Menu
EUR

Zwarte schuttingen

7 Producten
Toon:
Toon 1 - 7 van 7
Zwarte schuttingen

Er zijn best een aantal prima redenen die we kunnen aanhalen waarom de keuze voor een zwarte schutting vandaag de dag kan rekenen op zoveel interesse. Voor heel wat mensen geldt dan ook dat ze tegenwoordig de keuze maken om hun tuin te voorzien van een zo strak mogelijke vormgeving. Bij een moderne look & feel komt een zwarte schutting werkelijk uitstekend tot haar recht. Overweeg jij ook de aanschaf van zo’n schutting, maar zou je graag eerst even een goed beeld willen hebben van alle voordelen die eraan verbonden zijn? Wil je bovendien ook graag een dergelijke schutting kunnen kopen tegen de meest interessante voorwaarden? In allebei deze gevallen hoef je niet verder meer te zoeken. Wij van Handelsonderneming van Viegen B.V. kunnen je hier immers bij helpen.

Waarom kiezen voor een zwarte schutting?

Wanneer je kiest voor het aanschaffen van een zwarte schutting zal je kunnen vaststellen dat deze bestaan uit houten panelen welke in het merendeel van de gevallen zijn geïmpregneerd. Dit betekent dat ze een speciaal impregnatieproces hebben ondergaan. Vervolgens werd er uiteraard ook nog de keuze gemaakt om de panelen zwart te verven. Het impregnatieproces dat zich voltrekt zorgt er in de praktijk voor dat het hout wordt doordrenkt met een beschermende stof. Op deze manier kan er worden gerekend op niet alleen een waterafstotende, maar ook op een schimmelwerende behandeling. Deze behandeling heeft als gevolg dat het hout kan rekenen op een veel betere bescherming tegen niet alleen de weersinvloeden, maar ook tegen rotting net als insecten. Voor de zwarte verflaag geldt op haar beurt dat ze ervoor zorgt dat er een moderne uitstraling kan worden gerealiseerd. Het hoeft niet gezegd dat ook dit alleen maar als een voordeel kan worden bestempeld.

Op welke interessante voordelen kan je precies rekenen?

Voor alle verschillende soorten schuttingen welke op de markt verkrijgbaar zijn geldt dat er uiteraard bepaalde, belangrijke voordelen aan verbonden zijn. Voor een zwarte schutting geldt dat zij hier geen uitzondering op vormt, in tegendeel. Door over te gaan tot het kopen van een dergelijke schutting kan je dan ook rekenen op de hieronder aangehaalde voordelen:

 1. Ze beschikken over een moderne uitstraling;
 2. Impregnatie garandeert een uitstekende levensduur;
 3. Je creëert meer privacy in je tuin;
 4. Ook op vlak van geluidsisolatie kunnen deze tuinschermen wonderen doen.

Voor ontzettend veel mensen geldt dat ze tegenwoordig vrij intensief gebruikmaken van de mooie tuin die ze bij hun woning hebben gerealiseerd. Wanneer dat ook geldt voor jou is het niet meer dan logisch dat je dit graag in de meest optimale omstandigheden zal willen doen. Om dit voor mekaar te krijgen kan de aanwezigheid van bijvoorbeeld een zwarte schutting eigenlijk niet ontbreken. Bovendien creëer je op deze manier een blijvende meerwaarde welke zich zelfs ook zal laten voelen op het ogenblik dat je beslist om je woning te koop aan te bieden. Veel mensen zien de aanwezigheid van een schutting immers als een allerminst onbelangrijke meerwaarde.

Van welke houtsoorten wordt ze precies gemaakt?

Voor een zwarte schutting geldt dat ze in de praktijk gemaakt kan worden van verschillende materialen. We maken wat dit betreft een onderscheid tussen de onderstaande houtsoorten:

 • Grenenhout;
 • Vurenhout.

Voor beide bovenstaand houtsoorten geldt dat ze er bekend om staan over prima impregneereigenschappen te beschikken. Deze houtsoorten zijn niet alleen erg duurzaam, daarnaast kunnen ze ook uitstekend worden behandeld waardoor ze op een efficiënte wijze de zwarte verf op kunnen nemen. De aanwezigheid van de zwarte kleur zorgt er bovendien in de praktijk voor dat je altijd bent verzekerd van een eigentijdse net als trendy uitstraling. Heb jij ervoor gekozen om een moderne tuin te realiseren bij je woning? In dat geval zal je tot de conclusie komen dat de keuze voor een zwarte schutting eigenlijk de meest voor de hand liggende optie zal zijn.

