Menu
EUR

Plexiglas 3mm

3 Producten
Toon:
Toon 1 - 3 van 3
Plexiglas 3mm

Plexiglas 3mm kenmerkt zich door een iets beperktere dikte. Ondanks deze geringe dikte kan er echter worden gesteld dat dergelijke plexiplaten toch voor een groot aantal verschillende toepassingen kunnen worden ingezet. Dat is uiteraard mede het gevolg van het feit dat plexiglas over verschillende zeer interessante voordelen beschikt ten opzichte van glas. Wil jij graag ontdekken wat deze unieke voordelen nu precies zijn? Zou je bovendien ook graag meteen plexiglas met een dikte van 3mm willen kunnen bestellen? In beide gevallen zal je kunnen vaststellen dat je hier bij van Viegen Handelsonderneming zonder twijfel aan het juiste adres bent!

Wat is plexiglas?

Plexiglas 3mm is eigenlijk een transparante thermoplast. Het werd voor het eerst op de markt gebracht in het jaar 1928 in de Russische hoofdstad Moskou. Sinds die tijd is er behoorlijk wat gebeurd. In eerste instantie bleek dat dit materiaal even tijd nodig had om aan populariteit te winnen. Inmiddels kunnen we ons echter geen wereld zonder plexi meer voorstellen. Vooral in de voorbije jaren is het gebruik van dit materiaal dan ook aardig populairder geworden. In heel wat opzichten kan plexi dan ook niet alleen worden bestempeld als een goede vervanger voor glas, daarnaast overtreft het vaak ook nog eens de eigenschappen van dit materiaal aanzienlijk. Daarnaast geldt voor dit materiaal dat het zowel inzetbaar is binnen in de woning als buitenshuis.

Voor welke toepassingen kan plexiglas worden gebruikt?

In de praktijk is het mogelijk om gebruik te maken van plexiglas 3mm in tal van verschillende situaties. Zo kan er gebruik worden gemaakt van dit materiaal bij de realisatie van raamwerken. Daarnaast kan het materiaal ook dienst doen als beschermlaag en is het mogelijk om ze in te zetten als tijdelijke oplossing in menig aantal situaties. De reden waarom plexiglas in zoveel verschillende omstandigheden kan worden gebruikt is het directe gevolg van de vele interessante voordelen die er aan verbonden zijn. Deze voordelen laten we je graag hieronder op deze pagina nog ontdekken.

Wat zijn de voordelen van plexiglas?

Er zijn menig aantal voordelen waar je op kan rekenen op het moment dat je ervoor kiest om gebruik te gaan maken van plexiglas 3mm. In eerste instantie zal je merken dat plexi ongeveer 25 keer sterker is in vergelijking met glas welke over dezelfde dikte beschikt. Bovendien is het zo dat dit materiaal ook een stuk flexibeler is. Op het ogenblik dat je ervoor zou kiezen om bijvoorbeeld plexiglas van 3mm te kopen zou je kunnen vaststellen dat dit materiaal lichtjes kan worden gebogen. Bovendien is dit materiaal ook slagvast. Dit zorgt ervoor dat zelfs plexiglas met een beperkte dikte eigenlijk bijna onbreekbaar is.

Een tweede voordeel waar je van bent verzekerd bij de keuze voor plexiglas 3mm is terug te vinden in het feit dat het materiaal merkelijk lichter is in vergelijking met glas. Voor plexi geldt dat ze gemiddeld 50 procent lichter is in vergelijking met glas. Dat kan al snel een behoorlijk verschil maken. Dit zorgt ervoor dat plexiglas vaak wordt geprefereerd in situaties waarin er een aanzienlijke gewichtsbesparing is gewenst. Het kan hierbij dan bijvoorbeeld gaan om de realisatie van een groot voorzetraam tegen de kou. Het beperkte gewicht waar sprake van is bij plexiglas zorgt er bovendien in de praktijk tevens voor dat de montage een stuk eenvoudiger kan verlopen.

Plexiglas 3mm met verschillende afmetingen

Wil je graag plexiglas 3mm bestellen? Dan spreekt het voor zich dat je daarbij een keuze kan maken uit verschillende afmetingen. Wij maken het voor onze klanten mogelijk om volledig zelf te bepalen over welke lengte en breedte hun plexiglas dient te beschikken. Op deze manier kan je altijd de beschikking krijgen over plexiglas met een dikte van 3mm dat over de hele lijn aan je verwachtingen zal weten te voldoen. Bovendien hoef je bij ons ook helemaal geen rekening te houden met een lange leveringstermijn, in tegendeel. De leveringstermijn die wij hanteren voor het laten maken van een plexiglas met een dikte van 3mm is dan ook slechts gelegen tussen de 1 en de 3 werkdagen.

Bestel ook jouw plexiglas nu hier bij van Viegen Handelsonderneming!

Er zijn duidelijk menig aantal interessante voordelen waar je op kan rekenen wanneer je de keuze maakt om gebruik te gaan maken van plexiglas 3mm. Dit geldt overigens zeker niet alleen voor plexiglas dat over deze dikte beschikt. Ook wanneer je kiest voor een andere dikte kan je er dan ook altijd op rekenen dat je de beschikking krijgt over een materiaal dat veelzijdig inzetbaar is. In ieder geval zorgen wij er hier bij van Viegen Handelsonderneming absoluut voor dat je over de mogelijkheid beschikt om het door jou gewenste plexiglas met een dikte van 3mm aan te kunnen kopen tegen de meest interessante voorwaarden. Aarzel dan ook geen moment langer en bestel ook jouw plexiglas 3mm vandaag nog hier bij van Viegen Handelsonderneming!

Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€0,00
Bestel nog voor €2.000,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!