijke, natuurlijke schoonheid;
  • Douglas hout is van nature bijzonder sterk en bovendien ook erg stabiel;
  • Je hoeft geen rekening te houden met een doorgedreven onderhoud, in tegendeel.

Het feit dat dougals hout van nature niet alleen sterk, maar bovendien ook zeer stabiel is zorgt ervoor dat je bij het gebruik van een dougals schutting altijd kan rekenen op een solide, stevige constructie. Niet alleen geldt voor een dergelijke schutting dat ze prima bestand is tegen wind, bovendien is ze ook goed opgewassen tegen dagelijkse belastingen. Zo sla je twee vliegen in één klap.

Hoe moet je zo’n schutting precies onderhouden?

Zoals hierboven al aangegeven is het bij het gebruik van een dougals schutting zo dat je altijd kan rekenen op een optimaal onderhoudsgemak. Van deze schuttingen is dan ook bekend dat ze slechts beschikken over een minimaal vereist onderhoud. Het is mogelijk om het hout te behandelen met behulp van bijvoorbeeld een olie of beits waardoor de levensduur kan worden verlengd en de kleur behouden kan blijven. Dit gezegd hebbende is dit niet echt noodzakelijk. Voor het hout waaruit je tuinscherm bestaat geldt dat ze na verloop van tijd kan gaan vergrijzen. Dit kan in de praktijk een aardige bijdrage leveren aan de rustieke uitstraling waar je schutting over komt te beschikken.

Bovenstaande maakt dus eigenlijk duidelijk dat er op vlak van onderhoud bij een dougals schutting twee verschillende belangrijke aandachtspunten zijn om rekening mee te houden. In eerste instantie is het bijvoorbeeld mogelijk om je schutting in een goede staat te houden door ze regelmatig te reinigen met water net als een mild reinigingsmiddel. Dat is echter niet alles. Daarnaast wordt het ook aangeraden om rekening te houden met een jaarlijkse behandeling. Een behandeling met een waterafstotende beits of verf kan de levensduur van je schutting immers sterk verlengen en de uitstraling verbeteren. Ook dit is met zekerheid een zeer interessant voordeel.

Altijd een uitstekende kwaliteit gegarandeerd

Als je kiest voor het kopen van een dougals schutting zal je tot de conclusie komen dat er altijd gebruik bij zal worden gemaakt van een hoogwaardig dougals hout. Voor dit hout geldt dat ze zeer zorgvuldig is geselecteerd op basis van niet alleen de kwaliteit, maar ook de duurzaamheid waarover ze beschikt. Op deze manier ben je altijd verzekerd van een langdurig mooi blijvende tuinafscheiding. Daarnaast is het ook zo dat het kopen van een dougals schutting ervoor zorgt dat je kan rekenen op een geweldige veelzijdigheid. Voor deze schuttingen geldt dan ook dat ze aangekocht kunnen worden in verschillende maten en stijlen. Wil je dus met andere woorden niet alleen de beschikking hebben over een mooie, maar ook over een kwalitatieve en bovendien betaalbare schutting? In al deze gevallen kan de keuze voor een dougals exemplaar interessant zijn!

Keuze uit een ruim aanbod met verschillende schuttingen

Op het ogenblik dat je van plan bent om een bepaalde schutting te kopen voor jouw woning is het niet meer dan logisch dat je over bepaalde eisen of verwachtingen zal beschikken. In veel gevallen is het zo dat een dougals schutting deze verwachtingen weet in te lossen. Dit gezegd hebbende is het natuurlijk ook mogelijk dat je toch eerder op zoek bent naar een ander exemplaar. Ook in dat geval kunnen wij je daar zeker mee verder helpen. Enkele andere mogelijkheden die je aantreft binnen het assortiment van ons zijn dan ook:

In het merendeel van de gevallen blijkt wel dat mensen sowieso de voorkeur geven aan een geïmpregneerde schutting. Deze voorkeur hoeft ook helemaal niet te verbazen, in tegendeel. Een dergelijke schutting staat er immers om bekend niet alleen veel beter en langer haar oorspronkelijke uitstraling te kunnen behouden, daarnaast is het ook nog eens zo dat ze optimaal is beschermd tegen de weersomstandigheden. Op deze manier sla je twee vliegen in één klap.

Geniet van een interessant volume voordeel

Het spreekt voor zich dat je voor de realisatie van een dougals schutting niet zomaar aan één enkel element voldoende zal hebben, in tegendeel. Bij het kopen van meerdere elementen zal je tot de conclusie komen dat je mogelijks aanspraak zal kunnen maken op een zogenaamd volumevoordeel. Het gaat hierbij om een voordeel dat steeds groter wordt naarmate het aantal exemplaren dat je wenst te bestellen. Enkele voorbeelden van zo’n volume voordeel waar je op kan rekenen zijn:

  • 15% korting vanaf 25 stuks;
  • 17% korting vanaf 50 stuks;
  • 20% korting vanaf 75 stuks.

Je dient er wel rekening mee te houden dat het mogelijke volume voordeel waar je op kan rekenen afhankelijk kan zijn van het type dougals schutting welke je wenst aan te schaffen. Controleer dus altijd even grondig welk volume voordeel voor jouw specifieke dougals schutting van toepassing is.

Bestel ook jouw dougals schutting vandaag nog

Doorheen deze pagina is duidelijk geworden dat de keuze voor een dougals schutting in de praktijk best een aantal zeer interessante voordelen met zich meebrengt. Het hoeft dan ook zeker niet te verbazen dat heel wat mensen uiteindelijk de keuze maken om een dergelijke dougals schutting aan te schaffen voor hun tuin of eigendom. Ben jij dat ook van plan? In dat geval zal je tot de conclusie komen dat wij je daar uitstekend bij verder kunnen helpen. Wacht dan ook niet langer en plaats ook jouw bestelling voor een dougals schutting vandaag nog.

Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€0,00
Bestel nog voor €2.000,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!