Menu
EUR

Vuren regels | Vurenhout regels

3 Producten
Toon:
Vuren regel 4,4x7 cm
Vuren regel 4,4x7 cm
€7,28 €6,02
€2,23 per meter
 
Vuren regel 4,4x9,5 cm
Vuren regel 4,4x9,5 cm
€11,43 €9,45
€3,15 per meter
 
Vuren regel 4,4x4,4 cm
Vuren regel 4,4x4,4 cm
€6,35 €5,25
€1,75 per meter
 
Toon 1 - 3 van 3

Vuren regels worden in de praktijk ook wel eens rib- of deelhout genoemd. Het gaat hierbij om hout welke zeer vaak wordt gebruikt voor het uitvoeren van constructiewerken. Dit betekent onder meer dat vurenhout regels in de praktijk worden gebruikt bij projecten die betrekking hebben tot wanden en plafonds. Dit gezegd hebbende is het zo dat dit hout ook wordt gebruikt voor het vervaardigen van een frame of voor raamwerk. Vuren regels kunnen in de praktijk niet alleen ontzettend handig zijn voor doe-het-zelvers, maar ook voor vakmensen. Ben jij ook op zoek naar een geschikte partij om dergelijke regels bij aan te kunnen kopen? Dan is verder zoeken niet meer nodig.

Wat zijn vuren regels?

Voor vuren regels geldt dat we ze in de praktijk het best kunnen omschrijven als latten gemaakt van hout welke kunnen worden gebruikt in een constructie en vaak dienst doet als soort van verbinding. Voor deze regels geldt dat je ze op verschillende plaatsen terug ziet komen. Dit zowel binnen als buiten woningen. Buiten de woonst wordt er uiteraard voor gekozen om gebruik te maken van geïmpregneerde regels. Je ziet ze onder meer terugkomen in bijvoorbeeld een constructie van regels waar zaken zoals vlonderplanken of terrastegels op kunnen worden geplaatst.

Hoe interessant is het gebruik van vurenhout regels?

Er zijn aan het gebruik van vuren regels allerhande niet onbelangrijke voordelen verbonden. Om te beginnen geldt voor deze regels dat ze bekend staan vanwege hun multifunctionele eigenschappen. Dit betekent dat ze zich zowel lenen voor de volgende werkzaamheden:

  • Nieuwbouw;
  • Renovatie;
  • Afwerkwerkzaamheden.

Bij het kopen van deze vurenhout regels zal je verder tot de conclusie komen dat ze niet alleen met de hand, maar ook machinaal ontzettend eenvoudig te bewerken zijn. Verder kan je ze ook zeer eenvoudig afwerken door gebruik te maken van diverse afwerkingsmogelijkheden. Het kan hierbij dan niet alleen gaan om verf, maar ook om lak of beits. Voor vurenhout geldt verder dat ze er over het algemeen bekend om staat eenvoudig te monteren te zijn. Dit zowel met schroeven als met spijkers als met constructielijm. Stuk voor stuk uiteraard meer dan interessante voordelen.

Vurenhout, ook verkrijgbaar in tal van andere vormen

Wil je graag vurenhout kopen? Dan spreekt het voor zich dat je niet alleen maar zal kunnen overwegen om gebruik te maken van zogenaamde vuren regels. Het moet dan ook gezegd dat deze houtsoort op de markt ook nog in tal van andere vormen verkrijgbaar is. Denk hierbij maar eens aan:

Het is uiteraard ook een mogelijkheid dat je niet zal kiezen voor het kopen van vurenhout, maar dat je op zoek bent naar bijvoorbeeld een bepaalde vorm van tuinhout. Ook in die situatie zal je alleen maar kunnen vaststellen dat wij hier bij Handelsonderneming van Viegen B.V. heel wat interessants voor jou in petto hebben. Aarzel dus zeker niet om ons volledige assortiment door te nemen.

Waar moet je rekening mee houden bij het kopen?

Sta je op het punt om vuren regels te kopen? Dan spreekt het voor zich dat er een aantal zaken zijn waar je de nodige aandacht aan zal dienen te besteden. Met het oog op deze zaken kan je onder andere denken aan de afmetingen waar deze regels over dienen te beschikken. Bedenk jezelf op dit vlak uiteraard ook over welke specifieke lengte ze dienen te beschikken. Dat is echter niet alles.

Naast bovenstaande zal je bij het kopen van vuren regels ook goed moeten nadenken over de vereiste aantallen waar je behoefte aan hebt. Veel mensen doen dit niet waardoor ze uiteindelijk extra regels moeten bijbestellen. Dit kan uiteraard altijd, maar brengt weer extra (transport)kosten met zich mee. Twijfel je over de hoeveelheid aan vurenhout regels waar je precies behoefte aan hebt? Dan kan onze klantenservice je op dat vlak zeker en vast heel wat meer vertellen.

Koop jouw vuren regels hier bij Handelsonderneming van Viegen B.V.

Het is uiteraard best mogelijk dat je tijdens het bouwen of verbouwen behoefte zal hebben aan vuren regels om gebruik van te maken. Bij het kopen van dergelijke regels zal je direct tot de conclusie komen dat deze over een zacht prijskaartje beschikken. Dit maakt ze geschikt voor ieders budget. Het kan echter uiteraard altijd nog beter. Als je jouw vuren regels aankoopt hier bij Handelsonderneming van Viegen B.V. is het immers zo dat je kan rekenen op nog meer financiële voordelen. Niet alleen kan je mogelijks een volumekorting ontvangen, bovendien is het ook zomaar mogelijk dat je kan rekenen op gratis verzending van jouw bestelling.

Ga je uiteindelijk hier bij Handelsonderneming van Viegen B.V. een bestelling plaatsen voor een totale bestelwaarde van minstens 1.500 euro? Dan zal je tot de conclusie komen dat wij de verzendkosten voor jouw order voor onze rekening nemen. Op deze manier spreekt het voor zich dat het kopen van de door jou vereiste vuren regels alleen maar nog voordeliger zal uitvallen.

Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€0,00
Bestel nog voor €2.000,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!