Menu
EUR

Dakschroeven en dakbenodigdheden

14 Producten
Toon:
Aluminium muurprofiel
Aluminium muurprofiel
€13,30 €10,99
€10,99 per meter
 
Profielplaat schroeven dak & gevel op kleur
-13%
Profielplaat schroeven dak & gevel op kleur
€62,50 €51,65 €54,45 €45,00
€0,18 per Stuk
 
Loodvervanger zelfklevend bitumenband
Loodvervanger zelfklevend bitumenband
€23,60 €19,50
€1,95 per meter
 
Golfplaatbout 130 mm
Golfplaatbout 130 mm
€1,00 €0,83
 
Blikschaar
Blikschaar
€48,34 €39,95
 
Foliekleefband Illbruck ME301 rol 25 m1
-8%
Foliekleefband Illbruck ME301 rol 25 m1
€36,30 €30,00 €33,28 €27,50
€1,10 per meter
 
Toon 1 - 12 van 14
Dakschroeven en dakbenodigdheden

Wanneer je werkzaamheden wenst uit te voeren aan het dak van je woning zal je tot de conclusie komen dat daarbij gebruikmaken van dakschroeven van essentieel belang is. Wanneer dakbedekking met behulp van een schroef of een drukverdeelplaat wordt bevestigd spreken we van een mechanische bevestigingsmethode. In het merendeel van de gevallen wordt deze methode geprefereerd wanneer er sprake is van een licht dak. Dit gezegd hebbende zijn er heel wat verschillende situaties waarin het gebruik van dakschroeven van cruciaal belang is. Ben jij op zoek naar een geschikte webwinkel om dergelijke schroeven bij aan te kunnen kopen? Dat is mogelijk tegen de interessantste voorwaarden hier bij Handelsonderneming van Viegen B.V.

Welke verschillende soorten dakschroeven bestaan er?

Wanneer je op zoek bent naar dakschroeven om aan te schaffen zal je tot de conclusie komen dat er op de markt verschillende soorten exemplaren zijn terug te vinden. Voor welk type dakschroef jij precies gaat kiezen zal worden bepaald door het type karwei waarvan sprake is. Enkele mogelijkheden die je kan kopen zijn in ieder geval de volgende:

  • Zelfborende dakschroeven;
  • Golfplaatschroeven;
  • Damwandschroeven;
  • Dakpanplaatschroeven;
  • Tellerkopschroeven.

Bovenstaande zijn slechts enkele van de vele verschillende soorten dakschroeven die je op de markt aantreft. Voordat je over gaat tot het kopen van één of meerdere van deze schroeven is het dus in de praktijk altijd van belang om even goed bij jezelf na te gaan welke schroeven je voor welk project nodig hebt. Is dat voor jou niet helemaal duidelijk? In dat geval kunnen de deskundige medewerkers van onze klantenservice je daar absoluut mee verder helpen.

Hoe kies je de beste exemplaren voor jouw project?

Ben je van plan om dakpanplaten of golfplaten (zowel dakpanplaten kopen als golfplaten kopen behoort bij ons overigens tot de mogelijkheden) te monteren op metaal? In dat geval zal je daarbij gebruik willen maken van zogenaamde golfplaatschroeven of van speciale dakpanplaatschroeven. De fijne schroefdraad zorgt hierbij gecombineerd met de zelfborende kop voor een stevige verbinding van de dakplaten. Het is altijd zeer belangrijk om afhankelijk van het project dat je gaat uitvoeren de correcte schroeven te gebruiken. Het laatste wat je namelijk wil is dat je op een zeker ogenblik vanwege een foutief gebruik van schroeven tegen bepaalde problemen aanloopt. Gelukkig hebben wij in ons assortiment de meest uiteenlopende schroeven opgenomen zodat je ongeacht het project dat je wenst te realiseren altijd voor de best passende exemplaren kan kiezen.

Waarom je dakschroeven bij ons bestellen?

Naar alle waarschijnlijkheid zal je voor het karwei dat je aan het dak van je woning wenst uit te voeren gebruik willen (en eigenlijk moeten) maken van bepaalde dakschroeven. Wellicht heeft de hierboven aangehaalde informatie je wel min of meer duidelijk gemaakt welke exemplaren voor jouw specifieke situatie het interessantst kunnen zijn. Dit gezegd hebbende moet je nu uiteraard nog een webwinkel vinden waar je deze schroeven tegen de interessantste voorwaarden bij kan bestellen.

Als je jouw dakschroeven en eventuele andere dakbenodigdheden gaat kopen hier bij Handelsonderneming van Viegen B.V. zal je tot de conclusie komen dat je daarbij kan rekenen op een aantal interessante voordelen. In eerste instantie hebben wij een zeer ruim assortiment bestaande uit zoveel meer dan alleen maar schroeven. Wil je bijvoorbeeld graag dakpannen bestellen of een sedumdak kopen? Of misschien ben je wel op zoek naar een geschikte webwinkel die dakleer kopen of een lichtkoepel kopen mogelijk maakt? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden hier bij Handelsonderneming van Viegen B.V. In ieder geval, de voordelen waar je op kan rekenen bij het plaatsen van een bestelling bij ons kan je hieronder nog even terugvinden.

Je bent altijd verzekerd van een snelle verzending

Het kopen van je dakschroeven hier bij Handelsonderneming van Viegen B.V. zorgt er in de praktijk altijd voor dat je bent verzekerd van een zeer snelle verzending. Controleer op de productpagina altijd even of de gewenste schroeven in voorraad zijn of niet. Is dat het geval? Plaats dan je bestelling voor 12:00 om ze de volgende dag al geleverd te kunnen krijgen.

Je kan rekenen op gratis verzending vanaf € 2.000,-

Wil je naast dakschroeven bijvoorbeeld ook sandwichpanelen kopen? Of misschien moet je nog wel een dakdoorvoer plaatsen waardoor je ook hier nog behoefte aan hebt? In al deze gevallen zal je tot de conclusie komen dat we hiervoor al het nodige in ons assortiment hebben zitten. Dat geldt overigens ook voor mensen die graag damwandplaten willen realiseren. Door al deze verschillende materialen samen te bestellen creëer je niet alleen een praktisch voordeel, bovendien kan je mogelijks ook aanspraak maken op gratis verzending. Vanaf een bestelbedrag ter waarde van minstens € 2.000,- is de verzending namelijk helemaal gratis!

Particuliere en professionele klanten welkom!

Hier bij Handelsonderneming van Viegen B.V. willen we graag iedereen zo optimaal mogelijk van dienst zijn. Of het daarbij nu gaat om particuliere of om professionele klanten maakt geen verschil. Iedereen die op zoek is naar kwalitatieve dakschroeven tegen een interessante prijs is dus zonder twijfel bij ons aan het juiste adres!

Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€0,00
Bestel nog voor €2.000,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!