Menu
EUR

Nokvorsten | Nokpannen

6 Producten
Toon:
Halfronde nokvorst profielplaat 220 cm
Halfronde nokvorst profielplaat 220 cm
€35,70 €29,50
€13,41 per meter
 
Rechte nokvorst profielplaat 220 cm
Rechte nokvorst profielplaat 220 cm
€35,70 €29,50
€13,41 per meter
 
Rechte nokvorst profielplaat 300 cm - TIJDELIJKE ACTIE
-20%
Rechte nokvorst profielplaat 300 cm - TIJDELIJKE ACTIE
€48,40 €40,00 €38,72 €32,00
€10,66 per meter
 
Halfronde eindkap
Halfronde eindkap
€9,99 €8,26
 
Rechte nokvorst op maat
Rechte nokvorst op maat
€15,00 per meter
 
Rechte eindkap
Rechte eindkap
€9,99 €8,26
 
Toon 1 - 6 van 6
Nokvorsten | Nokpannen

Voor nokvorsten, ook wel bekend als nokpannen, geldt dat ze worden ingezet voor de afsluiting van de bovenste rij pannen welke zich in een schuin dak bevinden. Wanneer je, je gaat verdiepen in ons aanbod met nokpannen zal je tot de conclusie komen dat ze aangekocht kunnen worden in verschillende uitvoeringen. Zo kan niet alleen het formaat verschillen, maar geldt dat ook voor de vorm net zoals voor de kleur. In ieder geval, ben jij ook van plan om nokvorsten aan te schaffen en ben je daarvoor nog op zoek naar een geschikte partij om dat bij te kunnen doen? Dan is het beslist interessant om te ontdekken wat wij voor jou kunnen betekenen.

Wat zijn nokvorsten precies?

Voor nokvorsten geldt dat ze speciaal ontwikkelde, vaak halfronde, nieuwe dakpannen zijn welke dienst doen als afsluiting boven op een schuin dak. Voor deze zogenaamde nokpannen geldt dat ze zorgen voor een verbinding tussen allebei de zijden van het dak. Bovendien wordt op deze manier ook een nette afsluiting gerealiseerd. Het gevolg hiervan is dat er niet alleen sprake is van een perfecte vormvaste, maar bovendien ook waterdichte afdichting van je pannendak. De belangrijkste voordelen waar je op kan rekenen bij het gebruik van nokvorsten zijn de volgende:

 • Ze voorkomen het verschuiven van de dakpannen;
 • De dakconstructie wordt er aanzienlijk door verstevigd;
 • Het dak kan er tot in het kleinste detail mee afgewerkt worden.

Voordat je over gaat tot het kopen van bepaalde nokvorsten dien je er rekening mee te houden dat er verschillende exemplaren bestaan. Voor elke dakpan geldt dan ook dat ze beschikt over diens eigen hulpstukken. Om het dak compleet af te kunnen werken zal je behoefte hebben aan verschillende soorten vorsten. Voor een complete set geldt eigenlijk dat ze bestaat uit drie verschillende onderdelen, namelijk:

 • Een beginvorst;
 • Een tussenvorst;
 • Een eindvorst.

Ongeacht de exemplaren waar je allemaal behoefte aan hebt zal je tot de conclusie komen dat deze perfect aangekocht kunnen worden hier bij Handelsonderneming van Viegen B.V. Is het voor jou niet helemaal duidelijk welke exemplaren jij nu precies allemaal nodig hebt? Dan is het uiteraard steeds mogelijk om even contact op te nemen met onze klantenservice.

Nokpannen, verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen

Bij dakmateriaal kopen is het altijd van belang om je even te verdiepen in de verschillende uitvoeringen welke er allemaal van een bepaald type materiaal verkrijgbaar zijn. Specifiek voor nokpannen geldt in de praktijk dat er rekening moet worden gehouden met een verschil in kleur, coating en de toplaag.

Wat de kleuren betreft zal je tot de conclusie komen dat er hierbij een onderscheid kan worden gemaakt tussen verschillende opties. Het gaat hierbij (eventueel afhankelijk van het exemplaar in kwestie) tussen de volgende:

 • Antraciet (RAL 7016);
 • Zwart (RAL 9005);
 • Rood (KLEUR 785);
 • Terracotta (RAL 8004)

Wat de coating of toplaag betreft kan je een keuze maken tussen polyester net zoals wrinkle en leermotief. In ieder geval, Voordat je over gaat tot het aanschaffen van bepaalde nokvorsten is het altijd van belang om even goed de verschillende mogelijkheden op de markt ten opzichte van elkaar af te wegen. Alleen op die manier zal je voor jouw dak de best mogelijke keuze maken.

Altijd die vorsten die jij nodig hebt voor jouw woning

Het veelzijdige aanbod met nokvorsten dat je terug kan vinden in het aanbod hier bij Handelsonderneming van Viegen B.V. zorgt er duidelijk voor dat je voor elke woning de beschikking kan krijgen over de meest aangewezen exemplaren. Enkele van de mogelijkheden die je terug kan vinden in het aanbod van onze webwinkel zijn de volgende:

 • Halfronde profielplaat nokvorst 220 centimeter;
 • Rechte profielplaat nokvorst 220 centimeter;
 • Halfronde eindkap;
 • Rechte eindkap.

Ongeacht de nokvorsten waar je precies behoefte aan mag hebben, je kan ze dus altijd terugvinden in ons ruime en diverse assortiment. Bovendien kan je er bij ons altijd op rekenen dat je ze kan bestellen tegen de meest optimale prijs-kwaliteit. Ook dat is uiteraard alleen maar mooi meegenomen.

Koop jouw nokvorsten hier bij Handelsonderneming van Viegen B.V.

De meerwaarde die nokvorsten voor het dak van jouw woning kunnen realiseren mag ondertussen wel duidelijk zijn. Bovendien heeft bovenstaande informatie ook duidelijk gemaakt dat je voor het aanschaffen van jouw nieuwe nokpannen bij ons zeker aan het juiste adres bent. Het is echter natuurlijk ook zomaar mogelijk dat je ook nog behoefte zal hebben aan andere dakmaterialen. Een beroep doen op onze mogelijkheden is ook mogelijk wanneer je wenst over te gaan tot:

Wil je liever dakleer kopen? Of misschien wil je graag een dakdoorvoer plaatsen of damwandplaten voor daken bestellen? Het behoort hier bij Handelsonderneming van Viegen B.V. allemaal tot de mogelijkheden. Van zodra je een bestelling plaatst voor een waarde van minstens € 2.000,- ben je bovendien ook verzekerd van gratis verzending van je bestelling. Het mag dan ook duidelijk zijn, voor het bestellen van jouw benodigde nokvorsten en andere dakmaterialen ben je bij ons absoluut zeker aan het juiste adres!

Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€0,00
Bestel nog voor €2.000,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!