Menu
EUR

Eiken regels

3 Producten
Toon:
Eiken regel 5x7 cm
Eiken regel 5x7 cm
€26,30 €21,74
€7,25 per meter
 
Eiken regel 5x5 cm
Eiken regel 5x5 cm
€18,79 €15,53
€5,18 per meter
 
Eiken regel 5x10 cm
Eiken regel 5x10 cm
€37,57 €31,05
€10,35 per meter
 
Toon 1 - 3 van 3
Eiken regels

Eiken regels lenen zich in de praktijk bijzonder goed voor het maken van regelwerk welke je vervolgens kan bekleden met bijvoorbeeld eikenhouten planken of met eiken rabat. Dat zoveel mensen zweren bij de keuze voor eikenhout hij het realiseren van tal van uiteenlopende constructies hoeft beslist niet te verbazen. Niet alleen geldt voor deze houtsoort immers dat ze over een prima kwaliteit beschikt, daarnaast ziet ze er ook nog eens geweldig uit. Sta jij ook op het punt om eiken regels te kopen en ben je nog op zoek naar een interessante webwinkel die dit voor jou mogelijk maakt? In dat geval is het zeker interessant om je even te gaan verdiepen in ons uitgebreide assortiment.

Wat zijn eiken regels precies?

Met behulp van eiken regels is het mogelijk om houten regelwerk te realiseren. Bij het realiseren van verschillende constructies zal je tot de conclusie komen dat het regelwerk zichtbaar zal zijn en blijven. Het gaat hierbij dan om constructies zoals bijvoorbeeld:

  • Een eiken overkapping;
  • Een eiken tuinhuis.

Wanneer bovenstaande het geval is zal je tot de conclusie komen dat de keuze voor het gebruik van regels van eikenhout al snel kan zijn gemaakt. Niet alleen ontstaat er op deze manier een zeer kwalitatief, maar bovendien ook een erg visueel aantrekkelijk geheel. Wil je dus met andere woorden regelwerk gaan realiseren in constructies die zijn opgebouwd uit eikenhout? In dat geval zal je tot de conclusie komen dat de keuze voor eiken regels eigenlijk al vrij snel kan worden gemaakt.

Welke voordelen zijn eraan verbonden?

Heel wat mensen kiezen in de praktijk bij hout kopen onder meer voor de aanschaf van eiken regels. Dat is het gevolg van een aantal toch allerminst onbelangrijke voordelen waar je daarbij op kan rekenen. De voordelen waar we het hier over hebben staan hieronder voor je opgesomd.

  • Bij eikenhout kopen ben je altijd verzekerd van een uitmuntende kwaliteit;
  • De uitstraling van eikenhout is er één die eigenlijk altijd wel weet te overtuigen;
  • Het is mogelijk om eikenhout te behandelen zodat ze niet gaat vergrijzen.

In het bijzonder wanneer ervoor wordt gekozen om een constructie te realiseren in eikenhout zal je niets anders kunnen dan vaststellen dat de keuze voor eiken regels veruit de beste optie is.

Waar aandacht aan besteden bij het bestellen?

Ga je eiken regels bestellen? In dat geval zal je tot de conclusie komen dat er wel een aantal factoren zijn waar je rekening mee zal dienen te houden. Het gaat hierbij concreet om de volgende:

  • Over welk formaat dienen de regels te beschikken?
  • In welke lengte wens je ze te kopen?
  • Hoeveel van dezelfde regels wens je te bestellen?
  • Welke bewerking geniet je voorkeur voor wat de eiken regels betreft?

Wanneer je regels van eikenhout aanschaft dien je er verder in de praktijk ook altijd rekening mee te houden dat deze regels kunnen verkleuren na verloop van tijd. Het is aan jou om te bepalen of je dit graag wil of niet. Voor heel wat mensen geldt immers in de praktijk dat ze dit vinden horen bij de charme van deze houtsoort. Wanneer jij dat niet vindt is dat uiteraard geen probleem. In dat geval kan je er namelijk voor kiezen om een beits aan te schaffen waarmee je het hout kan behandelen.

In welke lengte zijn de regels verkrijgbaar?

Eén van de aandachtspunten waar je bij het bestellen van eiken regels aandacht aan dient te besteden heeft uiteraard te maken met de lengte waar deze over dienen te beschikken. Standaard zal je kunnen vaststellen dat de lengte tot maximaal 700 centimeter kan bedragen. Dit gezegd hebbende heb je in de praktijk de mogelijkheid om regels van eikenhout tot een lengte van 950 centimeter te kopen. Gaat hier jouw voorkeur naar uit? Hou er dan wel rekening mee dat er hiervoor een bepaalde toeslag zal worden aangerekend. Dit is het gevolg van de extra transportkosten waar je in dit geval mee te maken zal krijgen. Neem contact op met onze klantenservice voor meer informatie.

Koop ook jouw eiken regels hier bij Handelsonderneming van Viegen B.V.

In ons aanbod hier bij Handelsonderneming van Viegen B.V. ben je duidelijk aan het juiste adres voor het kopen van regels gemaakt van eikenhout. Dit gezegd hebbende is dit uiteraard niet het enige wat je bij ons kan bestellen. Enkele andere materialen of artikelen die je bij ons kan bestellen zijn:

Bovendien staan wij niet voor niets bekend als de absolute specialist in maatwerk. Dit zorgt er in de praktijk onder meer voor dat je bij ons kan overgaan tot het kopen van eiken planken op maat net zoals ander eikenhout op maat gezaagd. Wanneer je behoefte hebt aan verschillende artikelen uit ons aanbod is het in ieder geval sterk aan te raden om deze samen te kopen. Plaats je immers een bestelling ter waarde van minstens 1.500 euro? Dan zal je tot de conclusie komen dat je kan rekenen op gratis verzending van je order. Op deze manier wordt het kopen van jouw eiken regels (net zoals je andere materialen) uiteraard alleen maar nog voordeliger.

Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€0,00
Bestel nog voor €2.000,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!