Menu
EUR

Schuttingpalen

17 Producten
Toon:
Douglas paal fijnbezaagd 9x9x300 cm
Douglas paal fijnbezaagd 9x9x300 cm
€21,90 €18,10
€6,03 per meter
 
Douglas paal zwart geïmpregneerd 15x15 cm
-10%
Douglas paal zwart geïmpregneerd 15x15 cm
€60,95 €50,37 €54,91 €45,38
€18,15 per meter
 
Douglas paal zwart geïmpregneerd 9x9x300 cm
Douglas paal zwart geïmpregneerd 9x9x300 cm
€25,95 €21,45
€7,15 per meter
 
Hardhouten paal van 8,5x8,5 cm
Hardhouten paal van 8,5x8,5 cm
€22,95 €18,97
€18,97 per
 
Douglas paal 10x10x300 cm
Douglas paal 10x10x300 cm
€23,95 €19,79
€19,79 per
 
Hardhouten paal 6,8x6,8 cm
-30%
Hardhouten paal 6,8x6,8 cm
€40,93 €33,83 €28,74 €23,75
€8,70 per meter
 
Hardhouten paal 4x4 cm met punt
Hardhouten paal 4x4 cm met punt
€2,00 €1,65
€1,65 per
 
Hardhouten paal 6,5x6,5 cm
Hardhouten paal 6,5x6,5 cm
€11,95 €9,88
€9,88 per
 
Hardhouten paal 6x6 cm met punt
Hardhouten paal 6x6 cm met punt
€12,95 €10,70
€10,70 per
 
Hardhouten paal met punt 7 x 7 cm
Hardhouten paal met punt 7 x 7 cm
€25,95 €21,45
€21,45 per
 
Midden-Europees grenen paal 6,8x6,8 cm
Midden-Europees grenen paal 6,8x6,8 cm
€7,25 €5,99
€5,99 per
 
Turbobeton 25 kg
Turbobeton 25 kg
€10,89 €9,00
 
Toon 1 - 12 van 17
Schuttingpalen

Van schuttingpalen wordt in de praktijk vaak gezegd dat ze het belangrijkste onderdeel vormen van een schutting. Het zijn deze onderdelen die er dan ook voor zorgen dat een schutting echt stevig staat. Voor deze palen geldt dat ze altijd vervaardigd moeten zijn uit een hoogwaardige materiaalsoort. Alleen op die manier kunnen ze immers niet worden aangetast door de weersinvloeden. Bovendien is het een belangrijke vereiste dat de palen voldoende lang moeten zijn.

Alleen op deze manier is het mogelijk om ze voldoende diep in de grond te kunnen stoppen zodat de schutting echt stabiel staat. Het kopen van schuttingpalen mag dan op het eerste gezicht een koud kunstje lijken, in de praktijk zijn er wel degelijk verschillende zaken waar je absoluut rekening mee zal willen (en moeten) houden. In ieder geval, voor het kopen van dergelijke palen zal je altijd tot de conclusie komen dat je hier bij ons altijd aan het goede adres bent.

Waarom kiezen voor het gebruik van schuttingpalen?

Er zijn aan de keuze voor houten schuttingpalen in de praktijk menig aantal interessante voordelen verbonden. In eerste instantie kan je op deze manier zoals al aangehaald een zeer solide omheining realiseren. Dit is echter niet alles. Bovendien is het namelijk ook zo dat een dergelijke afscheiding in staat is om te zorgen voor heel wat extra privacy in je tuin. Veel mensen willen graag in volledige privacy genieten van hun eigen stukje paradijs en daar kan een afscheiding bestaande uit houten schuttingpalen met absolute zekerheid voor zorgen.

Niet alleen de privacy van je tuin zal worden verbeterd, het realiseren van schuttingen bestaande uit schuttingpalen zorgt er bovendien ook voor dat de veiligheid van je woning wordt verbeterd. Een dergelijke schutting kan bijvoorbeeld potentiële inbrekers met zekerheid afschrikken. Daarnaast moet het ook gezegd dat het gebruik van houten schuttingpalen zorgt voor meer gezelligheid en warmte in je tuin. Ook dit is dan ook een prima reden voor veel mensen om voor een dergelijke oplossing te kiezen. Hoe dan ook zijn er duidelijk heel wat voordelen verbonden aan schuttingpalen gebruiken.

Tussen welke exemplaren kan je een keuze maken?

Wanneer je een bepaald type schuttingpaal wenst te kopen zal je tot de conclusie komen dat deze in verschillende materialen verkrijgbaar is. Meer concreet is het dan ook mogelijk om binnen het assortiment hier bij Handelsonderneming van Viegen B.V. een keuze te maken tussen deze opties:

Naast de bovenstaande mogelijkheden behoort ook een zwarte schuttingpaal tot de mogelijkheden. Ongeacht het type paal waar je dus met andere woorden voor het realiseren van jouw schutting naar op zoek bent, het behoort allemaal tot de mogelijkheden binnen ons ruime en veelzijdige aanbod.