Hoe extra besparen op je aankoop van een dergelijke schutting?

Ben je van plan om een zwarte schutting te kopen? Dan zal gelijk duidelijk worden dat je hier bij Handelsonderneming van Viegen B.V. altijd kan rekenen op een zeer scherpe aankoopprijs. Dit gezegd hebbende zijn wij van mening dat het altijd nog beter kan. Vanwege deze reden is het mogelijk om bij ons aanspraak te kunnen maken op een zogenaamd volume voordeel. Dit voordeel kan worden verkregen van zodra er minstens 25 stuks worden aangekocht. Vanaf dat moment kan je bijvoorbeeld rekenen op een korting van 10 procent. Plaats je een bestelling voor minstens 50 stuks van een bepaalde zwarte schutting? In dat geval loopt het volume voordeel al op tot 15 procent! Het hoeft niet gezegd dat je op deze manier de aankoopprijs van je schutting aanzienlijk (extra) kan drukken.

Ontdek ook de andere schuttingen uit ons assortiment

Hoe interessant de eigenschappen en voordelen ook mogen zijn welke verbonden zijn aan de keuze voor een zwarte schutting, het spreekt voor zich dat er in ons assortiment ook nog andere alternatieven terug te vinden zijn. Op dit vlak kan je dan bijvoorbeeld kiezen voor de volgende opties:

Voor deze laatste geldt uiteraard dat je er ook voor kan kiezen om deze met een zwarte afwerking aan te schaffen. Op deze manier kan je meteen rekenen op het beste van twee werelden. Hoe dan ook, ongeacht het type schutting welk je graag wenst te kopen voor rond de tuin van jouw woning, het mag ondertussen duidelijk zijn dat dit hier bij ons altijd mogelijk is.

Vragen? Neem zeker contact op met onze klantenservice!

Het kopen van een zwarte schutting is uiteraard niet iets wat je elke dag doet, in tegendeel. Het is dan ook niet meer dan logisch dat je op dit vlak wellicht geconfronteerd zal worden met bepaalde vragen. Wanneer dat ook geldt voor jou is het goed om te weten dat je deze vragen altijd voor kan leggen aan onze ervaren klantenservice. Onze deskundige medewerkers kunnen al jouw vragen te allen tijde op de meest efficiënte manier beantwoorden! Op deze manier kan je er altijd op rekenen dat je uiteindelijk de voor jou meest optimale zwarte schutting zal bestellen.

Bestel ook jouw zwarte schutting vandaag nog

De kans is behoorlijk groot dat de op deze pagina aangehaalde voordelen ook jouw interesse in het kopen van een zwarte schutting aanzienlijk hebben aangewakkerd. Wanneer dat het geval is zal je tot de conclusie komen dat het aanschaffen van deze schutting hier bij ons verschillende belangrijke voordelen met zich meebrengt. De exacte voordelen waar je op kan rekenen zijn:

 1. Je kan een keuze maken uit een divers aantal verschillende zwarte schuttingen;
 2. Een snelle levering is nagenoeg altijd gegarandeerd;
 3. Je kan een volume korting krijgen bij de aankoop van meerdere exemplaren;
 4. Je kan onder bepaalde voorwaarden genieten van gratis verzending van je bestelling;
 5. Onze ervaren klantenservice staat je bijzonder graag te woord bij eventuele vragen.

Voor heel wat mensen geldt dat ze door de jaren heen al hebben gekozen voor het aanschaffen van één van de zwarte schuttingen welke er verkrijgbaar zijn. Dit altijd naar volle tevredenheid. Ben jij de volgende die deze keuze gaat maken? Zoek dan zeker niet verder en koop jouw gloednieuwe, zwarte schutting vandaag nog hier bij Handelsonderneming van Viegen B.V.

Gratis verzending vanaf 1.500 euro

Het kan zomaar gebeuren dat je bezig bent met bijvoorbeeld het volledig verbouwen van je tuin. In dat geval is de kans zeer groot dat je niet alleen maar een zwarte schutting aan zal willen kopen. Ben je ook nog op zoek naar één of meerdere zaken die je graag mee zou willen bestellen? Dat kan! Van zodra je een bestelling bij ons plaatst ben je overigens verzekerd van gratis verzending. Het spreekt voor zich dat het kopen van jouw zwarte schutting net als andere vereiste materialen bij ons op deze manier alleen maar nog interessanter wordt gemaakt.

Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€0,00
Bestel nog voor €2.000,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!