Menu
EUR

Geïmpregneerde schutting

24 Producten
Toon:
Toon 1 - 12 van 24
Geïmpregneerde schutting

De keuze voor een geïmpregneerde schutting is voor het merendeel van de mensen in de praktijk al snel gemaakt. Dat is het gevolg van het feit dat het merendeel van de mensen vandaag de dag op zoek zijn naar niet alleen kwalitatieve en duurzame, maar ook onderhoudsvriendelijke schuttingen. Geldt dat ook voor jou? In dat geval zal je tot de conclusie komen dat de aanschaf van één van onze geïmpregneerde schuttingen met zekerheid een prima keuze is.

Wat kan je verwachten van een geïmpregneerde schutting?

Laat ons om te beginnen eerst even kijken naar wat je kan verwachten van een geïmpregneerde schutting. Het gaat hierbij om tuinschermen bestaande uit houten palen welke zijn behandeld door middel van een speciaal impregnatieproces. Dit betekent concreet dat het hout wordt doordrenkt met een beschermende stof die in de praktijk niet alleen een waterafstotende, maar ook een schimmelwerende behandeling weet te realiseren. Deze behandeling brengt verschillende voordelen met zich mee. Zo wordt het hout in één klap beschermd tegen niet alleen de weersinvloeden, maar ook tegen rotting net als tegen insecten. Stuk voor stuk zeer interessante voordelen dus.

Welke voordelen zijn eraan verbonden?

Als je kiest voor het kopen van één van de geïmpregneerde schuttingen die deel uitmaken van ons assortiment zal je zoals hierboven al even kort aangehaald tot de conclusie komen dat je kan rekenen op een aantal behoorlijk interessante voordelen. Enkele van de interessantste voordelen waar je bij deze exemplaren op kan rekenen hebben we hieronder even voor je opgesomd:

  • Er is sprake van een uitstekende duurzaamheid;
  • Er wordt een prima weerbestendigheid gecreëerd;
  • Een geïmpregneerde schutting is kostenbesparend;
  • Je kan rekenen op een uitstekende veelzijdigheid.

Bij een geïmpregneerd tuinscherm is het zo dat de impregnatie zorgt voor een uitstekende bescherming tegen vocht. Hierdoor zal het hout veel minder snel gaan rotten en zal ze over een aanzienlijk langere levensduur komen te beschikken. Doordat er door middel van de impregnatie ook een extra vorm van bescherming wordt gerealiseerd is het zo dat ook de kosten op termijn bij een dergelijke schutting gevoelig lager zullen zijn gelegen in vergelijking met andere exemplaren.

Welke andere eigenschappen zijn belangrijk om te weten?

Voor een geïmpregneerde schutting geldt dat het van belang is om te weten dat ze vervaardigd kan zijn uit verschillende houtsoorten. Denk hierbij onder meer aan de houtsoorten die we hieronder voor jou op een rijtje hebben gezet:

  • Vurenhout;
  • Grenenhout.

Voor beide bovenstaande houtsoorten geldt dat ze er in de praktijk bekend om staan over uitstekende impregneereigenschappen te beschikken. Ondanks de impregnatie zal je er bovendien ook op kunnen rekenen dat het hout haar natuurlijke uitstraling en warmte zal blijven behouden.

Waar rekening mee houden op vlak van onderhoud?

Kies je voor de aankoop van een geïmpregneerde schutting? In dat geval is het zo dat je rekening zal moeten houden met een beperkte hoeveelheid aan onderhoud. In eerste instantie wordt het aangeraden om regelmatig de schutting te reinigen met behulp van water net als een mild reinigingsmiddel. Daarnaast is het ook zo dat het wordt aangeraden om een jaarlijkse behandeling uit te voeren. Ondanks het feit dat geïmpregneerd hout bestand is tegen weersinvloeden is het zo dat een jaarlijkse behandeling met een waterafstotende beits of verf de levensduur extra kan verlengen. Bovendien kan ook de uitstraling op deze manier worden verbeterd.

Bestel jouw geïmpregneerde schutting vandaag nog

De keuze voor een geïmpregneerde schutting brengt in de praktijk duidelijk verschillende voordelen met zich mee. Binnen ons assortiment is het sowieso mogelijk om een keuze te maken tussen tal van verschillende soorten schuttingen. De andere opties waar je voor kan kiezen zijn onder meer:

Plaats je bij ons uiteindelijk een bestelling ter waarde van minstens 1.500 euro? Dan zal je tot slot kunnen vaststellen dat wij de verzendkosten voor onze rekening nemen. Ook dit kan een extra goede reden zijn om ervoor te kiezen om jouw geïmpregneerde schutting hier bij ons aan te schaffen.

Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€0,00
Bestel nog voor €2.000,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!