Altijd verzekerd van een prachtige schutting

Dat veel mensen kiezen voor het realiseren van een schutting vervaardigd uit schuttingpalen hoeft met zekerheid niet te verbazen. Niet alleen kan je daarbij immers rekenen op de voordelen zoals hierboven al aangehaald, daarnaast ben je ook verzekerd van een zeer mooie schutting waar je altijd genot van zal ondervinden. Voor een kwalitatieve, houten schutting geldt dat ze probleemloos maar liefst 25 à 30 jaar mee blijft gaan. Dit zorgt er aldus voor dat je kan rekenen op een zeer waardevolle investering voor jouw woning en tuin.

Let goed op de diepte van de palen

Bij het kopen van schuttingpalen is het altijd van groot belang om stil te blijven staan bij de diepte welke is vereist. Het voldoende diep plaatsen van de palen is een absolute vereiste omdat je enkel en alleen op die manier bent verzekerd van een zo optimaal mogelijke stabiliteit. De vraag die veel mensen zich daarbij dan echter stellen is op welke diepte de palen dan precies moeten komen. Wat dit betreft zal je in eerste instantie willen kijken naar de hoogte van de schutting. Wil je bijvoorbeeld graag kiezen voor een schutting van 180 of 200 centimeter hoog? In dat geval dienen de palen met zekerheid 75 centimeter in de grond te zitten.

Bij het bestellen van schuttingpalen is het dus in de praktijk zo dat je altijd een gewenste lengte op zal moeten geven. Wanneer je kiest voor het bestellen van één van de palen uit ons aanbod zal je daarbij tot de conclusie komen dat er een keuze kan worden gemaakt tussen drie verschillende lengtes:

  • 250 centimeter;
  • 300 centimeter;
  • 400 centimeter.

Is het voor jou niet helemaal duidelijk over welke lengte de schuttingpalen waar jij gebruik van gaat maken dienen te beschikken? Dan is het steeds mogelijk om hier even contact voor op te nemen met onze klantenservice. Onze deskundige medewerkers helpen je namelijk zeer graag verder.

Bestel ook jouw turbobeton bij ons

Voor het realiseren van een houten schutting is het uiteraard van belang om de beschikking te hebben over snelbeton. In het assortiment hier bij Handelsonderneming van Viegen B.V. is zogenaamde turbobeton terug te vinden. Het gaat hierbij om één van de snelst drogende mortels welke op de markt zijn terug te vinden. Deze mortel kan worden gebruikt voor de realisatie van tal van uiteenlopende projecten. Wat dit betreft kan je meer concreet denken aan de onderstaande:

  • De plaatsing van schuttingdelen;
  • De realisatie van hekwerken;
  • Het realiseren van een veranda.

Voor deze mortel geldt dat ze al binnen de 15 minuten zo goed als volledig gedroogd is. Bijgevolg zal je object meteen verankerd staan in de grond. Ben je dus met andere woorden bijvoorbeeld voor de plaatsing van jouw schuttingpanelen nog op zoek naar geschikt snelbeton? Dan zal je tot de conclusie komen dat wij je ook daarbij probleemloos van dienst mee kunnen zijn.

Bestel ook jouw schuttingpalen nu bij Handelsonderneming van Viegen B.V.

Ben jij ook van plan om een mooie schutting te realiseren rond de tuin van jouw woning? Ben je daarvoor op zoek naar geschikte palen om gebruik van te maken? In dat geval zal je tot de conclusie komen dat je voor het kopen van een schuttingpaal naar wens hier bij ons zeker aan het juiste adres bent. Of je nu over een voorkeur beschikt voor hardhouten of voor Douglas exemplaren, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Bovendien kan je bij ons uiteraard ook terecht voor het kopen van bijvoorbeeld het vereiste snelbeton voor de plaatsing van de palen.

Zoals eerder op deze pagina al aangehaald kan er op worden gerekend dat er heel wat interessante voordelen verbonden zijn aan het gebruik van schuttingpalen. Zou jij ook graag willen kunnen rekenen op deze talrijke voordelen? Dan is het alvast met zekerheid een aanrader om te overwegen om een duik te nemen in ons ruime en veelzijdige aanbod met dergelijke palen. Bovendien kan je zoals steeds bij ons rekenen op de meest interessante aankoopprijs voor deze palen. Op deze manier realiseer je altijd een prijs-kwaliteit prachtige en kwalitatieve schutting.

Gratis verzending? Ook dat is mogelijk

Standaard doen we er hier bij Handelsonderneming van Viegen B.V. alles aan om ervoor te zorgen dat onze prijzen zo laag mogelijk worden gehouden. Dit geldt niet alleen voor de aankoopprijzen, maar zeker ook voor de extra kosten die online bestellen met zich meebrengt. Denk hierbij dan uiteraard aan de verzendkosten die op je bestelling worden aangerekend.

Standaard kan je bij ons altijd rekenen op lage verzendkosten, maar wij bieden onder voorwaarden ook gratis verzending aan! Plaats je een bestelling bij ons ter waarde van minstens 1.500 euro? Dan hoef je immers helemaal geen verzendkosten te betalen! Het bij ons kopen van jouw schuttingpalen wordt op deze manier uiteraard alleen maar nog interessanter gemaakt.

Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€0,00
Bestel nog voor €2.000,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!