Menu
EUR

Hooiberg | Steltenberg

18 Producten
Toon:
Hooiberg Fret
Hooiberg Fret
€1.452,00 €1.200,00
 
Hooiberg Alpaca
Hooiberg Alpaca
€1.936,00 €1.600,00
 
Hooiberg als speeltoestel
Hooiberg als speeltoestel
€3.993,00 €3.300,00
 
Hooiberg Kip
Hooiberg Kip
€1.796,85 €1.485,00
 
Hooiberg Ezel
Hooiberg Ezel
€2.057,00 €1.700,00
 
Hooiberg Schaap
Hooiberg Schaap
€2.262,70 €1.870,00
 
Geitenspeeltoestel
Geitenspeeltoestel
€1.500,00 €1.239,67
 
Hooiberg Geit
Hooiberg Geit
€3.666,30 €3.030,00
 
Hooiberg Boerderij
Hooiberg Boerderij
€5.372,40 €4.440,00
 
Hooiberg Kat
Hooiberg Kat
€2.631,75 €2.175,00
 
Hooiberg Das
Hooiberg Das
€5.094,10 €4.210,00
 
Hooiberg Koe
Hooiberg Koe
€1.815,00 €1.500,00
 
Toon 1 - 12 van 18
Hooiberg | Steltenberg

Indien je van plan bent om bepaalde dieren te gaan houden op je erf kan het altijd een goed idee zijn om te overwegen om een zogenaamde hooiberg te kopen. Wanneer jij dat inderdaad van plan bent zal je tot de conclusie komen dat wij jou hier bij Handelsonderneming van Viegen B.V. uitstekend van dienst kunnen zijn. Wij bieden je immers de mogelijkheid aan om een zogenaamde steltenberg aan te kunnen kopen in de meest uiteenlopende uitvoeringen. Ontdek snel welke mogelijkheden wij op het gebied van een hooiberg precies voor jou in petto hebben.

Welke functie kan een hooiberg invullen?

Laat ons in eerste instantie even kijken naar welke functie er door een zogenaamde hooiberg ingevuld kan worden. Wat dit betreft zal je tot de conclusie komen dat er een onderscheid wordt gemaakt tussen verschillende soorten functies. Het gaat hierbij dan meer concreet om de onderstaande:

  • Ze kan dienst doen als opslagplaats voor bijvoorbeeld tuingereedschap;
  • Je kan ze gebruiken als een dierenverblijf voor verschillende dieren.

Bij het bekijken van ons aanbod hier bij Handelsonderneming van Viegen B.V. zal meteen duidelijk worden dat er best een aantal verschillende soorten hooibergen bij ons aangekocht kunnen worden. Voordat je over gaat tot het kopen van een bepaald exemplaar is het altijd belangrijk om jezelf een aantal niet onbelangrijke vragen te stellen. Het gaat hierbij dan om de volgende:

  • Welke functie moet de steltenberg van je keuze vervullen?
  • Hoeveel en vooral ook welke dieren wil je er graag in onderbrengen?
  • Over welke kwaliteit dient het verblijf in kwestie te beschikken?
  • Naar welke uitstraling gaat jouw voorkeur precies uit?

Het kopen van een hooiberg blijkt in de praktijk een zeer eenvoudige kwestie te zijn. Dit gezegd hebbende is het zo dat veel mensen op het einde van de rit toch voor het verkeerde exemplaar blijken te kiezen. Zorg ervoor dat dit niet geldt voor jou en denk goed na over de verschillende eisen waarover je beschikt Voordat je over gaat tot het kopen van een bepaalde hooiberg.

Welke dierenverblijven kan je bij ons kopen?

Indien je een blik werpt op ons aanbod met hooiberg dierenverblijven zal je tot de conclusie komen dat er een keuze kan worden gemaakt tussen tal van diverse opties. Het is vanzelfsprekend te noemen dat dit ook nodig is omdat mensen er in de praktijk vaak voor kiezen om tal van uiteenlopende dieren op hun erf te houden. In ieder geval, enkele opties waarvoor je kan kiezen bij ons zijn de volgende:

Uiteraard zijn de hierboven aangehaalde mogelijkheden nog maar het puntje van de ijsberg. In de praktijk ben je bij ons dan ook aan het juiste adres voor het kopen van nog veel meer verschillende hooiberg dierenverblijven. Wil je graag een kippenhok kopen of kies je toch liever voor het aanschaffen van een geitenhok of ben je op zoek naar een ander type hok? Het behoort in principe allemaal zonder probleem tot de mogelijkheden hier bij Handelsonderneming van Viegen B.V. Maak dus zeker en vast even kennis met ons zeer uitgebreide assortiment.

Let op de fundering voor je steltenberg

Bij het kopen van een steltenberg is het zo dat de fundering (tenzij anders aangegeven) nooit is inbegrepen. Wat dit betreft dient er rekening mee te worden gehouden dat er een keuze kan worden gemaakt tussen twee verschillende soorten funderingen. Het gaat hierbij meer concreet om:

  1. Een betonnen ondergrond;
  2. Een hardhouten funderingsbalk.

Zou je graag meer te weten willen komen over de fundering voor jouw hooiberg of steltenberg? Dan spreekt het voor zich dat je daarvoor zeker contact kan opnemen met onze klantenservice. Onze ervaren medewerkers kunnen je hier alles over vertellen wat je graag zou willen weten.

Op zoek naar een voerruif? Ook dat is mogelijk

Het is vanzelfsprekend dat je bij Handelsonderneming van Viegen B.V. niet alleen maar over de mogelijkheid beschikt om een hooiberg aan te schaffen. Voor heel wat mensen geldt bijvoorbeeld dat ze tevens op zoek zijn naar een kwalitatieve voerruif om aan te schaffen. Ook dit maken wij mogelijk. Het belangrijkste voordeel verbonden aan het aanschaffen van een dergelijke hooiruif heeft te maken met het feit dat de dieren aanzienlijk minder voer zullen verspillen of bijvoorbeeld hooi zullen vertrappen dan wanneer ze gewoon worden bijgevoerd in de weide.

Bestel jouw hooiberg nu hier bij Handelsonderneming van Viegen B.V.

Wanneer je op zoek bent naar een steltenberg is het niet meer dan logisch dat je graag zal willen dat het exemplaar van je keuze perfect aan al je vooropgestelde verwachtingen zal weten te voldoen. Daar kunnen wij hier bij Handelsonderneming van Viegen B.V. zonder probleem voor zorgen. Voor al onze hooibergen geldt dan ook dat ze beschikken over een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Plaats je een bestelling ter waarde van minstens 1.500 euro? Dan zal je bovendien ook nog eens tot de conclusie komen dat je hooiberg gratis wordt verzonden!

Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€0,00
Bestel nog voor €2.000,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!